folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar

Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

http://www.sony.com.tr/product/hpo-classic/mdrpq3p.ae kulaklık sarı ve kırmızı olarak 2 renk secenegi var Fiyatı: 55 tl dir. kulaklıklar sadece hafta için geçerlidir.konusundaki ürünlerin hepsi satılmıştır. elimde sadece ps3 bulunuyor....

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Xbox 360 mı önerirsiniz. Playstation 3 mü?

playstation çünkü oyunlarını bulmak daha kolay kollarını bulması kolay daha güncel bluray 3d player olarak kullanılabiliyo. daha hızlı ve stabil çalışıyo.servis ağı daha yaygın. bunlar xbox ta yok hocam

daha hızlı stabil ne amk? servis ağı?

devir internet devri, pekale oyununu,kolunu bulması çok kolay.(e-ticaret)

bi xbox 360 kullanıcısı olarak memnunum. tek sorun yeni oyunları(black ops 2, fifa 13(daha bu hafta geldi)) xbox store üzerinden satın alıp oynayamıyorsunuz. illa kutulu almanız gerekiyor. eğer dert etmem dersen xbox 360 öneriririm.

SharpShooter tarafından 24/Ara/12 19:25 tarihinde düzenlenmiştir

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

oyunlar ve 2. kol farkı var hocam. tek tek alınsın o zaman daha pahalıya geliyo

oyunlar pes dışında para eden yok bende bu işi yapıyordum yeni bıraktım kolun tanesi 120 tl satış fiyatım 2 si orijinal ise 2 el fiyatı 60 tl tanesi 2 si 120 tl pes

90 TL  de pes hade onun 2 3 el muhabeti yok 

20 Tl Fifa 

60 tl Twisted metal (Deli oyundur )

50 tl starhawk

20 Tl Special Force

40 tl Sorcery

15 Tl 3d HDMI Kablo

bunlar piyasada satılan fiyatlar :) Toplamda 415 Tl yapıyor All star Battle i hesaba katmadım

all star battle 130 tl yeni oyun hocam ayrıca piyasa fiyatları o degil ben sony center dayım söyledigin fiyatlar yok hocam

söyledıgım fiyatlar 1 hafta öncesine kadar mevcut tu şuanda bilmiyorum oyun fiyatları ise hala aynı 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

up

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar up olsun.

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.

edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam

Cesnist tarafından 29/Ara/12 12:08 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

fiyat çok ıyı lan 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.

edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam

hocam farklı kampanyalar kovalamak lazım artık :) güzel kulaklık tabiki fiyatta iyiydi.kampanya oldukça paslayacağım ürünleri buradan :) yabancıya gitmesin diye tbt üzerinden konu açtım.

edit aynı fiyattan alabilmek için görüşürüm aynı fiyatı verirlerse paslarım hocam vermezlerse bişe diyemem :S

bamboocha tarafından 29/Ara/12 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 3502 Toplam Mesaj: 33