folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satınalma Departmanında Çalışan?

Satınalma Departmanında Çalışan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

beyler hayırlısıyla kabul edildim. elimden geldiğince sıkı çalışıp çabuk öğrenerek beklentileri karşılamaya çalışacağım. dilerim ki bi ömür burda gider işim. ki ben başarılı olursam onların da sahip çıkacaklarına eminim. mesela görüşmede konunun ilk görüştüğüm yer olmasına gelmesi üzerine, önemli pozisyondaki biri bana dedi ki benim de burası ilk işim, 20 yıldır burda çalışıyorum.

bu arada mülakat sürecini anlattığım mesajı sildim çünkü sağolsun bi mod/admin konunun gizliliğini de açmış. bugün olanlarla ilgili heyecanlı bi hikayem de vardı onu da yazmıyorum. ben meseleyi müridlere açmıştım, tüm internet alemine değil. 

biliyorum abi bu duyguyu götündne kelebekler çıkıyordur şimdi (: 

hadi hayırlı uğurlu olsun. umarım işinden memnun kalırsın

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Eski satinalmaci olarak hayirli olsun. ilk is kendine kulaklik al. Cok telefonla konusacan cook. Ayrica excelini gelistirmeye bak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Eski satinalmaci olarak hayirli olsun. ilk is kendine kulaklik al. Cok telefonla konusacan cook. Ayrica excelini gelistirmeye bak.

sağol hocam excel tavsiyesi iyi oldu. geliştireyim onu. ingilizceye de kascam. çeviri yaptırdılar mülakat sürecinde. yapamadım yarım yamalak oldu çok utandım. neyse ki test de vardı ordan kurtardığımı düşünüyorum. eksiklerimi gördüm.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Allah utandırmasın. Amin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

makine alımı yapılacaksa 1000 lira rüşvetini veririm :D bizden al

1000 lira ne ya? Ohooo sayın büyüğüm sizi çok yanlış tanıyorlar. Haddimize mi rakam telaffuz etmek. Siz büyüklüğü tartışılmaz birisiniz, rakamı da doğal olarak siz belirleyeceksiniz. Bizim malımızın fiyatı X tl, üzeri sizin. Kaç para lazımsa ekletin üzerine alsın şirket. Biz nacizhaneler şirketinizin ödediğinden X imizi alır, gerisini kuruşuna ellemeden size arz ederiz. Haddimizi biliriz.
    1000 tl ne dir, lazımsa emredin hemen tedarik arz edelim. Yormayız abimizi küçük rakamlar için. Yoksa yordularmı? Dilerseniz akşama kumkapıda eğlenelim, dağıtalım kafaları. Bizim elemanlara söylüyorum hemen XXX mekanından yer ayırtıyorlar. itiraz kabul etmiyorum. 1000 tl diyenin zihninizde yeri olmamalı, unutmalısınız o yol yordam bilmezi.

ve goool. :-)

Açıklama güzel olmuş..

Ama işe yeni başlayan satın almacılar sonuç odaklıdır, cebe girene bakar.

1000tl yerine, notebook promosyonu yapıyorum genelde..

TBT'deki adam için felsefe yapmaya gerek görmüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Bugun ben de ayni pozisyon icin cagrildim,ingilizce sinavi,gorusme falan gayet guzel gecti,hayirlisi bakalim.

Bortubocek sever
Toplam Hit: 4578 Toplam Mesaj: 37