Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar
-
up
-
günaydın beyler
-
bamboocha bunu yazdı
günaydın beyler
günaydın hocam :D
-
550ye satman zor bence dostum o oynlar pes harici pek para etmez. Hem garantiside yok. 40gb lık ise en azından ona 4.20 cfw kurda korsan oynayanların ilgisini çeker 350den sadece makinayı satarsın. oyunları daona göre tek tek sat gitsin. Bence 550 çok. Hayırlı satışlar
-
300 tl nakit çalışır daha fazlada etmez hocam...yeni seri 12 gb lık ps3 ler var 600 lira 2 yıl garantili bi tane çıkma 2,5 hdd bulur 320 ye yükseltir alacak adam o fiyata kusura bakma...
-
oyunlar ve 2. kol farkı var hocam. tek tek alınsın o zaman daha pahalıya geliyo
-
bamboocha bunu yazdı
oyunlar pes dışında para eden yok bende bu işi yapıyordum yeni bıraktım kolun tanesi 120 tl satış fiyatım 2 si orijinal ise 2 el fiyatı 60 tl tanesi 2 si 120 tl pes
90 TL de pes hade onun 2 3 el muhabeti yok
20 Tl Fifa
60 tl Twisted metal (Deli oyundur )
50 tl starhawk
20 Tl Special Force
40 tl Sorcery
15 Tl 3d HDMI Kablo
bunlar piyasada satılan fiyatlar :) Toplamda 415 Tl yapıyor All star Battle i hesaba katmadım
-
emuxa bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
oyunlar pes dışında para eden yok bende bu işi yapıyordum yeni bıraktım kolun tanesi 120 tl satış fiyatım 2 si orijinal ise 2 el fiyatı 60 tl tanesi 2 si 120 tl pes
90 TL de pes hade onun 2 3 el muhabeti yok
20 Tl Fifa
60 tl Twisted metal (Deli oyundur )
50 tl starhawk
20 Tl Special Force
40 tl Sorcery
15 Tl 3d HDMI Kablo
bunlar piyasada satılan fiyatlar :) Toplamda 415 Tl yapıyor All star Battle i hesaba katmadım
all star battle 130 tl yeni oyun hocam ayrıca piyasa fiyatları o degil ben sony center dayım söyledigin fiyatlar yok hocam
-
up
-
hayırlı satışlar hacı dayıııııııııııııııııııııııııııı. :))
Kefilimdir kendisine sağlam adamdır.