Seçim Anketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu aralar televizyonlarda,gazetelerde sağda solda bir seçim anketidir gidiyor.Yok şu parti birinci şu parti ikinci vs. Bu yaptıklarıyla halkı yönlendirmiş olmuyorlarmı? Ben C partisini beğenebilirim.Fakat orada %2lik oy aldığını görürsem oyumun boşa gideceğini bildiğim için ona oy verirmiyim? Yada C partisi gerçekten %2lik bir seçmenemi sahip? Aslında ben C partisine oy vermeyi düşünürken bu şekilde kararımı değiştirmek zorunda kaldım ve partinin potansiyeli o anket sayesinde kaybolmuş oldu.Biraz gerçeklere bakarsak lamba partiside böyle gelmedimi ülkenin başına? Eğer aydın doğan denen zat en büyük düşmanı cem uzanın siyasete girdiğini öğrendikten sonra sağda solda lamba partisi anketlerde %20'de %30'da demeseydi kaç kişi oy verecekti? Burada partilerin siyasi görüşlerinden çok popülizmin yarattığı etkiye göre oy verilmiş oluyor.Benim şahsi görüşüm siyasi anketlerin insanların kararlarını çok büyük oranda etkilediği ve yasaklanması gerektiğidir.Ülke popülist yaklaşımla karambole birilerinin eline verilmemelidir.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bir Çin Atasözü Der ki : Siyasete Karışma , Siyasetsiz Kalma.

Boşver hepsine boş bas gitsin

( bu arada bu çinliler fazla olmaya başladı çok konuşmuşlar zamanında )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Boş basmayla olmuyor hoca iki tane alternatif var ikiside liderlerinden kaybediyor.Yoksa lambaya yarıyor.Lamba partisinden 1 milletvekili(!?) giremese kar kardır.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bidaki seçimlerde kime atalım derdiniz kalmıcak merak etmeyin

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    lamba olmasında ne olursa olsun dicem ayıpmı olcak sevmiorum abi.(dtp vs vs olmayacaklara dahil saymaya gerek duymadım)

aslında dediklerin dogru gibi halkımızın bi kısmı sadece bunlara göre gidip oylarını atıyolar anketlerin dogrulugu nerden belli olacak.

en azından bu secimde oy kulanımını yüksek olmasını istiyorum umarım öyle olur.

demokraside herkesin oy klullanması gerekli yoksa başımıza ne gelir bilinmez

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    milletvekili adayı olsam kaç kişi oy verir ki bana?
    bi kerem caner kesinlikle vermez:D Keser bu bizi diye.:D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sakat adamsın kardeşim, niye oy vereyim sana? :)

Bizim hikaye ne oldu tuğrul?

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    adımı seçmen listesine yazdırmadım kullanamayacağım :S

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca büyük düşünmek lazım önce belediye reisi olacaksın bi sikeceksin milleti sonrada parti kurup ülkeyi sikeceksin,vekillik falan boş işler.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ne kadar saçma yaaaaa millet anketlerden etkileniyo hadi anketlere de yasak koyalim lan zaten anketlerden etkilenen adam siyasetten ne anlar anketlerden etkileniyorsa komsusundan ondan bundan etkilenir siyasetten anlayan kisi parti tutuyorsa 2% oy alirsa bile yine o partiye oy verir yani anket yasaklamak çok saçmaa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne kadar saçma yaaaaa millet anketlerden etkileniyo hadi anketlere de yasak koyalim lan zaten anketlerden etkilenen adam siyasetten ne anlar anketlerden etkileniyorsa komsusundan ondan bundan etkilenir siyasetten anlayan kisi parti tutuyorsa 2% oy alirsa bile yine o partiye oy verir yani anket yasaklamak çok saçmaa
    ------------------------------------------------------------------------
    Saçma falan değil sen gidip %3 oy aldığını bildiğin dspye oy verirmisin o senin şahsi düşüncen.Eğer akpnin en yakınında yüzde olarak chp gösterilmese kaç kişi chpye oy verecekti??

λ
Toplam Hit: 4090 Toplam Mesaj: 36