Satılık Hakiki Çam Balı
-
@Metanet üstad balı bahsettiğin otoriteler tarafından onayladıktan sonra kg usulü fiyat verirsen, sipariş düşünebiliriz.
temsilî de olsa kârını koy tabi, toptan aldın, arkadaşa yardım olarak hayrın başka, bölüp parça parça arzu edenlere gönderme ile uğraşmak başka..
-
muaythaist bunu yazdı
@Metanet üstad balı bahsettiğin otoriteler tarafından onayladıktan sonra kg usulü fiyat verirsen, sipariş düşünebiliriz.
temsilî de olsa kârını koy tabi, toptan aldın, arkadaşa yardım olarak hayrın başka, bölüp parça parça arzu edenlere gönderme ile uğraşmak başka..
Eyvallah hocam, gelsin urun ondan sonra isteyen arkadaslarla paslasiriz tabi.
-
https://www.iyiliksaglik.com/blog/bal-faydalari
bende de anzer balı var a kalite ama hastalık için kullanacak birine vereceğim.
-
EnableTurk bunu yazdı
https://www.iyiliksaglik.com/blog/bal-faydalari
bende de anzer balı var a kalite ama hastalık için kullanacak birine vereceğim.
Kaçtan yaziyorsun hocam (:
-
Metanet kalirsa 1 2 kilo bende alayim evdekiler kahvalti icin seviyor. Gerci cam bali ile digeri arasinda ne fark bilmiyorum aram yok balla filan bende denemis olurum.
-
Metanet bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
Eyvallah hocam, gelsin urun ondan sonra isteyen arkadaslarla paslasiriz tabi.
Hocam ücret gelmis sanırım. Sağolasın.
-
Hocam kalırsa bende 2 kilo ya talibim.
-
@Metanet hocam durum nedir :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
@Metanet hocam durum nedir :)
Hocalar kusura bakmayin urune baktim teyitimi aldim, koye gectim.net falanda cekmiyor koyde yazamadim o yuzden.
Bal gayet guzel tavsiye ederim kesinlikle, isteyen muridlerede birer pm atiyorum.Edit : Hocalar kilosuna 25 yaziyorum, pm merak eden varsa burayada yazayim dedim
Metanet tarafından 13/Ağu/18 21:46 tarihinde düzenlenmiştir