Satılık Su Kaplumbağası
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sıçıyomu bunlar? akarı kokarı varmı pismi
-----------------------------31 carrefour kazıkcı petshopta tanesi 7,5'a satılıyo zaten
-
Su Motoru en az 20 YTL, Yem 13 YTL Yem Ağzına KAdar Dolu Kullanılmamış, Su düzenleyici 50 ML si 6 YTL ben 100 ML veriyorum Kaplumbağalar yavrular 7.5 YTL ye satılıyor bendekiler yavru değil en az 15 YTL x 2
20 + 13 + 10 + 30 = 73 YTL tutar minimum tutardır bu... 100 ml su düzenleyiciyi 10 YTL saydım mesela..... ben 55 YTL ye veriyorum... Hocam siz almıcaksanız almayın ama normal fiyatların altında veriyorum.. -
Buyrun Gİdin Pet Shopa Sorun Bunların Fiyatını...
Sera 100 ML su Düzenleyici
Sera Kaplumbağa Yemi 100gram
KAya
Su Temzileme Motoru
2 Adet 6 7 Paramak uzunluğunda 4 5 parmak genişliğinde Su Kaplumbağası
Bunların fiyatlarını pet shopa sorun ondan sonra gelin bana hesap sorun :) Fiyatı eleştirmeyin yani normal fiyatın çok altında veriyorum... Motor ve KAya Kullanılmış sadece onlarıda kaplumbağalar kullandı yine onlar kullnacak yabancıya gitmiycek :) Ben balık akvaryumu kuracağım için satıyorum. -
kemeraltında su kaplumbağalarının fiyatı 5 ytl,ama senin kiler farklı kaplumbağa sanrım
-
ben alabilirim zaten messsenger'dan konuştuk.kaplumbağaların türlerini yazarmısın
-
kantar31 bunu yazdı:
hacı sıçıyomu bunlar? akarı kokarı varmı pismi
muhaha yok yemiyo pislemio , biodizel bunlar D:alttakine talibim kancıksa 22 ytl çalışır benden
-
Saydıklarımın hepsi topplu ssatılıyor arkdaşlar
-
25 benden
-
büyüklüğü farketmiyor burda hepsi 10 milyon
-
benimde aynı tip iki tane su kağlumbağam var bunlara kırmızı yanaklı su kaplumbağaları deniyo işte
geçen sene aldım tanesini 4 tyl'ye sen 20 ytl diyosun..her yerde 5 ytl bu kaplumbağalar...hadi karetta karetta fln olsaydı anlıcam ama senin fiyat aşırı çok kardeş
2 kaplumbağa:10ytl
taş'da 5 ytl
20 ytl'dediğerleri olsa
en fazla 35 bence(bide kaplumbağalar büyük gibi geldi bana onların bir ayağı çukurdalardır :D)
ayriyeten bide kargo masrafıda olur...uzun iş kanımca..sen yakında birine ver.en makul fiyata bence :)
. . .