Satılık Hakiki Çiçek Balı
-
Bence bal gayet iyi görünüyor. Sadece pazarlama katsayısını dedenin ve kovanların fotoları ile artırabilirsin demek istedim :)
-
Arkadaşlar istiyor ki deden balı alsın şeyine sürsün fotosunu atsın. Yoksa inanmayacaklar. Büyük markette olsa üşenir etiketi okumaya. Dede 3-5 kilo bal satacak, kalkmış burda ahkam kesiyorlar. Alacağından değil ha.
-
bende arıların siyasi görüşünü öğrenmek istiyorum birde bal yaparken hangi duayı ediyorlar :)
neyse akşam eve gidince veriyim 1 kg sipariş :) -
arıların kraliçe arıya bağlılığıda çok önemli. egerki gizli gizli tıkınıyolarsa veya kendi aralarında çiftleşiyorlarsa istemez hain balıdır o.
sen bakma bilader yazılanlara gitsinler marketten alsınlar koruyuculu balları. bal ki amk 2000 yıllık lahit mezarlardan çıkıyor taptaze yenmeye hazır.
bizim zırtolarda kükürt delisi tabi. illaki koruyuculu olsn biraz böbrek ciger sikertmeden beslenme mi olur amk.
adama diyorum organik şarap amk. ya diyor bunun tadı çok aromalı çok yoğun. dibinde tortu oluyor. lan organik diyorm sikik içme dibini 3 kere süzdüm daha napayım ben sana bok iç.
ya diyor sabah kalkınca da baş ağrısı yapmıyor kesin bi numara var bunda. anayın amı var afedersin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
gerçek olduğuna inandırmak için yapmış sanırım.
hep mkyb nin yüzünden
Yok yav mutfakta yer kaplamasın die balkona atioz :)
Mx0TBT tarafından 17/Oca/19 15:14 tarihinde düzenlenmiştir -
evdekilere sorayım p.tesi isterlerse alırım 1kg tabi 1kg satışı varsa hocam.
ayrıca niye duyar kasmışsınız amk konuda yok güvenmiyorsan alma yok sikine sür foto at filan. satıcı rahatsız olmuyorken başkasının ahkam kesmesi ayrı fantazi tbt tuhaflaşıyor :/
-
hocam en az kaç kg satıyorsunuz? bana pm ile whatsapp no gönderir misin. güzel bala benziyor
-
Kreyzi bunu yazdı
ayrıca niye duyar kasmışsınız amk konuda yok güvenmiyorsan alma yok sikine sür foto at filan. satıcı rahatsız olmuyorken başkasının ahkam kesmesi ayrı fantazi tbt tuhaflaşıyor :/
Bu adama 1 kg bal gonderecektim 3 ayri kargo firmasi almadi kargoyu.Burdan tekrar tekrar ozur dileyeyim hocam, k.bakma cidden.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
gerçek olduğuna inandırmak için yapmış sanırım.
hep mkyb nin yüzünden
İlk mesajı okursan zaten balkonda tutuyormuş. Kaldı ki internetten alışveriş bu. Alıcı ürünün fotoğraflarını görmek isteyebilir, soru sorabilir. Satıcı tepki göstermiyorken senin göstermen ilginç olmuş.
-
Metanet bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Bu adama 1 kg bal gonderecektim 3 ayri kargo firmasi almadi kargoyu.Burdan tekrar tekrar ozur dileyeyim hocam, k.bakma cidden.
est. abi ya seni uğraştırdım zaten o kadar ama kısmet olmadı çam balını denemek :D