Satılık Bisiklet Kastamonu..
-
Arkadaşlar kastamonuda 18 vites sıfır gibi bisiklet satmak istiyorum, buralı olan yada kargo ücretini verebilirim diyen müritler varsa resimlerini atabilirim fiyat olarak da konuşuruz eger alabilirim diyen varsa.
-
Ürünü göstermeden, fiyat vermeden kim sana tam olarak bilgi verebilir ?
Resmini koy, fiyatı yaz görelim.
-
bu şehirden bisiklet alabilecek olan birisi varsa ve almayı düşünüyorsa koyarım hocam, bisiklet bu yani, bi an gördüm güzelmiş deyip alınacak bişey degil dimi :)
-
neden olmasın bi an görürüm hoşuma gider alırım .. olamazmı yani ? hayali mal mı satıyorsun hocam .. bi mal satıyorsan bi fiyat ve resim koyman lazım
-
:D peki tamam müsait oldugumda koyacagım
-
2 saat önce aldım sedona 761 550 tl saydım gördüm aldım :D niyeti varsa gürür beğenir alır adam
-
Resim bekliyoruz....
-
balıkesirdeyim. 10 lira vereyim. 40 lirada kargosu tutar zaten :D
-
Arkadaşlar resim geldi, bodrumda durmaktan bi kaç metal aksanı paslanmış :S ama çizik filan yok hiç, kullanılmadıgı için eskimiş yani :)

-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------balıkesirdeyim. 10 lira vereyim. 40 lirada kargosu tutar zaten :D
-----------------------------
15+ kargo -
Hocalar görerek almanızı tavsiye ederim sonra iade etmeniz mümkün degil malumunuz kargo ücreti. 20-25 tl tutar. Kastamonudan mürit varsa bence onlar için daha iyi