Satılmadık Bi Bu Kalmıstı[(Tamamen Siyasi Akp Yandaşları Buyrun)]
-
devletin vergi oranı yüksek
onun için özelleşsin hem adam gibi hizmet alırız hem devlet vergiden kazanç elde eder yoksa karayolları bakım onarım konusunda çok yavaş ayrıca yani köprü ve marmarayda geliyor bunlara ek ödenek için işte kaynak
-
bu insanlar cok guzel cok iyi insanlar gerçekten.
ama bir yerlerinde derin bir boşluk var somut bir kavram olsa sahsen kacınmayacagım elimden geleni yapacagım ama ne yazık ki zeka sonradan kazanılabilen birsey degil.
simdi bosluklarını baska seylerle doldurmak istiyorum isyoruz istiyorlar
gunu kurtarırken yarını ve kendilerini kaybedecekler kendileri umrumda degil ama ben yarın korkuyorum bu ulkede yasanır mı bir aile kurulur mu ,yarın ne olur bilmiyorum gercekten bizi de satarlar mı?
-
satmak sorun değil de 2-3 yıllık karlarına, yabancı şirketlere satıyorlar ona üzülüyorm
-
yarını satan falan yok merak etme yarın emin ellerde ülkenin ayağa kalması için yıllardır elde patlamaya hazır bomba gibi duran devamlı zarar eden kurumlar özelleşip global dünyaya yeni pazar olusturuluyor inan yarınını düşünmeyen insanlar nükleeri ülkemize istemeyenlerdir neden elektrik doğal g. ile üretiliyor o nerden geliyor iran rusya yani enerji ile bağlamıslar ne olacak eylülde 2 tanesinin ihalesi olacak sonra ab yi bağladık kendimize rusyaya enerji koridorluğunda rakip olduk yavaş yavaş ülke yükseliyor ancak geri kafalı zihniyet ülke büyüdükçe güçlendikçe kontrollerinden cıkmasını istemiyor ama artık ülkemiz 2023 te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girecek bazıları istememesine rağmen
-
öff Allah kahretsin bunları dini de pazarladılar zamanında çok mu bunlar daha fazlasını söylemek istemiyorum bu şerefsizler yüzünden vatanıma çamur sıçrayacak diye
-
karabasan351 bunu yazdı:
-----------------------------yarını satan falan yok merak etme yarın emin ellerde ülkenin ayağa kalması için yıllardır elde patlamaya hazır bomba gibi duran devamlı zarar eden kurumlar özelleşip global dünyaya yeni pazar olusturuluyor inan yarınını düşünmeyen insanlar nükleeri ülkemize istemeyenlerdir neden elektrik doğal g. ile üretiliyor o nerden geliyor iran rusya yani enerji ile bağlamıslar ne olacak eylülde 2 tanesinin ihalesi olacak sonra ab yi bağladık kendimize rusyaya enerji koridorluğunda rakip olduk yavaş yavaş ülke yükseliyor ancak geri kafalı zihniyet ülke büyüdükçe güçlendikçe kontrollerinden cıkmasını istemiyor ama artık ülkemiz 2023 te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girecek bazıları istememesine rağmen
-----------------------------ulan telekomun petkimin tekelin nesi zarar ediyodu.sölesene bana.Telekomun satıldığı meblaa 2 senelik net kazancıyla elde ediliyo.emin ol ilk 10 ülke arasına girer ama 4-5 katrilyar açıkla.kafanızın içindeki örümcek ağını.....
-
çok şükür kafamın içinde örümcek ağı yok çok basit ve yakınımda gelişen bir olay anlatayım sende dinle tt özelleşmeden önce bizim bir komşu çalısıyordu yani memur gibi bişeydi 10 senede 2 ev 1 araba 20 dönümlük tarla aldı nasıl memur maaşıyla mı hayır türk telekomun telefon kablolarını 3 4 arkadaşıyle satıp parayı kırışıyorlarmış tt özelleşti ne oldu o adam ve arkadaşları kapı dışarı edildi petkim 2 sene öncesine kadar vergi yüzsüzü idi aynı zamanda tt de öyle tekelde öyle bizim insanımız hala neden memur olmak istiyor salla başını al maaşını yapmak için bir örnek daha çorlu tapu kadastroda bir memurun 10 ayrı lüks arabası nasıl olabiliyor bunu bana anlat.TT simdi vergi rekortmeni aynı zamanda kulandığın internette 2 sene öncesine kadar çok daha kaliteli ve hızlı öyle mi arkadasım
-
karabasan351 bunu yazdı:
-----------------------------
çok şükür kafamın içinde örümcek ağı yok çok basit ve yakınımda gelişen bir olay anlatayım sende dinle tt özelleşmeden önce bizim bir komşu çalısıyordu yani memur gibi bişeydi 10 senede 2 ev 1 araba 20 dönümlük tarla aldı nasıl memur maaşıyla mı hayır türk telekomun telefon kablolarını 3 4 arkadaşıyle satıp parayı kırışıyorlarmış tt özelleşti ne oldu o adam ve arkadaşları kapı dışarı edildi petkim 2 sene öncesine kadar vergi yüzsüzü idi aynı zamanda tt de öyle tekelde öyle bizim insanımız hala neden memur olmak istiyor salla başını al maaşını yapmak için bir örnek daha çorlu tapu kadastroda bir memurun 10 ayrı lüks arabası nasıl olabiliyor bunu bana anlat.TT simdi vergi rekortmeni aynı zamanda kulandığın internette 2 sene öncesine kadar çok daha kaliteli ve hızlı öyle mi arkadasım
-----------------------------Bunlar telekomu yada tekelı gerçek değerınemı sattılar onuda söylesene bi.
-
karabasan351 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Türkiyede demokrasi yok amerikaya satalım demokrasi getirsin o zaman senin mantığınla?
çok sığ düşünüyosun.
sadece kendi açından düşünme, ülkenin açısından düşün.
telekomu alan adamlar ödediği taksitten daha fazla kâr yapıyor, yani bana da satsalardı ben de işletirdim telekomu.
ama telekomu,petkimi yabancılara teslim etmek kadar mantıksız bir olay olamaz.
hadi bize inanmıyosun tamam, git biraz putinin politikasını incele de bişeyler kap..
-
Ya müritler,adam akıllı resmi rakamlarla hangi kurumun kaç paraya özelleştirildiğini öğrenebileceğim bir resmi belge var mı?Yardımcı olursanız çok sevinecem valla.