folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Mhp  akp tarafından cumhurbaşkanlığı seçiminde kulanıldı bugün onun cezasını çekiyor 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Cumhurbaşkanlığı seçimi halk oylamasıyla yapıldı diye biliyordum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

hayvan sen siyasetten bişey çakmıyorsun. onun için tayibin milleti düdüklediğini farkedememen normal artık.

bundan sonra hayvan kardeşimizi bazı konularda incitmeme kararı alalım.. ve nacizane önerim merak iyidir deyip biraz belgesel biraz tarih kitabı okumasını tavsiye ediyorum. ve tarafsız bir şekilde hiçbir katkı maddesi örneğin din olsun kendi çevresi olsun farklı şekilde incelemesini tavsiye ediyorum..

biriside vatanperverlik klavye başında olmaz demiş. vatanperverlik üretmek demiş.sizin vatanperver görmediğiniz,  milliyetçi kesimin sevdiği alparslan türkeşte Tubitakı ülkemize kazandırmış.OYAK ı kazandırmış. devlet planlama teşkilatını kazandırmış  Türk kültürü araştırma  enstitüsünü kazandırmış. Silifke Nükleer santralini kazandırmış. aksaz deniz üssü kazandırmış.TSE yi kazandırmış. asıl olan ülkemizin 80 darbesiyle tamamen emperyalist kapitalist bir sisteme enjekte edenlere kızmanız gereklidir...halen daha avrupaya amerikaya bağımlı hale getiren dinci zihniyete kızmanız gereklidir...

daha bu ülkede direnç üretecek bi fabrika bile yokken neyin üretiminden bahsediyorsunuz???

teknoloji tamamen ithal alınan bir ülkede neyin üretiminden bahsediyorsunuz???

üniversite mezunu olan gençlerin mesleğiyle tam anlamıyla maddiyat sıkıntısı yüzünden etkisiz kalmasıyla üretimden bahsedersiniz..

devir bilim elektronik programlama teknolojisi...devlet herşeyi yabancıya verirse üretmene izin verdirmesse üretemessin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

ok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

hayvan sen siyasetten bişey çakmıyorsun. onun için tayibin milleti düdüklediğini farkedememen normal artık.

bundan sonra hayvan kardeşimizi bazı konularda incitmeme kararı alalım.. ve nacizane önerim merak iyidir deyip biraz belgesel biraz tarih kitabı okumasını tavsiye ediyorum. ve tarafsız bir şekilde hiçbir katkı maddesi örneğin din olsun kendi çevresi olsun farklı şekilde incelemesini tavsiye ediyorum..

biriside vatanperverlik klavye başında olmaz demiş. vatanperverlik üretmek demiş.sizin vatanperver görmediğiniz,  milliyetçi kesimin sevdiği alparslan türkeşte Tubitakı ülkemize kazandırmış.OYAK ı kazandırmış. devlet planlama teşkilatını kazandırmış  Türk kültürü araştırma  enstitüsünü kazandırmış. Silifke Nükleer santralini kazandırmış. aksaz deniz üssü kazandırmış.TSE yi kazandırmış. asıl olan ülkemizin 80 darbesiyle tamamen emperyalist kapitalist bir sisteme enjekte edenlere kızmanız gereklidir...halen daha avrupaya amerikaya bağımlı hale getiren dinci zihniyete kızmanız gereklidir...

daha bu ülkede direnç üretecek bi fabrika bile yokken neyin üretiminden bahsediyorsunuz???

üniversite mezunu olan gençlerin mesleğiyle tam anlamıyla maddiyat sıkıntısı yüzünden etkisiz kalmasıyla üretimden bahsedersiniz..

devir bilim elektronik programlama teknolojisi...devlet herşeyi yabancıya verirse üretmene izin verdirmesse üretemessin.

ben alpaslan türkeş in 1997 yılında öldüğünü sanıyordum demek hala mhp nin başındaymış alpaslan türkeş..demek bizi kandırmışlar başbuğ öldü diye.. vayy be bende mhp nin başında bahçeli var sanıyordum iyi mi:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cattivo23 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

ben alpaslan türkeş in 1997 yılında öldüğünü sanıyordum demek hala mhp nin başındaymış alpaslan türkeş..demek bizi kandırmışlar başbuğ öldü diye.. vayy be bende mhp nin başında bahçeli var sanıyordum iyi mi:D

böyle bişey diyen oldu mu?

vatanperverseniz bişey üretin diyene, vatansever Türkeşin ülkemize neler kazandırdıklarını sıraladım.sıraladığım kurumların tarihini araştırman gerekirdi  vatanseverseniz bişey üretin demişya. bahceliyi sevmem..bilakis osman pamukoğlu destekçisiyimdir. Türkeş iyiki Tubitak kurumunu kazandırmış ülkemize

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

şu dindar bakkal amcasıyla konusan arkadasa : git sor bakalım o bakkal amcaya, solcular ünide başörtü olayını boykot edip derslere girmezken neden fethullah ve tayfasından dersleri boykot etmeyin çağrısı gelmiştir ve direnişi kırmışlardır?

mhpli degilim, şu anki mhpyide hiç sevmem. ama tayyip o açıklamayı yapamazdı bence. öylesine gerilimli bir ortamda tayyip anca sağa sola bağırır, ayarı yerdi. en ufak bi gerilimde 'suçluluk psikolojisinden sesini yükseltiyon' diye saçmalayan bir insanın, öyle bir süreci yönetebilecegini düşünmüyorum. aponunda asılmaması taraftarıyım. ama bu iktidar döneminde adam kral oldu kral bunu göremeyene artık ne desek az. hapistemi tatildemi belli degil. onu orada çürütmek gerekirken 3-5 metrekareyi bu memleketin gündemine oturttular şerefsizler. bunlara meydan veren kim he? çok bahsettiginiz %47 degil mi? tarihte hangi belediye başkanı hükümete 'hassiktir' çekmiştir ve hükümet sessiz kalmıştır. yazık. 3 kuruş ettiler memleketin değerlerini. apoya ve köpeklerine bıraktılar meydanı. akpnin oyunu alan %47 nin rahat %40ı cahildir arkadaş. bu bir hakaret değil tespittir. kurtuluş savaşı yapılırken padişahım çok yaşa diyen tayfanın devamı, bugun bu partinin tabanını oluşturur.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5139 Toplam Mesaj: 58