Satılık Hakiki Çiçek Balı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Petek bal petek yokmu hocam soyle hakiki yesek tereyagina surup ahh nerede o erzurumdayken tedigim ballar

Göndereyim hocam sen bülürsen. Öyle bi anlattın ki her sabah ne yediğime şükrettim :) 

Konuya sans eseei girdim kendimi alintilanmis gordim :)

Nasil yani hocam anlamadim @adamhakli

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek

dayim da aricilikla ugrasiyor ve yaptigi bal hakiki bal. fotograftaki bal da kesinlikle katkisiz hakiki bal gibi duruyor, hazir bali isteseniz de bu hale getiremezsiniz. ozellikle bu haliyle cok guzel, tereyagiyla beraber karistirip krema haline getirince inanilmaz guzel oluyor :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek

bal süpermiş bilmeyenler için söyliyim çiçek bali donar genellikle

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı

Hocam hala var mı ?

upp olsun

evet hocam

Tamam hocam öyle bilgi amaçlı sordum  :P

hocam mesaj attığımı unutup hastalıgımdan dolayı karısımlı bal aldım ay sonuna kadar biter ay basında siparis veririm 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Petek bal petek yokmu hocam soyle hakiki yesek tereyagina surup ahh nerede o erzurumdayken tedigim ballar

Göndereyim hocam sen bülürsen. Öyle bi anlattın ki her sabah ne yediğime şükrettim :) 

Amcam arı işiyle ilgileniyor. Peşine babamda emekli olunca o da bal sevdiğinden bulaştı bu işe. Kar amacı yok kendimize eşimie dostumuza veriyoruz. İddia etmiyorum ama benim anladığım kadarıyla en sağlam bal bizde diye düşünüyorum. Bu arada tavsiyem olsun size balı kesinlikle metal bi araçla yemeyin. Tahta kaşık yahut tahta çatalla yiyin, bakın tat nası güzel nası güzel :) 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Amcam arı işiyle ilgileniyor. Peşine babamda emekli olunca o da bal sevdiğinden bulaştı bu işe. Kar amacı yok kendimize eşimie dostumuza veriyoruz. İddia etmiyorum ama benim anladığım kadarıyla en sağlam bal bizde diye düşünüyorum. Bu arada tavsiyem olsun size balı kesinlikle metal bi araçla yemeyin. Tahta kaşık yahut tahta çatalla yiyin, bakın tat nası güzel nası güzel :) 

bunu ilk kez duydum tam da evdeki ballar bitmişken üstüne geldi. Bal alınca deneyeyim fark oluyor mu hakaten. 
    Karakovan balı satan var mı?

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

@adamhakli temin edermisin oetek bal 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 6533 Toplam Mesaj: 47
bal bayburt balı hakiki bal çiçek balı