Satınalma Departmanında Çalışan?
-
beyler nasıl bi departmandır ne iş yapar ne eder? bi yerden aradılar da pazartesi görüşmeye gidicem. satınalma departmanına birini alıcaz dediler.
-
işe başlayınca beni fahiş fiyata satın alsana hacı ?
-
Prometheus bunu yazdı
beyler nasıl bi departmandır ne iş yapar ne eder? bi yerden aradılar da pazartesi görüşmeye gidicem. satınalma departmanına birini alıcaz dediler.
Hocam işe başlıyacağın firma ne iş yapıyor ?
-
Adı ütünde Satın Alma Şirketin alım işlerini yapacaksın. Sana talep gelecek sende o talebi en uygun fiyata nerden alabilrim diye tırmalayacaksın. Telefon ile çok haşır neşir olursun.
-
HoLyCat bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
isim vermiyim dedim ondan yazmadım. birçok şey satıyor. havlu diyince akla hemen onun adı gelir =)
-
Prometheus bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
isim vermiyim dedim ondan yazmadım. birçok şey satıyor. havlu diyince akla hemen onun adı gelir =)
özdilek ?
-
Prometheus bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Uygun fiyata ürün alıp Stok ta azalan ürünleri temin edersin.
Alt bayii leri varsa onlara ürün gonderimini saglarsın.
Dış firmalara kâr amaçlı satım yaparsın.
Bunların hepsini bilgisayar + mail + telefon aracılıgı ile yaparsın.
Yani oturmaktan kıçındaki kıllar evrim geçirecek.
-
genelde bol bol teklif alıp piyasayı gezersin hocam. Müdürler iyise kebap birazda yorucu olabilir. Değilse hiç bulaşma zaten.
Maliyet hesabı yapman gerekebilir bol bol. Dikkatli yapmassan döte girebilir.
-
Prometheus bunu yazdı
Hocam departmana birini alıcaz derken seni satın almayı düşünüor olmasınlar
İş içinse oturup gelen tekliflerden en çok avanta verenin malını alacan şirkete böyle bir iş
-
makine alımı yapılacaksa 1000 lira rüşvetini veririm :D bizden al
-
pazartesi bi görüşelim de işe alırlarsa elimden gelen kıyakları tbtye her zaman yaparım ;)
şu an bilgi topluyorum. donanımlı gideyim. nelere dikkat etmem lazım diye araştırıyorum. sizlere de danışayım dedim. departmanla ilgili olsun başka bişey olsun sorduklarında hazırlıksız olmayayım.