Satranç Turnuvası Yapalım
-
varım
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı gün başı öneri yapıyosun sonra gerisini getirmiyosun?
-----------------------------:D:D ozman yalan oldu bu iş :S
-
tamam pm atın
-
Çok hile hurda olur gibime geliyor. Onun için size iyi eğlenceler...
-
madem turnuva ıstıyorsunuz, tanıdığım bir ablanın satranç sitesi var satrancogren.net (reklam amaçlı değildir çünkü ne benim sitemdir nede bir karım vardır,sadece yardım amaçlı olarak yetkim bulunuyor o kadar) sadece yardım amaçlı olarak orayı önerebilirim size. ve istendiği süre aralığında tarihte ve istenilen kişi sayısı olarak bir turnuva açması için rica edebilirim
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------buna karşı alınabılecek tek çözüm örneğin 10-15 kişilik bır turnuva da 15 maç aynı anda başlıyor ve toplam süre 2 saat durumuna göre az veya çokta olabılır. bu süre içindew bitecek bır turnuvada hile yapılma ıhtımalı cok azdr cunku 2 saatte kimse alternatif bır analiz programından onca maçın , onca hamlesini analız ettırıp program dahilinde oynayabılecegını sanmyorum
-
Kehanet bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------buna karşı alınabılecek tek çözüm örneğin 10-15 kişilik bır turnuva da 15 maç aynı anda başlıyor ve toplam süre 2 saat durumuna göre az veya çokta olabılır. bu süre içindew bitecek bır turnuvada hile yapılma ıhtımalı cok azdr cunku 2 saatte kimse alternatif bır analiz programından onca maçın , onca hamlesini analız ettırıp program dahilinde oynayabılecegını sanmyorum
-----------------------------Onca hamlesini analiz ettirmeyecek ki, en zor satranç oyununu bilgisayarına indirip en zor seviyede açacak. Rakibinin ona yaptığı hamleleri, o bilgisayarına yapacak ve bilgisayarın hamleye karşı yaptığı hareketi rakibine yapacak.
-
Bi ablanın sitesi demiş yukarda biri, onu salla. Forum sitesi olmaz.
Turnuva yapılacaksa en iyi yer ChessCube.com'dur. Ücretsiz üyelik var ve arayüz çok iyi.
Analiz programı için de Playchess ya da ICC çözüm sunuyor. Nasıl anlıyorsa program kullanıldığını anlıyor ve hesabı banlıyor. Ama üyelikler paralı :)
Program kurup çalışmak isteyenler'e de Fritz'i öneririm. Chessmaster'dan çok daha kaliteli. En azından içinde Joshua Waitzkin yok :)
Program kurmayıp da online çalışacaklar için ise; taktik için: chess.com ve chesstempo.com, oynanmış oyunların analizi için de: chessgames.com.
Ben her türlü varım bi turnuva yapılacaksa katırılım.
-
bu kounda iyi bilgisi olan biri bana pm atsın hangi oyun olacağıyla ilgili ondan sonra turnuvayı yaparız oyun önemli
-
asiminnesli bunu yazdı:
bu kounda iyi bilgisi olan biri bana pm atsın hangi oyun olacağıyla ilgili ondan sonra turnuvayı yaparız oyun önemli
------------------------------ hangi oyun?
- satranç.
- hadi yapalım o zaman.