Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar
-
http://www.sony.com.tr/product/hpo-classic/mdrpq3p.ae kulaklık sarı ve kırmızı olarak 2 renk secenegi var Fiyatı: 55 tl dir. kulaklıklar sadece hafta için geçerlidir.konusundaki ürünlerin hepsi satılmıştır. elimde sadece ps3 bulunuyor....
-
bamboocha bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Xbox 360 mı önerirsiniz. Playstation 3 mü?
playstation çünkü oyunlarını bulmak daha kolay kollarını bulması kolay daha güncel bluray 3d player olarak kullanılabiliyo. daha hızlı ve stabil çalışıyo.servis ağı daha yaygın. bunlar xbox ta yok hocam
daha hızlı stabil ne amk? servis ağı?
devir internet devri, pekale oyununu,kolunu bulması çok kolay.(e-ticaret)
bi xbox 360 kullanıcısı olarak memnunum. tek sorun yeni oyunları(black ops 2, fifa 13(daha bu hafta geldi)) xbox store üzerinden satın alıp oynayamıyorsunuz. illa kutulu almanız gerekiyor. eğer dert etmem dersen xbox 360 öneriririm.
SharpShooter tarafından 24/Ara/12 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
bamboocha bunu yazdıemuxa bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
oyunlar ve 2. kol farkı var hocam. tek tek alınsın o zaman daha pahalıya geliyo
oyunlar pes dışında para eden yok bende bu işi yapıyordum yeni bıraktım kolun tanesi 120 tl satış fiyatım 2 si orijinal ise 2 el fiyatı 60 tl tanesi 2 si 120 tl pes
90 TL de pes hade onun 2 3 el muhabeti yok
20 Tl Fifa
60 tl Twisted metal (Deli oyundur )
50 tl starhawk
20 Tl Special Force
40 tl Sorcery
15 Tl 3d HDMI Kablo
bunlar piyasada satılan fiyatlar :) Toplamda 415 Tl yapıyor All star Battle i hesaba katmadım
all star battle 130 tl yeni oyun hocam ayrıca piyasa fiyatları o degil ben sony center dayım söyledigin fiyatlar yok hocam
söyledıgım fiyatlar 1 hafta öncesine kadar mevcut tu şuanda bilmiyorum oyun fiyatları ise hala aynı
-
up
-
Hayırlı satışlar up olsun.
-
up
-
Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.
edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam
Cesnist tarafından 29/Ara/12 12:08 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat çok ıyı lan
-
Cesnist bunu yazdı
Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.
edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam
hocam farklı kampanyalar kovalamak lazım artık :) güzel kulaklık tabiki fiyatta iyiydi.kampanya oldukça paslayacağım ürünleri buradan :) yabancıya gitmesin diye tbt üzerinden konu açtım.
edit aynı fiyattan alabilmek için görüşürüm aynı fiyatı verirlerse paslarım hocam vermezlerse bişe diyemem :S
bamboocha tarafından 29/Ara/12 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
up