folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Satranç Turnuvası Yapalım

Satranç Turnuvası Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Bende varım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

bende varım :) güzel oynarım ama 1 yıldır acemilerle oynuyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

ben de varım

Saçma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hile olur hocam, yandan sağlam bir satranç programı açıp onun hamlelerine göre oynanabilir.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapalımda nezaman yapalım kimse tarih yazmamış

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

09.01.2010 :D uygun mu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Onca hamlesini analiz ettirmeyecek ki, en zor satranç oyununu bilgisayarına indirip en zor seviyede açacak. Rakibinin ona yaptığı hamleleri, o bilgisayarına yapacak ve bilgisayarın hamleye karşı yaptığı hareketi rakibine yapacak.

CasTeaL bunu yazdı:

Hile olur hocam, yandan sağlam bir satranç programı açıp onun hamlelerine göre oynanabilir.

@wking benımde demeye çalıştığım oydu zaten. ama 2 saat gibi bir sürede yaklaşık 15 maç ve her maçta en az 20 hamle civarında olur dıye tahmın edıyorum, tüm analiz programları her hamleyi yaklaşık en az 5 dakkada analiz edip doğru hamleyi verir.bunu hesapladıgın takdırde sadece bir maçın bile rakip hamle yaptıktan sonra senın yaptıgı hamlelere analızle cevap vermen az 1 saat sürer, diğer maçları oynamaması lazım o zaman.
     Birden fazla program açar dersen yine kaç program açabilirki bılgısayar kasar 3-4 programı kaldırır en fazla,anlıycağın bu şekilde süreli ve çok kişili bir turnuvada programa başvuramaz kimse..bu tür sorunlar daha öncede olmuştu bu şekilde bir çözüm bulmuştuk, tecrübeyle sabittir.

Ayrıca chesscube de oynamadım daha önce ama bu şekilde süre ve kişi sayısı istediğimiz şekilde bir turnuva yapılabiliniyorsa orasıda olabilir.

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

@wking benımde demeye çalıştığım oydu zaten. ama 2 saat gibi bir sürede yaklaşık 15 maç ve her maçta en az 20 hamle civarında olur dıye tahmın edıyorum, tüm analiz programları her hamleyi yaklaşık en az 5 dakkada analiz edip doğru hamleyi verir.bunu hesapladıgın takdırde sadece bir maçın bile rakip hamle yaptıktan sonra senın yaptıgı hamlelere analızle cevap vermen az 1 saat sürer, diğer maçları oynamaması lazım o zaman.
     Birden fazla program açar dersen yine kaç program açabilirki bılgısayar kasar 3-4 programı kaldırır en fazla,anlıycağın bu şekilde süreli ve çok kişili bir turnuvada programa başvuramaz kimse..bu tür sorunlar daha öncede olmuştu bu şekilde bir çözüm bulmuştuk, tecrübeyle sabittir.

Ayrıca chesscube de oynamadım daha önce ama bu şekilde süre ve kişi sayısı istediğimiz şekilde bir turnuva yapılabiliniyorsa orasıda olabilir.

Hocam o olayın kolayı var Sağlam bir satranç oyunu açar  ve karşıdaki ne oynuyorsa sizde onu oynar ve bilgisayarın yaptığı hamleyide siz yaparsanız kolay kolay sizi yenen Çıkmaz hilenin en basit yöntemi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

PC fazla açık kaldı galiba :s 1 mesajdan 2 tane gönderiyor :s Kusurabakmayın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:

Hocam o olayın kolayı var Sağlam bir satranç oyunu açar  ve karşıdaki ne oynuyorsa sizde onu oynar ve bilgisayarın yaptığı hamleyide siz yaparsanız kolay kolay sizi yenen Çıkmaz hilenin en basit yöntemi :D

:) ya cidden ben mi kendimi ifade edemiyorum yoksa siz mi dikkatli okumuyorsunuz şaşırdım walla...hocam senden rica etsem şimdi o bahsettiğin programı aç ve diyelimki şuan turnuvadasın 10 kişiyle maç yapıyorsun ve tüm oyunların başlamış duurmda seni bekleyen on tane ilk hamle var, 10 hamleyi bir anda analiz eder misin ? bakalım ne kadar sürüyor ve sonra da 2-3 saat gibi bir sürede 10 maçın tüm hamlelerini programla karşılık verecek kadar zamanın oluyor mu bir dener misin rica etsem ? sonucu bekliyorum..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 4816 Toplam Mesaj: 39