Satılık Hakiki Çiçek Balı
-
mkyb bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
gerçek olduğuna inandırmak için yapmış sanırım.
hep mkyb nin yüzünden
İlk mesajı okursan zaten balkonda tutuyormuş. Kaldı ki internetten alışveriş bu. Alıcı ürünün fotoğraflarını görmek isteyebilir, soru sorabilir. Satıcı tepki göstermiyorken senin göstermen ilginç olmuş.
Şaka yaptık dostum kızma hemen
-
Kreyzi bunu yazdı
evdekilere sorayım p.tesi isterlerse alırım 1kg tabi 1kg satışı varsa hocam.
ayrıca niye duyar kasmışsınız amk konuda yok güvenmiyorsan alma yok sikine sür foto at filan. satıcı rahatsız olmuyorken başkasının ahkam kesmesi ayrı fantazi tbt tuhaflaşıyor :/
Evet gönderiyoz hocam
-
Denemek için 1 kg aldim. bugun tadına bakabildim harika! baldan anlayan biri olarak soylemeliyim ki her kuruşunu hak ediyor.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
-
Petek bal petek yokmu hocam soyle hakiki yesek tereyagina surup ahh nerede o erzurumdayken tedigim ballar
-
sunyy2003 bunu yazdı
Petek bal petek yokmu hocam soyle hakiki yesek tereyagina surup ahh nerede o erzurumdayken tedigim ballar
Petek yokmus hocam
-
Bal gayet güzel farkını hissettiriyor
-
Hocam hala var mı ?
upp olsun
-
PEAK bunu yazdı
Hocam hala var mı ?
upp olsun
evet hocam
-
Konuyu gördüğüm zaman sipariş verecektim unutmuştum konu yukarıya çıkınca aklıma geldi. Ödemeyi geçtim hocam yarın kargoya verecek. Gelince izlenimlerimi yazarım.
-
sunyy2003 bunu yazdı
Göndereyim hocam sen bülürsen. Öyle bi anlattın ki her sabah ne yediğime şükrettim :)