Satılmadık Bi Bu Kalmıstı[(Tamamen Siyasi Akp Yandaşları Buyrun)]
-
yakında kelle başı bizi de satacaklar,başbakan ve bakanları "kelle" kelimesine alışık zaten
-
benzine werdiğimiz para yetmio bide yolları paralı yapıcaklar... hay sokayım böyle işe yaa..
-
Satması Çok normal.. nedenmi ÇÜNKÜ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN KULLANDIĞI VE MİLLİ SAVUNMA BAKLANLIĞI ÜZERİNE AİT OLAN ARAZİLERİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA SATANLAR YOLLARIMI SATMAYACAK..PEHHHH
-
arkadaşlar bilmem biliyormusunuz otoyollar =otobanlar zaten paralı aynı zamanda köprülerde paralı kısacası korkmayın sizin cebinizden extra bisey cıkmayacak
-
karabasan351 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bilmem biliyormusunuz otoyollar =otobanlar zaten paralı aynı zamanda köprülerde paralı kısacası korkmayın sizin cebinizden extra bisey cıkmayacak
Zihniyete bak. -
zihniyette ne var los angels ta dünyanın en uzun tünel oto yolunu bir özel şirket yapıyor bu yol kullanımı paralı olacak bu zihniyet sence nasıl
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca satılanlar bakacaksın.. ben özelleştirmeye karşıyım. eğer herşey devletin tekelinde olsa adaletsizlik olmaz.ama şahıslarda olurlarsa zengin-fakir arası uçurum gittikçe açılır bu da ileride kaose dönüşür.. bu ülkedeki insanlar bence çok sabırlı.. bence devlet politikası özelleştirme yerine kamulaştırma olmak zorunda.çözüm ancak böyle sağlanır.. herşey devletin olsun, devlet yatırımı yapsın.. elde edilen gelir adaletli biçimde insnlar arasında pay edilsin..
-----------------------------sabırlı degil SAF TÜRKİYENİN %70'i SAF ve SAF insanlar yüzünden Türkiyenin gelecegi kötü görünüyor
-
karabasan351 bunu yazdı:
zihniyette ne var los angels ta dünyanın en uzun tünel oto yolunu bir özel şirket yapıyor bu yol kullanımı paralı olacak bu zihniyet sence nasıl
tamam hoca haklısın senZaten bizim telekomun tekelın satılmasına karşı çıkmamızın sebebı devletteyken bedavaydı satılınca paralı oldu biz bu yüzden kızıyoruz
-
nedense akp ye oy verenlerin hepsini saf cahil köylü olarak niteliyorsunuz ama unutmayınki bir ülke yalnızca devletçilik ilkesi ile yönetilmez yönetilemez bunu 2001 krizinde de gördük 96 develasyon senesinde de. şimdi piyasaya bakın abd de 1929 dan bu yana en büyük kriz var bunda bari mutabık olalım ee bu ne demek dünya ekonomisi durgun demek ikincisi ülkede çok büyük kuraklık var küçükken bize öğretilen şey konya ülkenin buğday ambarıdır lafı neredeyse çürüyecek üçüncüsü kapatma olayı daha 1 sene önce %47 oyla başa gelmiş bir parti kapatılmak isteniyor 4. darbe olayları patlak veriyor yani bunların hepsini bir araya getirin acaba bunlarmı krizi gerektiren şeyler yoksa anayasa kitabını tutup başbakana fırlatmak mı ? kısaca ekonomi taş gibi gap dap a kop a yatırım geliyor ee dahane istiyorsunuz hatta ben birçok aydından kendini Atatürkçü zanneden insandan duydum ben üniversite bitirdim 1 oyum var dağda çobanın 1 oyu var bu olmamalı diyor böyle zihiniyet mi olur nerde eşitlik nerde hak
-
geçenlerde tekel de american tabacco ya satıldı(peşkeş çekildi) kimsenin haberi yok ama niye ?