Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Mehmedim apo hapisten mi kaçtı?
hadi kaçtı diyelim suçu af kapsamına alınabilecek seviyede mi?
3-5 adam doğrayan sersernin biriyle tam bi orospu evladı olan apoyu mu karşılaştırıyosun?
-----------------------------Turgay abi senin söylediğin idam cezası kesin hükümdür kaldırılamaz. Yanlış yani bunlar ben sadece bunu vurgulamak istedim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yoo çoğu inandıkları için verdiler bi kısmı da çıkarları için verdi derim
siz dediğin kim bu arada? ben bi gruba bi partiye üye değilim, tek başımayım? siz dediğin kim?
hem konuya girmişsin ben Mehmet'in bi davranışı üzerine ona birşeyler anlatmaya çalıştım
-----------------------------Siz dediğim "sence bu kadar adam durduk yere mi akpye karşı? yani sebepsiz mi?"
Çünkü olay artık akp'yi savunanlar ve karşı olanlar boyutuna girmiş durumda hocam :)
Bu arada mehmet'e birşey anlatma niyetindeysen PM kullanabilirsin, senin mehmet'e burdan birşeyler yazma hakkın varsa, benim de sana birşeyler yazma hakkım o kadar var ;)
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankara'da yaşıyorum doğma büyüme İzmir'li bir sosyal demokrat olarak bilirim kendimi, Ankara'da ki evimin altında Üniversite mezunu oldukça akıllı bir kuruyemişçi var kökten dinci diyebileceğimiz bir aile yapısı var baba hacı falan kendiside esnaf. Oldukça güzel kaliteli sohbetlerimiz olur gerçekten olayları derinlemesine konuşuruz ve oldukça keyif alırız ikimizde çünki birbirimizi bu şekilde kabul etmişiz.
Ülkedeki büyük yanlışlıkları görüp bana hak vermesine karşın bana karşı kullandığı en büyük silahı ne biliyomusunuz arkadaşlar? Biz vakti zamanında çok zorluk çektik başörtüsü yüzünden , oruç yüzünden bir sürü sıkıntılar yaşadık elimizde avucumuzda yoktu annem beni askere ziyarete geldiğinde başörtüsünü çıakrtmaya çalışan komutanlarım oldu dedi. Şimdi sıra bizde siz sıkıntı çekin birazda görün dedi. İntikam alıyorlar bizden bir nevi. Biz dediğim chp, mhp ve diğerleri adı her ne ise o %46 lığın dışındakiler işte.
Öz eleştri yapmayı düşündüm belkide hakikaten biz bu durumlara saygı duymadık ancak ülke şuan öyle bir haldeki insanları devletten intikam alıyorlar ve bölünüyoruz. Tahammül sınırımız kalmadı malesef. karşımızdakini anlamak empati kurmak istemiyoruz. Battıkça batıyoruz. Zaman tek yumruk olma zamanı herkez apo nun asılması konusunda hem fikir iken kimse tek yumruk olmak konusunda bir adım atmıyor tam tersine ortalığın ağzına sıçıyor.
Kıssadan hisse yapıcam daha da uzatmadan dış mihraklar istedikleri noktaya geldi biz halk olarak birbirimize çoktan düştük. Başka hiç kimsenin tekme atmasına gerek yok....
Kalın sağlıcakla.
-
olivetti bunu yazdı:
hacı her mesajında "bu ülkenin %47'si niye bu adama oy verdi" degip duruyorsun ve mecburen aynı cevap aldıgın için kısır döngü oluşuyor. Peki soruyorum Yalan mı? eğer Türkiye islam dinini benimsememiş olsaydı halkın çoğunlugu müslüman olmasaydı akp iktidarda olabilir miydi? yani din + gariban ailelere dagıtılan bakliyat,kömür gibi şeyler ile alındı o %47 oy...
-----------------------------Birincisi her mesajımda %47 muhabbeti yapmam ben..
Ülke müslümanlığı benimsemeseydi diye başlayan bi cümle kurmak ne derece mantıklı?
Teyzenin bıyığı olsaydı dayın olurdu mu diyim ben de?
İslam'ın Türklere gelişi zaten Talas'a kadar uzanır..
Saadet Partisi de Din muhabbeti yapıyo ama kimse %35le %45le iktidar olmadı..
Onu bıraktım ilk seçimde de mi kömür bakliyat dağıttılar? Ha bi de bu ülkenin %kaçı kömür kullanıyo?? :D
-
büyük şehirlerde biraz doğalgaz kullanan kaldı ama onun dışında ülkenin büyük çoğunluğu kömür sobası kullanıyor nitekim doğalgaza verilecek parası yok milletin.
-
GebesH bunu yazdı:
büyük şehirlerde biraz doğalgaz kullanan kaldı ama onun dışında ülkenin büyük çoğunluğu kömür sobası kullanıyor nitekim doğalgaza verilecek parası yok milletin.
-----------------------------Zam konusunda haklısın hocam, ipin ucu kaçtı epeyce :)
Belki de bu da stratejiktir.. Milleti doğalgazdan soğutup seçime yakın kömür dağıtır sempati kazanırlar..
Bence %55e oynuyolar :|
-
şimdi şu kömür bakliyat diyenlerin fikrini merak ediyorum;
-akp'yi %47 ile iktidara geldiğinde kömür bakliyat vs mi iktidara taşıdı
-yoksa 27 nisan muhtırasının akp ye hediye ettiğini düşündüğüm %21 lik hediye dilimi mi?
-
66albay bunu yazdı:
şimdi şu kömür bakliyat diyenlerin fikrini merak ediyorum;
-akp'yi %47 ile iktidara geldiğinde kömür bakliyat vs mi iktidara taşıdı
-yoksa 27 nisan muhtırasının akp ye hediye ettiğini düşündüğüm %21 lik hediye dilimi mi?
-----------------------------iktidara gelene kadar dini sömürerek geldi... iktidara geldikten sonra oooh paralar devletten nasıl olsa... döktür babam döktür...
ZoktriP bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
hacı her mesajında "bu ülkenin %47'si niye bu adama oy verdi" degip duruyorsun ve mecburen aynı cevap aldıgın için kısır döngü oluşuyor. Peki soruyorum Yalan mı? eğer Türkiye islam dinini benimsememiş olsaydı halkın çoğunlugu müslüman olmasaydı akp iktidarda olabilir miydi? yani din + gariban ailelere dagıtılan bakliyat,kömür gibi şeyler ile alındı o %47 oy...
-----------------------------Birincisi her mesajımda %47 muhabbeti yapmam ben..
Ülke müslümanlığı benimsemeseydi diye başlayan bi cümle kurmak ne derece mantıklı?
Teyzenin bıyığı olsaydı dayın olurdu mu diyim ben de?
İslam'ın Türklere gelişi zaten Talas'a kadar uzanır..
Saadet Partisi de Din muhabbeti yapıyo ama kimse %35le %45le iktidar olmadı..
Onu bıraktım ilk seçimde de mi kömür bakliyat dağıttılar? Ha bi de bu ülkenin %kaçı kömür kullanıyo?? :D
-----------------------------Tarihi biliyormuşsun evet:)
"Teyzenin bıyığı olsaydı dayın olurdu mu diyim ben de?" bunu diyorsan bu konuda hiç olmaman gerekir... bak bakalım tartışılan konu ne.
ben sana soruyorum %kaçı kullanmıyor?
-
Gebesh hocam;
Askerde acemi birliğinde iken, yemin törenime gelen annemin ( türbanlı değil ama eşarplı ) zorla da olsa törene girmesi, böyle bir olayın ortaya çıkması beni devlete karşı art niyet beslemeye itiyorsa yazıklar olsun benim vatandaşlığıma!
( Oldukça saçma bir savunma şekli, aç kaldığını iddia ederek dağa çıkan kahbelerden ne farkı kalıyor öyle sözde müslümanların ? )
Kaldıki devlet ile hükümet kavramlarını iyi idrak etmek lazım,
Türban bir devlet politikası değildir.
Kurumların kendi iç yapıları ile ilgili bir durumdur.
Asker izin vermez, yargı verir, okul vermez, vergi dairesi verir vs.vs.
-
ZoktriP bunu yazdı:
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Zam konusunda haklısın hocam, ipin ucu kaçtı epeyce :)
Belki de bu da stratejiktir.. Milleti doğalgazdan soğutup seçime yakın kömür dağıtır sempati kazanırlar..
Bence %55e oynuyolar :|
-----------------------------valla kaça oynuyorlar orasını bilmem , hangi şehirde yaşadığınıda bilmiyorum ama ben pazarlamacıyım ve il il memleket geziyorum ilçeler de buna dahil.
sana gelişmiş diyebileceğimiz bir kaç batı ili ve manzaralarından bahsedeyim birazcık irdele.
Afyon akşam üzeri şehrin üzerinde bildiğin sis var :)
Burdur insanların üzerine bildiğin is yağıyor.
Isparta şehir merkezinde gündüz bile enteresan bir kokuyla geziyorsun ki gülsuyu şahanedir bilirsiniz.
Muğla devlet hastanesinin arkasaında ki otelde kalıyorum her seferinde arabam sabahları leş gibi is yüzünden ki etrafı oldukça iyi binalar ve devlet daireleri ile çevrili.
Manisa şehir merkezi hiç fena değil ama ilçelerde durum çok vahim. 15 adet ilçesi var Manisanın.
İzmir caanım İzmir'im büyükşehir kirliliğide diyebiliriz, güzelyalıdan karşıyakaya bakarken bayraklı tarafında özellikle enteresan bir kahverengilik göze çarpar.
Uşak hele hiç konuşmayalım.
Mersin özellikle bu yıl iğrenç durumda.
Antalya ne hikmetse gayet iyi durumda herkez zengin galiba :=)
Karaman o soba kokusu yüzünden neredeyse maske takıp öyle dolaşıcaz şehir içinde.