Satılık Hakiki Çiçek Balı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bence bal gayet iyi görünüyor. Sadece pazarlama katsayısını dedenin ve kovanların fotoları ile artırabilirsin demek istedim :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Arkadaşlar istiyor ki deden balı alsın şeyine sürsün fotosunu atsın. Yoksa inanmayacaklar. Büyük markette olsa üşenir etiketi okumaya. Dede 3-5 kilo bal satacak, kalkmış burda ahkam kesiyorlar. Alacağından değil ha. 

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

bende arıların siyasi görüşünü öğrenmek istiyorum birde bal yaparken hangi duayı ediyorlar :)
    neyse akşam eve gidince veriyim 1 kg sipariş :)

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

arıların kraliçe arıya bağlılığıda çok önemli. egerki gizli gizli tıkınıyolarsa veya kendi aralarında çiftleşiyorlarsa istemez hain balıdır o.

sen bakma bilader yazılanlara gitsinler marketten alsınlar koruyuculu balları.  bal ki amk 2000 yıllık lahit mezarlardan çıkıyor taptaze yenmeye hazır.

bizim zırtolarda kükürt delisi tabi. illaki koruyuculu olsn biraz böbrek ciger sikertmeden beslenme mi olur amk.

adama diyorum organik şarap amk. ya diyor bunun tadı çok aromalı çok yoğun. dibinde tortu oluyor. lan organik diyorm sikik içme dibini 3 kere süzdüm daha napayım ben sana bok iç.

ya diyor sabah kalkınca da baş ağrısı yapmıyor kesin bi numara var bunda. anayın amı var afedersin.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Bu bal neden böyle?

Fotolara baktığımda TAHİN e daha çok benziyor :S Hatta VİTA yağ a benziyor .

Baldan anlamam etmem.. 

Soğukta beklemiş hali hocam

Abi balı niye soğukta bekletiyorsunuz? Normal oda sıcaklığında saklanan bir şey bal

gerçek olduğuna inandırmak için yapmış sanırım.

hep mkyb nin yüzünden

Yok yav mutfakta yer kaplamasın die balkona atioz :)

Mx0TBT tarafından 17/Oca/19 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

evdekilere sorayım p.tesi isterlerse alırım 1kg tabi 1kg satışı varsa hocam.

ayrıca niye duyar kasmışsınız amk konuda yok güvenmiyorsan alma yok sikine sür foto at filan. satıcı rahatsız olmuyorken başkasının ahkam kesmesi ayrı fantazi tbt tuhaflaşıyor :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam en az kaç kg satıyorsunuz? bana pm ile whatsapp no gönderir misin. güzel bala benziyor

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ayrıca niye duyar kasmışsınız amk konuda yok güvenmiyorsan alma yok sikine sür foto at filan. satıcı rahatsız olmuyorken başkasının ahkam kesmesi ayrı fantazi tbt tuhaflaşıyor :/

Bu adama 1 kg bal gonderecektim 3 ayri kargo firmasi almadi kargoyu.Burdan tekrar tekrar ozur dileyeyim hocam, k.bakma cidden.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Bu bal neden böyle?

Fotolara baktığımda TAHİN e daha çok benziyor :S Hatta VİTA yağ a benziyor .

Baldan anlamam etmem.. 

Soğukta beklemiş hali hocam

Abi balı niye soğukta bekletiyorsunuz? Normal oda sıcaklığında saklanan bir şey bal

gerçek olduğuna inandırmak için yapmış sanırım.

hep mkyb nin yüzünden

İlk mesajı okursan zaten balkonda tutuyormuş. Kaldı ki internetten alışveriş bu. Alıcı ürünün fotoğraflarını görmek isteyebilir, soru sorabilir. Satıcı tepki göstermiyorken senin göstermen ilginç olmuş. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Bu adama 1 kg bal gonderecektim 3 ayri kargo firmasi almadi kargoyu.Burdan tekrar tekrar ozur dileyeyim hocam, k.bakma cidden.

est. abi ya seni uğraştırdım zaten o kadar ama kısmet olmadı çam balını denemek :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 6540 Toplam Mesaj: 47
bal bayburt balı hakiki bal çiçek balı