Satılık İphone 5 - 64GB Beyaz - (5S Gold Kasalı) - Yurtdışı Orjinal Pasaport Kayıtlı
-
Merhaba Müridler
Cihaz İphone 5-64GB - A1429 Model ama üzerınde Orjinal 5s Gold Kasası giydirilmiş halde :)
Bu kasa değişim işlemi , İzmir de İphoneServisinde yapılmıştır... Sıkıntı yoktur ...
Kesinlikle ama Kesınlıkle hiçbir sorunu , kusuru , vuruğu yoktur , ikinci ellerde olan çizilme , soyulma sorunu yoktur
(Kasa yeni değişmiş oldugu ıcın sıfır gıbıdır)
Güzel bir makina olmadıgı ıcın cekemedım resımlerını ama yine de idareten çektiklerime bakabilirsiniz ...
Cihazın yanında verilecekler sadece :
* Maliya Bakanlığı Vergi Dairesi Kayıt Belgesi (20.12.2013 Tarhinde Kaydedilmiştir)
* Şarj Aleti
* İphone 5 64GB Gold Renk
Pazarlıksız NET Fiyat : 1.450 TL dir ... (TBT ye Özel)
Düşünen Olursa PM atabilirler ...
RESİMLER

-
Hocam telefon dukkanin filan mi var :)
Her hafta ayri bi telefon satiyosun da :D
Telefon guzel duruyo baya, hayirli satislar.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Geçen sattıgım benım LG G2 cihazımdı hocam , bu işyerımden bır arkadasımın daha dogrusu şefimin , kendısı anlamıyor bu ıslerden ilan acarmısınd edı ınternetten rica ettı koydum bende ...
Benim cihaz dısardan bırısıne gıttı , bu cıhazda cok guzel ama ben iphone sevmıyorum 64GB hafıza ve bu temızlık ile İphone sevsem kacırmazdım :)
Saygılar -
JiggSaw bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Geçen sattıgım benım LG G2 cihazımdı hocam , bu işyerımden bır arkadasımın daha dogrusu şefimin , kendısı anlamıyor bu ıslerden ilan acarmısınd edı ınternetten rica ettı koydum bende ...
Benim cihaz dısardan bırısıne gıttı , bu cıhazda cok guzel ama ben iphone sevmıyorum 64GB hafıza ve bu temızlık ile İphone sevsem kacırmazdım :)
Saygılarkonuya simdi baktim LG baskasina gitmis valla uzuldum, harika bi telefondu.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Saygılarkonuya simdi baktim LG baskasina gitmis valla uzuldum, harika bi telefondu.
Aynen öyle ...
Ve yine söyluyorum bu cıhaz da cok harıka , İPHONE SEVENLER kaçırmasın :) -
Telefona talip olmayi dusunuyorum. Oncelikle birkac sorum olacak
Orginal kasasi nerede ve neden degistirildi ?
Pasaport kaydinda onumuzde ki zamanlarda sikinti cikar mi ?
Cihaz ne kadar zaman once alindi ?
Kulaklik ve kutusu mevcut mu ? Bunlarla birlikte son olur telefon numarani pm lermisin ?
Birde note 2 ile takas olur mu ?
-
Freak bunu yazdı
Telefona talip olmayi dusunuyorum. Oncelikle birkac sorum olacak
Orginal kasasi nerede ve neden degistirildi ?
Pasaport kaydinda onumuzde ki zamanlarda sikinti cikar mi ?
Cihaz ne kadar zaman once alindi ?
Kulaklik ve kutusu mevcut mu ? Bunlarla birlikte son olur telefon numarani pm lermisin ?
Birde note 2 ile takas olur mu ?
Burdan cevaplayayım da kafasına takılan baska bırısı olursa sorularına yanıt olsun ...
- Orjinal Kasası İzmir de (Yurtdışından 5s Gold Kasası getirtilerek değiştirilmiş) İphone Servisi yapan bir işyerınde degıstırılmıs...
Sanırım kasa da oradadır , aradım şef e ulamasamadım ama detaylara takılan bırı degıldır , eskı kasayı aldıgını sanmam , netlestırınce soylerım...
- Pasaport Kaydı asla sıkıntı olmaz , bir akrabası üzerıne aldıgı ıcın Vergi dairesıne ödendı makbuzu var.
- Yaklasık 2 ay dıye bılıyorum...
- Sanırım Yurtdısından gelen bır akrabası hediye ettiği için sadece CİHAZ + ŞARJ CİHAZI var , yukarda da belırttım KUTU , KULAKLIK yok ...
- Takas Olmayacak ...
- Numarayı PM lerim ama son olur fiyatı o dostum ... -
Meraktan soruyorum parmak tarayıcı çalışıyormu hocam?
iyi satışlar
-
tbtgezgini bunu yazdı
Meraktan soruyorum parmak tarayıcı çalışıyormu hocam?
iyi satışlar
Hayır Hocam :) Cihaz zaten normal 5 ...
Sadece Kasa GOLD , 5s inki gibi ...
Teşekkurler -
Up olsun ...
-
Hatırlatma yapayım;
- Apple yedek parça (kasa vb.) üretip satmaz, bu telefonun kasasının başka bir iPhone dan çıkartılmadıysa orjinal olma şansı yoktur.
- iPhone 5 board'unun 5s ten fiziksel birçok farkı olması sebebiyle orijinal kasaya zorlamadan/modifiye edilmeden vidaları eksiksiz şekilde tam kusursuz oturtulması imkansızdır.

Soldaki 5s, sağdaki 5