Seçim Anketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mjj_renegade
    mjj_renegade's avatar
    Erkek

İşte tayyibin lafları

* elhamdulillah şeriatçıyız. (21.11.1994 milliyet)
    * yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 sabah)
    * ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 gözcü)
    * ata"ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994 hürriyet)
    * 10 kasım"da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 hürriyet)
    * içki yasaklansın. (1.5.1996 hürriyet)
    * istanbul"u medine yapacağız. (akis)
    * bütün okullar imam hatip yapılacak. (17.9.1994 cumhuriyet)
    * ben istanbul"un imamıyım. (8.1.1995 hürriyet)
    * mayo reklamı şehvet sömürüsüdür. (6.3.1996 hürriyet)
    * milli piyango zulumdür. (29.9.1994 hürriyet)
    * taksim"deki caminin temelini inşallah atacağız. (1.7.1994)
    * cumhurbaşkanı"nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit)
    * sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah)
    * yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
    * ben, meclis"in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet)
    * imamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 milliyet)

'FİREX'Katılıyorum sana canı gönülden kardeş.. Ağaç Yaşken Eğilir!!!

Bu adamın ve yandaşlarının yaptığı kayda değer bir tek birşey bile yok, kendinden öncekilerin yarım kalan işleri, bunların döneminde bitti.. Bide uyduyla bağlanıp baraj açılışı yapıyor!!

Ayrıca arkadaşlar herkes bir "Hangi partiye vericez hepsi birbirinden beter" diye tutturmuş gidiyor! Kimse aktif siyasete zaman ayırmıyor, uzaklaşıyor, sadece oy verileceği zaman düşünüyor!

Ama bu tamamen bizim suçumuz değil,vakti zamanıyla darbeden sonra bu ülkede çok şey değişti, bilinçsiz, düşünmeyen, katılmayan, siyasetten, geçmişten habersiz uzak duran nessiller yatişiyor!! Bizde bu neslin temsilcisiyiz!

Bağzı güçler önce darbe yaptırdılar, sonra bizim nasıl eğitileceğiöize kara verdiler, son olarakta dünyayı dolayısıyla ülkemisi küçük ülkelere bölerek yönetme aşkı içindeler! Eee bilinçis olursa Türkiyenin halkları, onların başındakilerde bilinçsiz olur, bu böyle oluncada bölmek kolaylaşır!

Arkadaşlar burdan hepinize çağrı yapıyorum, eğer biz el atmassak, kendi işimizi kendimiz yapmak için çabalamassak başkaları yapar.. Devlet, millet, namus, din, şeref, değer verdiğiniz ne varsa yavaş yavaş elden gidiyor!!

Diril artık ey Türk soyu, türk genci, silkin kendine gel!
    Birşeyler yap!!! Bi yerinden tut!!

Öd Tengri yaşar, kişioğlı kop ögleli törümiş! (Hayatı Tanrı yaşar, kişioğlu hep ölmekiçin türemiş)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    darbe olsa ne olur. hangi darbeden sonraki ilk seçimde darbeyle indirilmiş zihniyete zıt birileri geçti başa? hep halk indirilen insanlarla aynı zihniyete sahip insanları çıkardı başa. o yüzden cesaret edemezler darbeye falan. zaten tayyip de cesaret edemez şeriate fln. silah kimdeyse güç onda. nereye laikliği bozcak.

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hala demokrasiyi içine sindiremeyen insanlar var acıyarak gülüyorum ben onlara
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    arkadaşalr her ene olursa olsun belki 10 numara bi adamda olabilir tayyip ama başında bulunduğu milletden birine ananıda al git derse bende ona sülaleni algit derim

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hala ülkenin bu gidişatına rağmen bazı kişilerin yalanlara inanıp Türkiye üstünde bir takım siyasi ideolojilerini gerçekleşeğini sanan insanlar var acıyarak üzülüyorum bu saflara ne zaman akılları başına gelecek diye

λ
Toplam Hit: 4102 Toplam Mesaj: 36