Satılık Hakiki Çam Balı
-
makets bunu yazdı
Hocam madem öyle adresi vereyim alayim bali bakayım. Beğenmezsem geri gönderirim. (Dedem aracıydı baldan anlarim). Kargoya karismam. Bal iyiyse parayi havale ederim uyar mi?
Hocam bende arkadaşa aracıyım para konusunda sorun olmaz emin ol.. Beğenmezsen ben kendim karşılayacağım.. Umut ediyorum ben çam balı yemedim bu guzel değil deyip yollamazsın. Gidiş geliş kargo 100 tl çünkü.. en güzeli havaleyi kargoyu verince geç
Baturay_Turkmen tarafından 02/Ağu/18 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Aklıma yatıyor valla alsam mı
bensiz_aglama tarafından 03/Ağu/18 01:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Arı sütü temin edebilirsen almayı düşünüyorum varsa birisi bana özelden ulaşsın hakiki arı sütü ihtiyacım var düzenli olarak satın alacağım.
-
Schwarz bunu yazdı
Arı sütü temin edebilirsen almayı düşünüyorum varsa birisi bana özelden ulaşsın hakiki arı sütü ihtiyacım var düzenli olarak satın alacağım.
Hocam ben enişteme sorayım eğer istersen kendisi profesyonel olarak arıcılık yapıyor. Belki vardır satılık arı sütü. Ben bir kaç kez tatma fırsatı buldumda tadı benlik değil :D Ayrıca son yapılan uluslararası bal fuarı mı ne vardı onda çok çiçekli balda dünya 3.'sü olmuştu balı istersen balda yollayabiliriz. Polen-Arı Ekmeği felanda :)
-
Çam balını hiç sevemedim
-
Hocam benim sipariş iptal
-
26 kg çam balı bir aile için çok fazla ve herkesin damak tadına uygun değil.
5 kg alma şansımız var mı?
-
Verdiğin hesaba göre kilosu 18 TL gibi bi fiyata geliyo ki gerçekten de yukarıda yazıldığı gibi aşırı uygun :)
Ama kim 26 kilo balı napsın ?
Bence 5'er kiloluk paketler halinde satın, ben de alayım hem :)
100'er liradan satsanız kargo parası da çıkar ki zaten kargoyu toplu satsanız da ödeyeceksiniz.
-
10 kişi toplanın 2 şer kilo alınsın yardım amaçlı da 3-5 fazla olsun ki maksat darda olanın işi görülsün.
-
ilteris bunu yazdı
10 kişi toplanın 2 şer kilo alınsın yardım amaçlı da 3-5 fazla olsun ki maksat darda olanın işi görülsün.
Katılıyorum ..
@Baturay_Turkmen organize edersen hem ihtiyacı olanın işi görülsün hem de herkese yük olmasın ..