Satılık Su Kaplumbağası
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------oha :|
edit: bu arada yukarıdaki şaşkınlık ifademi fiyat için değil su kaplumbağısı için dile getirdim..:)
-----------------------------e- tahribat alışverişte son nokta. :)
-

Resimdeki ; Kaya, Su Temizleme Motoru, Yem, Kabuk Sertleştirici, 2 Adet Su Kaplumbağası Satılıktır.
Fiyat : 60 YTL
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Resimdeki ; Kaya, Su Temizleme Motoru, Yem, Kabuk Sertleştirici, 2 Adet Su Kaplumbağası Satılıktır.
Fiyat : 60 YTL
-----------------------------Akvaryum güzelmiş.Başka fotolarını koyabilirmisin hojam
-
Kardeşim de tam bunun gibi bi şey arıyordu, akşam gelince konuyu göstereyim, uygunsa msn den konuşursunuz.
-
anılarım depreşti şimdi :@:@:@:@:@:@ yaw benim kıza almıştım bi tane öldürmüştü ismide Su idi ama çok hoş bişiydi o kadarda küçük deil di çok hoş bişiydi yaw herkze tavsiye ederim hemde eline alıosun yürümeye bi başlıo tırnakları hafif hafif batıo çok güzel bi duygu
-
Belirtmekte Fayda Var Akvaryum Satılık Değildir Daha Sonra Onun İçinde Balık Beslicem :D Sadece Su Temizleme Motoru, Kaya, Yem, Kabuk Sertleştirici ve 2 Adet Su Kaplumbağası Satılıktır...
İletişim ; saint_of_rock@hotmail.com -
Son Fiyat 55 YTL'dir
-
hacı sıçıyomu bunlar? akarı kokarı varmı pismi
-
hocam çıkartıyorlar ama gözle görülmüyor... 2haftada bir suyunu değiştirirsen yeterli motor zaten suyu temiz tutmak için uğraşıyor. Suda odada koku yapmaz motoru çalıştırdığın sürece oda da koku yapmaz
-
Su kaplumbağası 5 ytl o boyutlarda, 2 tanesi 10 ytl,
Kabuk sertleştirici 5 ytl,
Kayaları bedavaya veriyor adam ama onada 3 ytl diyelim,
Su motoruda en fazla 20 ytl
Hocam, kullanılmıs malları çok pahalıya satıyorsun. Bende su kaplumbağası besledim geçen ay ölene kadar :D