Satılık Su Kaplumbağası
-
Adamın fiyatına bok atmaya gerek yok.:=) Satabiliyorsa satar. Satamazsa da satamaz. Bu kadar basit. Maliyet hesabı yapmaya gerek yok.
-
satışlardan vergi filanmı alıyorsunuz? :D yaw bu kaplumbağlar öle 10 yıl yaşamıo 100 yıl filan yaşıo :D sizin sölediğiniz yavru kaplumbağa fiyatı!!!
-
Hacı baLtaLamak gibi oLmasında 4 gün önce 2 su kapLumbağası aLdım tanesi 5 ytLden kabı 5 ytL yemi 5 ytL topLam 20ye bana geLdi :)
-
Babacım farzedelim kabuklu tospaları almaya karar verdim sen de satmaya razı oldun... Ben ankarada'yım nasıl göderecen hayvanatları bana? Kargoda telef olur yavrucaklar...
-
la beyler gelin yalovaya sürüsüyle var size beleşe verem
boşuna parayla almayın :D
ciddyim ama bu arada
-
PowerfuL biri brilerini düdüklemeye kalksa hemde bu olay tbtde olsa hoş bişimi olur hacım?? tabiki maliyetini ucuzunu suyunu bununu bulcaz kimse durup dururken fazla para wersin bu sende olabilrsn bende olabilirim sonucda ;)
ayrıca hocam kaya kullanılmadı derken şakamı yapdın? yoksa cidden kayayı kullanmadınmı :D:D
bu kaplumbaalar kac yasında?
-
walla hocam benim arkadas besliyodu evde yemleri ammaa pis kokuyodu be bi kere saka maksatli koklatti icim gecti.. benim kadar delikanli ev hayvani olan var mi beeee suna bakk suna KOCC KOCCC!!! http://img93.imageshack.us/img93/7585/fotoraf0020wd2.jpg
-
karette kerataları kaç para ediyo ? :D
-
hocam petshopa sor :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
karette kerataları kaç para ediyo ? :D
-----------------------------altinolukbalikci.com Balıkesir de bulunan bi balık şov merkezi gibi birşey köpek balıkları vs.. var
Karetta kerataları görevli bir balıkcıdan 150 ytlye aldıklarını söylemişti..
Ne kadar doğrudur o kadarını bilemeyeceem.. Ama gözümün önünde ıstakozu çatır çatır yediğini söyleyebilirim..