Satılık Bisiklet Kastamonu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

50 dedin sonra 75 dedin İstanbul'a gelen bir otobüse at bisikleti 50 TL yollayım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bencede fiyat normal.iyi satıslar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

50 dedin sonra 75 dedin İstanbul'a gelen bir otobüse at bisikleti 50 TL yollayım :)

-----------------------------

yok hocam 75 düşünüyodum ama kargo masrafı oldugundan 50 dedim, indirimli filan belki 20-25 tl ye yollayabilirim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

upppp :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca 15-20 lira cebinden ver veya ben ptt ile gönderim sana, bisikletin bakımını yaptırıp yağlat.

Sonrada mahallede veya çevre okullarda gariban bisiklet alamayacak birisini bulup hediye et. Veya yetistirme yurdu varsa sizin oralarda bisikleti yaptirdiktan sonra git yetimhaneye bagisla bisikleti. Yani isin ozu 50-100 lira cebine para koyacagina bir cocugun hayalini gerceklestir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

50-100 lira şu an için bana çok lazım hocam zaten ihtiyacım olmasa bisikletimi satmazdım :) söylediğin şey çok güzel ama bunu öğrencilik hayatım bitmeden yapamam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bisiklet satıldı hocalar, kastamonuda bisikletciye sattım 70 liradan

Toplam Hit: 7112 Toplam Mesaj: 38