folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Satranç Turnuvası Yapalım

Satranç Turnuvası Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Dediğin galiba 1 kişi aynı anda 10 kişi ile maç yapacak değilmi ben yanlış anlamadım yani...

Oda sorun değil 10 tane oyun açar 10 unada aynı stratejiyi uygularım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bilgisayarlarınızın özellikleri ne ? ben bilgisayarda 2-3 analiz programını açıp hamle analiz etmeye çalıştığımda feci kasarken sizin bilgisayarlar 10 programı kaldırabiliyorsa walla helal olsun hocam ne diyim, bizimkisi gariban bilgisayarı herkesi kendim gibi sandım ondan dolayı öle oldu sanırım, herneyse.. :)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Öyle turnuva mı olur arkadaş? 10 maç aynı anda yapılmaz, simultane mi yapıyorsun?

Ayrıca 2 saatlik oyunları geçtim 1 dakikalık oyunlarda bile program kullananlar var, 5 dakikayı hangi tecrübe ile elde ettiniz siz?

Win 95 makinede mi deniyorsunuz?

Her hamle için 2 saniye hesaplama yapsa bile bu tarikattaki herkesi yener basit bir satranç programı.

Bunlar da tecrübeyle sabittir.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Yok Hocam arkadaşın İnternet kafesi var 10 tanede arkadaş buldukmu tamamdır.Ama aynı anda kimse 10 kişi ile maça girmez giremezde zaten  hangibir hamlesini aklında tutacakta strateji ayarlayacak felan filan...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

2005 veya 2006 da yapmıştık finalde rakip karsıma cıkmadı ben birinci olmustum şimdi birinci olana ben takacam madalyasını :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

sex, drugs, rock'n roll'da olacak mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

JPriest bunu yazdı:
    -----------------------------

Öyle turnuva mı olur arkadaş? 10 maç aynı anda yapılmaz, simultane mi yapıyorsun?

Ayrıca 2 saatlik oyunları geçtim 1 dakikalık oyunlarda bile program kullananlar var, 5 dakikayı hangi tecrübe ile elde ettiniz siz?

-----------------------------

normalde öyle turnuva olmaz ama hileye karşı alınabilecek tek çözüm budur onu belirttim ilk mesajımda.

ayrıca 5 dakikayı ben arada bir bilgisayra karşı alıştırma yaparken derinliği en az 6-7 yaptığım dan dolayı tüm varyasyonları hesaplaması en az 5 dakkayı buluyor.ama sen yüzeysel analiz yapacak, derinliği 1-2 hamle şeklinde ayarlarsan tabii ki saniyeler içinde analiz etmeside mümkündür. benim bildiğim tek çözüm bu varsa alternatif bi çözümü olan buyursun..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

şaka bir yana bişeyler ayarlayın :D

Toplam Hit: 4814 Toplam Mesaj: 39