Satılmadık Bi Bu Kalmıstı[(Tamamen Siyasi Akp Yandaşları Buyrun)]
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca satılanlar bakacaksın.. ben özelleştirmeye karşıyım. eğer herşey devletin tekelinde olsa adaletsizlik olmaz.ama şahıslarda olurlarsa zengin-fakir arası uçurum gittikçe açılır bu da ileride kaose dönüşür.. bu ülkedeki insanlar bence çok sabırlı.. bence devlet politikası özelleştirme yerine kamulaştırma olmak zorunda.çözüm ancak böyle sağlanır.. herşey devletin olsun, devlet yatırımı yapsın.. elde edilen gelir adaletli biçimde insnlar arasında pay edilsin..
-----------------------------
bence bu millet sabırlı deil mal! süperde hak ediolar.. bu konu ne zamandır dile getirilio zaten gayet normal.. yakında beni satıcak sonrada annesini.. belki annesini satmısdır..tv. izlediğimiz satılık köy tabelası ve insanlarında berabernde satıldıgı filmler artık komik değil?? neden?? çünkü köy neki satılık ülke tabelası asılcak yakında...
-
benim evime dokunmasın da, %47nin donuna kadar alsa hakkı vardır.
-
Vay anasını ne kadar vatan düşmanı varmış ülkede ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
dünyanın hiç bi gelişmiş ülkesinde otoyolları devlet işletmez. Bu yüzden adamların yolları düm düz bizim ki gibi çukurlu değil. Özelleştirme sadece para kazanmak için değildir.
-
musty28 bunu yazdı:
dünyanın hiç bi gelişmiş ülkesinde otoyolları devlet işletmez. Bu yüzden adamların yolları düm düz bizim ki gibi çukurlu değil. Özelleştirme sadece para kazanmak için değildir.
-----------------------------Satarken Düzgün fiyata satarsın o parayıda alıp adam akıllı işlerde kullanırsın o zaman eyvallah. tekel gibi telekom gibi oldu bittiye getırıp satınca adı özelleştirme değil peşkeş oluyor
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha.
müzeliksin hacı :D
Türkiye çok gelişmiş ya, paraya ihtiyacı yok ya, ondan özelleştiriyoz dimi.
ondan devletin bütün gelir kaynaklarını bir bir kesiyoz dimi.
ya en iyisi Türkiye ikiye bölünsün, yarısını özelleştirelim, akpliler orda yaşasın.
sonra ipana reklamlarındaki gibi 50 yıl sonra bakalım yumurtanın fırçalanan tarafıyla fırçalanmayan tarafına :|
-
musty28 bunu yazdı:
Allah allah.. ilginç. hangi ülkede otoyollar özelmiş. Almanya'mı, fransamı,ingilteremi? Bu ülkelerde kamunun payı % 50 nin üzerinde. sosyal adaleti özel sektör değil, devlet sağlar. Diğer düşünce ülkemi sömürmek isteyen gurühun uydurması.. -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------Satarken Düzgün fiyata satarsın o parayıda alıp adam akıllı işlerde kullanırsın o zaman eyvallah. tekel gibi telekom gibi oldu bittiye getırıp satınca adı özelleştirme değil peşkeş oluyor
ayrıca gelişmiş ülkelerde yabancı birilerine birşeyler satarken sadece arsa üzerindeki örn: binayı satarlar, kalkıpta ülkenin toprağının altındaki neredeyse mağma tabakasına kadar satmazlar. ama bizimkiler ne yapıyor toprağıda satıyor. yani savaşarak aldığımız topraklarımızı yabancılar trink parayla alıyorlar ne kadar kolaymış. -
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha.
müzeliksin hacı :D
Türkiye çok gelişmiş ya, paraya ihtiyacı yok ya, ondan özelleştiriyoz dimi.
ondan devletin bütün gelir kaynaklarını bir bir kesiyoz dimi.
ya en iyisi Türkiye ikiye bölünsün, yarısını özelleştirelim, akpliler orda yaşasın.
sonra ipana reklamlarındaki gibi 50 yıl sonra bakalım yumurtanın fırçalanan tarafıyla fırçalanmayan tarafına :|
-----------------------------olur
-
musty walla sus ya.ben yurtdışında bi tane özel yol görmedim.ya da şöle söyliim otoyolda ilerlerken bi kere bile para ödemedim herhangi bi gişede.