Satılık İphone 5 - 64GB Beyaz - (5S Gold Kasalı) - Yurtdışı Orjinal Pasaport Kayıtlı
-
JiggSaw bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Dostum ilanını editle istersen, sana orijinal kasa olamayacağını söyledik, ilanında hala "orijinal 5s kasası" ibaresi yer alıyor, bu dürüstlüğüne ve müridlerin sana olan güvenine gölge düşürebilir.
Dotum yukarda da belirttim ...
On numara kasa var , orjinalden hiçbir farkı yok ...
Kendim kullanmayacağım hiçbir şeyi Dostlarıma Tavsiye etmem ...
Yine söyluyorum , KASA ORJİNAL den hiçbir farkı yok , bak hatta sen orjinali yok diyene kadar ben hala ORJİNAL gözuyle bakıyordum kiiii bu cihaza İPHONE servisinde , bu işin ustası bırı tarafından ve yurtdısından kasa getirtilip takılmış ... Belki de orjinal bence sende Orjınal olmadıgı konusunda iddaalaşma ...
Dürüstlük konusuna gelince , ben İPHONE sevmiyorum... TBT de her telefon konusunda da herzaman ANDROİD den bahsetmiş ve ANDROİD i sevmişimdir... Ama diyorum ki İPHONE ve İOS seven bir mürid varsa İPHONE 5 almayı isteyen tavsiye ederim , sevseydim ben alırdım ...
Cihaz konusunda hiçbir şüpheleri olmasın , Kayıt konusunda da , temizlik konusunda da , Cihaz ile alakalı tum konularda GARANTİ leri benım ...Hocam o belki dediğin yer imkansız. Arkadaşların dediği gibi hem apple kendisi yedek parça satmaz ha satıyor olsaydı bile 5 ile 5s her ne kadar dıştan ana hatları oturucakmış gibi dursa da iç bölümündeki vida yerleri falan tamamiyle farklıdır. Yani orijinal bir 5s ten kasa sökülse bile 5 e laps diye takılamıyor zorlanması, bazı vida yerlerinin takılmaması ile ancak takılıyor.
İphone servisi dediğin Türkiye de resmi olarak iphone ipad gibi ürünlere bakan genpa dışında bir servisi yok. O da genelde operatör çıkışlı telefonların servis hizmetini yapıyor yani öyle kasa değiştirmek falan zaten garantiyi direk bozan işlemler.
Ha dediğin gibi malzeme kalitesi orijinale çok yakın olabilir, işini bilen bir eleman tarafından yapılmış olabilir cihaz gayet de hoş duruyor alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Ama yukarıda dediklerimi de göz ardı etmesin alacaklar.
-
trampfd bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Dostum ilanını editle istersen, sana orijinal kasa olamayacağını söyledik, ilanında hala "orijinal 5s kasası" ibaresi yer alıyor, bu dürüstlüğüne ve müridlerin sana olan güvenine gölge düşürebilir.
Dotum yukarda da belirttim ...
On numara kasa var , orjinalden hiçbir farkı yok ...
Kendim kullanmayacağım hiçbir şeyi Dostlarıma Tavsiye etmem ...
Yine söyluyorum , KASA ORJİNAL den hiçbir farkı yok , bak hatta sen orjinali yok diyene kadar ben hala ORJİNAL gözuyle bakıyordum kiiii bu cihaza İPHONE servisinde , bu işin ustası bırı tarafından ve yurtdısından kasa getirtilip takılmış ... Belki de orjinal bence sende Orjınal olmadıgı konusunda iddaalaşma ...
Dürüstlük konusuna gelince , ben İPHONE sevmiyorum... TBT de her telefon konusunda da herzaman ANDROİD den bahsetmiş ve ANDROİD i sevmişimdir... Ama diyorum ki İPHONE ve İOS seven bir mürid varsa İPHONE 5 almayı isteyen tavsiye ederim , sevseydim ben alırdım ...
Cihaz konusunda hiçbir şüpheleri olmasın , Kayıt konusunda da , temizlik konusunda da , Cihaz ile alakalı tum konularda GARANTİ leri benım ...On numara kasa? orjinalden farkı yoktur?
Ama sen bunu sen "orijinal" diye satıyorsun, alan kişiden saklıyor olman direktman seni dolandırıcı yapar. Ben bunu kullanmıyorum zaten anlamam diyip de üstüne basa basa orijinal olduğunu savunman zaten şüphe uyandırıyor.
"Bu işin ustası biri" dediğin gibi nicesini eğitmiş birisiyle yerinde olsam ben iddialaşmazdım.
Bu konudaki son mesajım ve müridlere uyarımdır.
Bu nasıl bir hitap şeklidir ya? ''Bu konudaki son mesajım ve müridlere uyarımdır.''
Müridleri neye karşı uyarıyorsun?
Neyle itham ediyorsun da dolandırıcı , vss kelimeler kullanıyorsun?
Kardeşim almaya niyeti olan varsa gelir , görür , alır ... Orjınalden farkı var mı yok mu kendısı karar verebılır ...!
Ben sen söyleyene kadar bende bılmıyordum sadece FABRIKA çıkışı orjınal olabılecegını ...
Sen adam gibi yorumunu yap ''ORJINAL KASA SADECE FABRIKA CIKISLI OLUR'' diye ...
Böyle yok uyarımdır , yok seni dolandırcı yapar , vss vss polemıklere gırme bence ... -
arkadaş haklı sanada birşey dediği yok aslında
kasa kalitelide olsa orjinal değil ama ilk sayfada orjinal yazıyor bu bir karışıklık yaratır uyarayım diyor