folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar

Satılık Ps3 Ve Kutulu Garantili Kulaklıklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.

edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam

hocam farklı kampanyalar kovalamak lazım artık :) güzel kulaklık tabiki fiyatta iyiydi.kampanya oldukça paslayacağım ürünleri buradan :) yabancıya gitmesin diye tbt üzerinden konu açtım.

edit aynı fiyattan alabilmek için görüşürüm aynı fiyatı verirlerse paslarım hocam vermezlerse bişe diyemem :S

kulaklık gelirse bende hediye düşünüyorum . takipteyim

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    Vesrella bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Kulaklıklar güzelmiş hediye olarak alınabilir.ödeme ürün gönderme kısmını nasıl yapıyorsun hocam.

edit: hıaamına satılmış ürünler yenisi gelmez mi hocam

hocam farklı kampanyalar kovalamak lazım artık :) güzel kulaklık tabiki fiyatta iyiydi.kampanya oldukça paslayacağım ürünleri buradan :) yabancıya gitmesin diye tbt üzerinden konu açtım.

edit aynı fiyattan alabilmek için görüşürüm aynı fiyatı verirlerse paslarım hocam vermezlerse bişe diyemem :S

kulaklık gelirse bende hediye düşünüyorum . takipteyim

tamam hocalar bakıcam haber ederım

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 3501 Toplam Mesaj: 33