folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Gebesh hocam;

Askerde acemi birliğinde iken, yemin törenime gelen annemin ( türbanlı değil ama eşarplı ) zorla da olsa törene girmesi, böyle bir olayın ortaya çıkması beni devlete karşı art niyet beslemeye itiyorsa yazıklar olsun benim vatandaşlığıma!

( Oldukça saçma bir savunma şekli, aç kaldığını iddia ederek dağa çıkan kahbelerden ne farkı kalıyor öyle sözde müslümanların ? )

Kaldıki devlet ile hükümet kavramlarını iyi idrak etmek lazım,

Türban bir devlet politikası değildir.

Kurumların kendi iç yapıları ile ilgili bir durumdur.

Asker izin vermez, yargı verir, okul vermez, vergi dairesi verir vs.vs.

Ben olayı kişilere indirgedim sadece içeriğine girersek çok şey çıkar ortaya bizde içinden çıkamayız.

Biz yeter ki farklı düşüncelerde olsakta birbirimize saygı duymayı bilelim öğrenelim bir olmaya çalışalım mutlaka ortak paydalarda buluşacağız.

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

tayyipçikler yapılan onca şerefsizliği görüp üstüne hala "ama bakın burdada böyle olmuş şurdada böyle" demeye çalışıyor, bu neyin çabası oluyor diye düşünüyorum da, fanatizm den başka bir açıklaması yok.

Apoyu yada herhangi başka bir bokun emrini tek başımıza veremediğimizi görüp te ülkenin halini düşünmeyip, tayyibin kıçını ne diye savunuyor bazı arkadaşlar? yoksa tayyibin kıçında konuşlanmış bir habitatları mı var?

Ne yazıkki aynı dili konuşuyoruz, keşke arapça falan konuşsanızda söylediklerinizi hiç anlamasak.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

Tarihi biliyormuşsun evet:)

"Teyzenin bıyığı olsaydı dayın olurdu mu diyim ben de?"  bunu diyorsan bu konuda hiç olmaman gerekir... bak bakalım tartışılan konu ne.

ben sana soruyorum %kaçı kullanmıyor?

Hocam %47'yi Din+Kömür olarak açıklarsan ne kadar mantıklı bi cevap beklersin?

Kaldı ki yukarıda da dedim.. Saadet Partisi de Din Muhabbeti yapıyor yıllardır... %5 sınırında..

Cem Uzan servetini dağıttı %8 aldı..

Topla ikisini etti mi sana 13 at yanındaki iki sıfırı diyip bahçeliye bağlayasım var :))

hocam olayları bu kadar basit'e indirgemeyin ya..

Siyaset bu..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

şimdi şu kömür bakliyat diyenlerin fikrini merak ediyorum;

-akp'yi %47 ile iktidara geldiğinde kömür bakliyat vs mi iktidara taşıdı

-yoksa 27 nisan muhtırasının akp ye hediye ettiğini düşündüğüm %21 lik hediye dilimi mi?

iktidara gelene kadar dini sömürerek geldi... iktidara geldikten sonra oooh paralar devletten nasıl olsa... döktür babam döktür...

olivetti ben muhtıranın etkisi hakkındaki fikrini sordum. akp naaptı ne etti de iktidara geldi demedim.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

Tarihi biliyormuşsun evet:)

"Teyzenin bıyığı olsaydı dayın olurdu mu diyim ben de?"  bunu diyorsan bu konuda hiç olmaman gerekir... bak bakalım tartışılan konu ne.

ben sana soruyorum %kaçı kullanmıyor?

Hocam %47'yi Din+Kömür olarak açıklarsan ne kadar mantıklı bi cevap beklersin?

Kaldı ki yukarıda da dedim.. Saadet Partisi de Din Muhabbeti yapıyor yıllardır... %5 sınırında..

Cem Uzan servetini dağıttı %8 aldı..

Topla ikisini etti mi sana 13 at yanındaki iki sıfırı diyip bahçeliye bağlayasım var :))

hocam olayları bu kadar basit'e indirgemeyin ya..

Siyaset bu..

ya okurken inan utanıyorum ne bilim benim tartıştıgım insanın biraz akıllı olmasını isterim az biraz düşünsün isterim neyse...

hacı şimdi 2 dizi düşün biri çok iyi gidiyor reyting topluyor yoluna devam ederken diger dizi reyting alamıyor ve veda ediyor. kısa ve öz umarım anlarsın.

cem uzan tehdit ile tayyip ise farklı bir durum imam hatipten almış oldugu derslerden (Tefsir) dolayı güzel dille adam güzel oynuyor ya daha nasıl anlatayım. 

@66albay mesajını don lastigi gibi editleyip duruyorsun bir son verdiginde cevaplıyacagm.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

yaw boşver o zaman verme cevap.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

Hani askerimizin başına çuval geçiren general vardı ya.. Türkiyeye gelmiş. üst düzey karşılama izzet ikram..

Ve o general hiçbir şey olmamış gibi Ankara’da geziyor. Yemek davetleri veriyor. Yalnızca İçişleri Bakanı değil, CHP’den Onur Öymen, MHP’den Oktay Vural da o generalle “dostluk yemeği” yiyor.

bu dün oluyor..

biz gelip niye apoyu asamadık diye tartışıyoruz. sen astın sen asmadın ben asacaktımda asarmış gibi yaparken bilmem ne oldu.. al sen as yok ben asayım.. 

adamlar  bizi türk kürt diye ortadan bölüyor.. sonra dinci laik diye yanlamasına bi kesik daha atıyor. sonra sag sol. alevi sünni..

veriyor elimize binlerce vatandaşımızın baş sorumlusu apoyu. alacaksınız ama asmayacaksınız diyor.

mal gibi itaat ediyoruz.

suçu birbirimize atıyoruz.. senin partin asmadı benimki asmadı falan..

hepsi ne için bu kavganın? üç beş kahrolası oy için..  ne kadar acııııııııııı

biz bukadar aciz bir milletmiydik ulan?

vatanperverlik öyle forumlara ceCEce yazıp it gibi ulumakla olmuyor .. 

vatanperverlik öyle dini degerleri çin malı müslümanlıkla sömürmeklede olmuyor.

vatanperverlik laikligi götünden anlayıp vatan sevmeyi islam düşmanlıgı yapmak sanmaklada olmuyor..

Eyy sokakta kahvede forumda gevezelik yapıp lafla vatan kurtardığını sanan cahil cühela milletim. 

Atatürk olsa bence şunu derdi;

çalışsaydın çocuk..  badem bıyıklılar dinle, hilal bıyıklılar milliyetle, bıyıksızlar laiklikle seni ve arkadaşlarını boş tartışmalarla yorup ihalelerle bu cennet vatanın büyük kaynaklarını sömürürkennnnnnnnnnnnn, kahvede çarşıda forumda birine klavye ile milliyetçilik yapacağına oturdugun yerde bokkkkkkk üretseydin ve dünyanın en iyi bokkkkkkkk üreticisi olsaydın, elin amerikası sana apoyu asamassın diye talimat veremezdi. çünkü bokkkkksuz kalacagını bilirdi. işte gerçek milliyetçi vatanperver bi bokkkkkk yapabilendir çocuk. 

şeyini şeyettiğimin şeyi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

ya okurken inan utanıyorum ne bilim benim tartıştıgım insanın biraz akıllı olmasını isterim az biraz düşünsün isterim neyse...

hacı şimdi 2 dizi düşün biri çok iyi gidiyor reyting topluyor yoluna devam ederken diger dizi reyting alamıyor ve veda ediyor. kısa ve öz umarım anlarsın.

cem uzan tehdit ile tayyip ise farklı bir durum imam hatipten almış oldugu derslerden (Tefsir) dolayı güzel dille adam güzel oynuyor ya daha nasıl anlatayım. 

@66albay mesajını don lastigi gibi editleyip duruyorsun bir son verdiginde cevaplıyacagm.

Utanma sen, bi cahil'e anlatıyomuş gibi anlat.. Dağdaki çoban'a anlatır gibi ;)

Birinci mevzu ben sana o dizi neden reyting topluyor diye sordum sen bana Din+Kömür dedin di mi?

Bak şimdi ne diyosun, tayyeap güzel konuşuyo iyi hatip diyosun.. Yani demekki sadece Din üzerinden siyaset yaparak millete odun kömür makarna dağıtarak olmuyor bu işler.. Bu adam bişiler konuşuyor insanları ikna ediyor di mi? Demekki sadece Din+Kömür değilmiş..

Kibirliye kibir sadakadır derler...

Tefsir Kuran-ı Kerim'in ayrıntılı çevirisine denir, daha ziyade yorumlanmış hali yani, bi nevi meal'in açıklaması gibi... Yani Tefsir dersi ile öğrenmiyolar hitabeti..

Hitab üzerine ayrı dersleri var..

Google Amcada da yazıyorumuş

HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA

-

-

-

2

İkinci bi mevzu olay'ı niye zekaya getirme ihtiyacı hissettin anlamadım, şimdi ben senden daha zekiyim ÖSS'de şu kadar yaptım LGS'de şu okulu kazandım gibi bi muhabbete mi girmeliyim? :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

Utanma sen, bi cahil'e anlatıyomuş gibi anlat.. Dağdaki çoban'a anlatır gibi ;)

Birinci mevzu ben sana o dizi neden reyting topluyor diye sordum sen bana Din+Kömür dedin di mi?

Bak şimdi ne diyosun, tayyeap güzel konuşuyo iyi hatip diyosun.. Yani demekki sadece Din üzerinden siyaset yaparak millete odun kömür makarna dağıtarak olmuyor bu işler.. Bu adam bişiler konuşuyor insanları ikna ediyor di mi? Demekki sadece Din+Kömür değilmiş..

Kibirliye kibir sadakadır derler...

Tefsir Kuran-ı Kerim'in ayrıntılı çevirisine denir, daha ziyade yorumlanmış hali yani, bi nevi meal'in açıklaması gibi... Yani Tefsir dersi ile öğrenmiyolar hitabeti..

Hitab üzerine ayrı dersleri var..

Google Amcada da yazıyorumuş

HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA

-

-

-

2

İkinci bi mevzu olay'ı niye zekaya getirme ihtiyacı hissettin anlamadım, şimdi ben senden daha zekiyim ÖSS'de şu kadar yaptım LGS'de şu okulu kazandım gibi bi muhabbete mi girmeliyim? :)

inan bana çobanlara anlatsak çoktan savundugu partiden şüphe duymaya başlamıştı bile...

dün yok niye şu parti şu kadar oy alamıyor da akparti bu kadar oy alıyor degip duruyordun cevap verdik şimdi o sorun bitti başka soruya başlıyorsun...

demek ki neymiş "kimse  görmek  istemeyen  kadar kör olamaz."

"imam hatipten almış oldugu dersler" demişim ler çogul ekidir. tefsir örnekti.  

"Bu adam bişiler konuşuyor insanları ikna ediyor di mi? Demekki sadece Din+Kömür değilmiş.."

Tayyip Erdoğan'ın oyunculukta uzman olduğunu bir önceki mesajımda zaten belirtmiştim.(konuşma yetenegi + imamhatipten almış oldugu derslerin katkısı:))

yanılıyorsun en büyük destegi dinden alıyor  din olmazsa tayyip hiçti hiç!!!

al buda vidyo http://www.youtube.com/watch?v=mFs-pGv2dKQ

Böyle geldi, üstü kapalı şekilde devam etmekte...

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

inan bana çobanlara anlatsak çoktan savundugu partiden şüphe duymaya başlamıştı bile...

dün yok niye şu parti şu kadar oy alamıyor da akparti bu kadar oy alıyor degip duruyordun cevap verdik şimdi o sorun bitti başka soruya başlıyorsun...

demek ki neymiş "kimse  görmek  istemeyen  kadar kör olamaz."

"imam hatipten almış oldugu dersler" demişim ler çogul ekidir. tefsir örnekti.  

"Bu adam bişiler konuşuyor insanları ikna ediyor di mi? Demekki sadece Din+Kömür değilmiş.."

Tayyip Erdoğan'ın oyunculukta uzman olduğunu bir önceki mesajımda zaten belirtmiştim.(konuşma yetenegi + imamhatipten almış oldugu derslerin katkısı:))

yanılıyorsun en büyük destegi dinden alıyor  din olmazsa tayyip hiçti hiç!!!

al buda vidyo http://www.youtube.com/watch?v=mFs-pGv2dKQ

böyle geldi üstü kapalı şekilde devam etmekte...

Başka sorun'a falan başladığım yok..

Sen bana Din ve Kömür üzerinden kazanıyor dedin, ben de o zaman Uzan ile Erbakan da kazanırdı dedim.. Ondan sonra iyi hatipti dedin.. Örnek olarak da Tefsir dersini vermişsin. Ne alakası var tefsir ile hatipliğin.. Yanlış anlaşılma vardı düzelttik vesselam ;)

Bu ülkede eskiden Tayyip Yoktu, Milli Selamet vardı, Refah Vardı Fazilet vardı saadet vardı..

Din siyaseti ile en fazla koalisyon hükümeti kurarsın şimdiye kadar hep bu görüldü zaten..

Bu adam'ı halk seviyor, kabullenilmeyen şey bu.. Diğer partilerin de yapamadığı şey bu..

Halk'ın kanadına inmek onlarla bir olmak gerek bu ülkede yönetici olmak için. Chp gibi kendini halktan soyutlayarak yürümez bu işler..

Geçenlerde Kılıçdaroğlu da aynı şeyleri söyledi, halk'ı anlamaları dinlemeleri lazım..

Ahmet Necdet Sezer'i koy bi tarafa bi tarafa da Turgut Özal'ı.. Turgut Özal Şort giyip halk arasında dolaşabilen bi adamdı, insana verdiği değer yüzünden bu kadar sevildi..

Ne zaman ki bu partiler Başörtülüyü, başı açığı, alevisini ,sünnisini, Türk'ünü,Kürd'ünü, Ermeni'sini bir tutup yardımcı olmaya başlarlar o zaman onlar da alır %45'i.. Ve büyük bir zevkle veririm oyumu...

Az önce haberlerde duydum Meslek Liselilere gene Danıştaydan durdurma gelmiş.. Ne olacak acaba sonları :S

Toplam Hit: 5133 Toplam Mesaj: 58