folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık İphone 5 - 64GB Beyaz - (5S Gold Kasalı) - Yurtdışı Orjinal Pasaport Kayıtlı

Satılık İphone 5 - 64GB Beyaz - (5S Gold Kasalı) - Yurtdışı Orjinal Pasaport Kayıtlı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Hatırlatma yapayım;

- Apple yedek parça (kasa vb.) üretip satmaz, bu telefonun kasasının başka bir iPhone dan çıkartılmadıysa orjinal olma şansı yoktur.

- iPhone 5 board'unun 5s ten fiziksel birçok farkı olması sebebiyle orijinal kasaya zorlamadan/modifiye edilmeden vidaları eksiksiz şekilde tam kusursuz oturtulması imkansızdır.

iphone_5s_5_logic_boards_front.jpg%20%28646×632%29

Soldaki 5s, sağdaki 5

Tamamen bilmediğimden soruyorum, o zaman nasil oluyorda 5 telefona 5s kasasi takiliyor ?

İlanı veren (JiggSaw) arkadaşa kimse bir şey diyemez sağlam adamdir ancak acaba şefinin bir bit yenigimi var veya onundami haberi yok veya telefon komple çakmami ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Köln innenstadta barbarossa platzda bir mekan var. Adamlar yeşile maviye felan boyamışlar kasayı. Nasıl oluyor bilmiyorum ama orj gibi görünüyor artı çok güzel duruyor renk. Belki böyle bir olay mevcuttur? mekan applestore değil ama normal bir mekan.

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Jubei   Sevgili Dostum öncelikle hakkımdaki düşüncen için teşekkürler ...

Aynen seninde dediğin gibi , bugune kadar burada birçok kişiye yardımım destegım olmustur ama kazık attıgım olmamıstır :)

Bak şuanda cihaz elimde , kasayı nasıl oturttular bilmiyorum ama ON NUMARA , 5 YILDIZ duruyor :)

Artı telefonun hiçbiryeri kesinlikle çakma değil , beni az çok bilen bilir TELEFONLARDAN biraz anlarız :)

Eğer iphone sevsem inanın kendim alıp kullanacağım bir cihaz , çunku harbı cok yakısıklı ...

Kendim almayacagım şeyi müridlere önermem , müridlere öneriyorsam da yanlış olmaz zaten ...

Neyse KONU UPduLLAH olsun :)

Sorusu olan PM atabilir ...

JiggSaw tarafından 27/Oca/14 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Aklına takılanlar için sölim kasa orjinal değil bu normal bi fabrika tarafından 5s için üretilen rengi yani gold u iphone 5in anakartına göre tasarlanarak yapılıyor yani zorla oturturma filan söz konusu değil lak diye vidası vidasına oturuyor hiç bir sıkıntı çıkarmaz paşa paşa kullanırsın fiyat normal piyasaya göre . kasanın geliş fiyatı 200 tl filan takımı filan 300 ü bulur yani baya iyi diyebiliriz. Fiyata . Hayırlı satışlar

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

Aklına takılanlar için sölim kasa orjinal değil bu normal bi fabrika tarafından 5s için üretilen rengi yani gold u iphone 5in anakartına göre tasarlanarak yapılıyor yani zorla oturturma filan söz konusu değil lak diye vidası vidasına oturuyor hiç bir sıkıntı çıkarmaz paşa paşa kullanırsın fiyat normal piyasaya göre . kasanın geliş fiyatı 200 tl filan takımı filan 300 ü bulur yani baya iyi diyebiliriz. Fiyata . Hayırlı satışlar

Eywallah hocam , gerekli açıklamaları yapmışsın :) Parmaklarına sağlık ...

Yanlız kasa öyle dandik üretilen bi kasa değil hacu , onnumara 5 yıldız :)

Hani normal 5 le , 5s arasında parmak ızı falan okuyucu olmasa ciddiyim 5s diye sat millete çok temiz gözukuyor ...

Konu da SON KEZ up olsun ...

Yine MüridLerden birine gitmeyecek / gidemeyecek anlasılan :D

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Fiyat : 1400 TL oldu ...

Bilgilereeee :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Dostum ilanını editle istersen, sana orijinal kasa olamayacağını söyledik, ilanında hala "orijinal 5s kasası" ibaresi yer alıyor, bu dürüstlüğüne ve müridlerin sana olan güvenine gölge düşürebilir.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Dostum ilanını editle istersen, sana orijinal kasa olamayacağını söyledik, ilanında hala "orijinal 5s kasası" ibaresi yer alıyor, bu dürüstlüğüne ve müridlerin sana olan güvenine gölge düşürebilir.

Dotum yukarda da belirttim ...

On numara kasa var , orjinalden hiçbir farkı yok ...

Kendim kullanmayacağım hiçbir şeyi Dostlarıma Tavsiye etmem ...

Yine söyluyorum , KASA ORJİNAL den hiçbir farkı yok , bak hatta sen orjinali yok diyene kadar ben hala ORJİNAL gözuyle bakıyordum kiiii bu cihaza İPHONE servisinde , bu işin ustası bırı tarafından ve yurtdısından kasa getirtilip takılmış ... Belki de orjinal bence sende Orjınal olmadıgı konusunda iddaalaşma ...

Dürüstlük konusuna gelince , ben İPHONE sevmiyorum... TBT de her telefon konusunda da herzaman ANDROİD den bahsetmiş ve ANDROİD i sevmişimdir... Ama diyorum ki İPHONE ve İOS seven bir mürid varsa İPHONE 5 almayı isteyen tavsiye ederim , sevseydim ben alırdım ...

Cihaz konusunda hiçbir şüpheleri olmasın , Kayıt konusunda da , temizlik konusunda da , Cihaz ile alakalı tum konularda GARANTİ leri benım ...

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Dotum yukarda da belirttim ...

On numara kasa var , orjinalden hiçbir farkı yok ...

Kendim kullanmayacağım hiçbir şeyi Dostlarıma Tavsiye etmem ...

Yine söyluyorum , KASA ORJİNAL den hiçbir farkı yok , bak hatta sen orjinali yok diyene kadar ben hala ORJİNAL gözuyle bakıyordum kiiii bu cihaza İPHONE servisinde , bu işin ustası bırı tarafından ve yurtdısından kasa getirtilip takılmış ... Belki de orjinal bence sende Orjınal olmadıgı konusunda iddaalaşma ...

Dürüstlük konusuna gelince , ben İPHONE sevmiyorum... TBT de her telefon konusunda da herzaman ANDROİD den bahsetmiş ve ANDROİD i sevmişimdir... Ama diyorum ki İPHONE ve İOS seven bir mürid varsa İPHONE 5 almayı isteyen tavsiye ederim , sevseydim ben alırdım ...

Cihaz konusunda hiçbir şüpheleri olmasın , Kayıt konusunda da , temizlik konusunda da , Cihaz ile alakalı tum konularda GARANTİ leri benım ...

On numara kasa? orjinalden farkı yoktur?

Ama sen bunu sen "orijinal" diye satıyorsun, alan kişiden saklıyor olman direktman seni dolandırıcı yapar. Ben bunu kullanmıyorum zaten anlamam diyip de üstüne basa basa orijinal olduğunu savunman zaten şüphe uyandırıyor.

"Bu işin ustası biri" dediğin gibi nicesini eğitmiş birisiyle yerinde olsam ben iddialaşmazdım.

Bu konudaki son mesajım ve müridlere uyarımdır.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

1 ay daha bekleyin zaten sıfır 5s in fiyatı 1.5 civarı olacak

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 6878 Toplam Mesaj: 24