Seçim Anketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla chp %100 oyla çıksa anketlerden ben o deniz baykal o partinin
    başında olduğu sürece chpye oy atmam mafetti Atanın partisini konuşmayı beceremeyen adamdan ne köy olur ne kasaba...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla chp %100 oyla çıksa anketlerden ben o deniz baykal o partinin
    başında olduğu sürece chpye oy atmam mafetti Atanın partisini konuşmayı beceremeyen adamdan ne köy olur ne kasaba...
    -----------------------------------------------------------------------
    Valla orası ayrı tabi fakat lambalı partiye karşı iki alternatif var chp ve mhp ikisinin liderleride işe yaramaz ama yapılacak birşey yok.Ülkeyi ele geçirdiler at oynatıyorlar.Birde üstüne tayyip cumhurbaşkanı olursa tamamdır.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    firex e katılıyorum insanların gözleri bin nevi boyanma derecesine geçiriliyor her parti kendi anketini açıklıyor özellikle akp nerdeyse ülkenin tamamının oyunu alıyor ne hikmetse :D şahsen ben bu yıl oy kullanamıyorum (seçmen listesine ismimi yazdırmadım) yazdırsam dahi kullanmayı düşünmüyordum benim için sadece bahane oldu

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sakat adamsın kardeşim, niye oy vereyim sana? :)

Bizim hikaye ne oldu tuğrul?

---------

ya ne olsun siz yoksunuz bende tek başına bişey yazamadım işin doğrusu çok fena dağıldık. Aklımda bişeyler var böyle şövalyeli kılıçlı palalı falanda isteksizlik var bi içimde herşeye karşı çok sevdiğim ps yi açtığımda bile bi tane gezegen yapıom (güzelde oluyo ama) arka fon mon bişey yapmadan siliyom atıyom geri.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Verin Oyunuzu Cem Babaya Kafanız rahat olsun :D

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    akp dediimiz kavram gene tek başına iktidar olur amk. skeim faaliyeti

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ampul severler doluydu forum,hayret atlamadı bu sefer kafatascılar.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    beyler konu ne kafatası mevzusu ne de baska bisi siz odaklanmıssınız bi yere ampul ampul diyorsunuz adamlar hakkında bildiginiz bi kac sey war onlarda ne kadar dogru onu da bilmiyoruz.. soyle bi durum war eet dsp ye verecem de yogh %2 lik oya sahip ondan chp ye verecegim diyorsan senin burda ki amacın bence akp olmasında kim olursa olsun onu dusundugunden boyle bisi yapiorsun hem bi de bi kac kiside dedi ya sitasetten anlayan adam zaten o anketleri dikkate almıyor.. bir de bi dusun adamlar bi de cumhurbaskanıda olsa iyice ulke onlara kalacak diyorsun soyle de bi durum war adamlar eger ulkeyi ele gecirmek isteselerdi simdiye zaten olan olmustu.. neyse burda bostan yere konustugumun farkındaym herkesin kendi sacimi aynı hak herkesin elinde istedigi sekilde istedigi yone kullanır oyunu..

herkesin kendi gorusu ama oyle ampulculer forumu basmıstı hayırdır atlamadılar kurukafacılar deyince ayıp olmadı mı biraz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne demeq %2 bile alsa ona oy verir abi bizim ülkemizin insannarının belkide en büyük yalnışı işte bu, takım tutar gibi parti tutuolar aq.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ülkeyi ele geçirmek isteseler şimdiye kadar geçirirlermiydi? Bu işleri kolaymı sanıyorsun sen.Yavaş yavaş ülkenin kanını emiyorlar.Askerin nefesi tayyibin ensesindeyken o biraz zor işte.Tayyip denilen zat emellerini bizzat çıkıp söylese darbe yapılır.Daha dün ülkenin laikliğine laf atan adam bugün gelmiş laik olmuş yemezler aslanım.

λ
Toplam Hit: 4087 Toplam Mesaj: 36