folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Satılmadık Bi Bu Kalmıstı[(Tamamen Siyasi Akp Yandaşları Buyrun)]

Satılmadık Bi Bu Kalmıstı[(Tamamen Siyasi Akp Yandaşları Buyrun)]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    yakında kelle başı bizi de satacaklar,başbakan ve bakanları "kelle" kelimesine alışık zaten

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    benzine werdiğimiz para yetmio bide yolları paralı yapıcaklar... hay sokayım böyle işe yaa..

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Satması Çok normal.. nedenmi  ÇÜNKÜ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN KULLANDIĞI VE MİLLİ SAVUNMA BAKLANLIĞI ÜZERİNE AİT OLAN ARAZİLERİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA SATANLAR YOLLARIMI SATMAYACAK..PEHHHH

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilmem biliyormusunuz otoyollar =otobanlar zaten paralı aynı zamanda köprülerde paralı kısacası korkmayın sizin cebinizden extra bisey cıkmayacak

medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvan sizden daha medeni M.AKİF ERSOY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

karabasan351 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar bilmem biliyormusunuz otoyollar =otobanlar zaten paralı aynı zamanda köprülerde paralı kısacası korkmayın sizin cebinizden extra bisey cıkmayacak

Zihniyete bak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek
    zihniyette ne var los angels ta dünyanın en uzun tünel oto yolunu bir özel şirket yapıyor bu yol kullanımı paralı olacak bu zihniyet sence nasıl

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

hoca satılanlar bakacaksın.. ben özelleştirmeye karşıyım. eğer herşey devletin tekelinde olsa adaletsizlik olmaz.ama şahıslarda olurlarsa zengin-fakir arası uçurum gittikçe açılır bu da ileride kaose dönüşür.. bu ülkedeki insanlar bence çok sabırlı.. bence devlet politikası özelleştirme yerine kamulaştırma olmak zorunda.çözüm ancak böyle sağlanır.. herşey devletin olsun, devlet yatırımı yapsın.. elde edilen gelir adaletli biçimde insnlar arasında pay edilsin..

sabırlı degil SAF TÜRKİYENİN %70'i SAF ve SAF insanlar yüzünden Türkiyenin gelecegi kötü görünüyor

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

karabasan351 bunu yazdı:
    zihniyette ne var los angels ta dünyanın en uzun tünel oto yolunu bir özel şirket yapıyor bu yol kullanımı paralı olacak bu zihniyet sence nasıl

tamam hoca haklısın sen

Zaten bizim telekomun tekelın satılmasına karşı çıkmamızın sebebı devletteyken bedavaydı satılınca paralı oldu biz bu yüzden kızıyoruz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek
    nedense akp ye oy verenlerin hepsini saf cahil köylü olarak niteliyorsunuz ama unutmayınki bir ülke yalnızca devletçilik ilkesi ile yönetilmez yönetilemez bunu 2001 krizinde de gördük 96 develasyon senesinde de. şimdi piyasaya bakın abd de 1929 dan bu yana en büyük kriz var bunda bari mutabık olalım ee bu ne demek dünya ekonomisi durgun demek ikincisi ülkede çok büyük kuraklık var küçükken bize öğretilen şey konya ülkenin buğday ambarıdır lafı neredeyse çürüyecek üçüncüsü kapatma olayı daha 1 sene önce %47 oyla başa gelmiş bir parti kapatılmak isteniyor 4. darbe olayları patlak veriyor yani bunların hepsini bir araya getirin acaba bunlarmı krizi gerektiren şeyler yoksa anayasa kitabını  tutup başbakana fırlatmak mı ? kısaca ekonomi taş gibi gap dap a kop a yatırım geliyor ee dahane istiyorsunuz hatta ben birçok aydından kendini Atatürkçü zanneden insandan duydum ben üniversite bitirdim 1 oyum var dağda çobanın 1 oyu var bu olmamalı diyor böyle zihiniyet mi olur nerde eşitlik nerde hak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    008taki
    008taki's avatar
    Erkek
    geçenlerde tekel de american tabacco ya satıldı(peşkeş çekildi) kimsenin haberi yok ama niye ?
Toplam Hit: 9607 Toplam Mesaj: 66