folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Seçim Sonuçları Hakkındaki Görüşleriniz



Seçim Sonuçları Hakkındaki Görüşleriniz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek

    manisa akp'den mhp'ye geçti. bülent arınç kara kara düşünsün bakalım.


    .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek
    ankarada mansur yavaş değerli bi adamdı baya iyi oy aldı karayalçında iyi oy aldı ama ke$ke ikisinin  karışımı tek bir aday olsaydıda muhalifler ona verseydi :F alırdık ankarayı . istanbula gelincede topkafa alıcaı belliydi ama kılıçdaroğlu ensesindeydi full .. topkafayıda istanbulda metrobüs kurtardı amuea.çok il kazansada akepe büyük bi hezimette $uan |: oylar feci dü$tü..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2008
    Erkek
    Saadet partisinin oylarını gitgide artırdığını varsayarsak bir daha ki seçimde akp gider diye düşünüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2007
    Erkek

    bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

    manisa akp'den mhp'ye geçti. bülent arınç kara kara düşünsün bakalım.


    -----------------------------

    bülent arınç tam bir şerefsiz. seçime az bi zaman kala askerlere sataştı ergenekondan içeri alınan kuvvet komutanlarına falan. hani genel kurmay başkanlığı bi muhtıra falan verir azarlar kızar yine  yaşar büyükanıtın yaptığı gibi muhtıra verir oyları arttırırız düşüncesiyle ama tutmadı bu sefer.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    Sandıktan "One minut" mesajı çıkması beni çok sevindirdi.Bu mesajı alması gereken sadece akp değil o daha da ayrı sevindirdi.Bence millet herkes ayağını denk atsın,biz salak değiliz dedi (genel olarak)


    Birdahaki türkiye genel seçiminde akp kazanırsa cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleşecek,ilk kez bir parti 3 kez ard arda iktidar olacak umarım böyle bişey olmaz bu gerçekten herşeyi değiştirebilir.Kriz teğet geçti lafının bedelini yine de hafif ödedi sayılır akp,ne diyim inşallah gözleri kapalı oy veren vatandaşların sayısı azalır.Sandıkta görevliydim ve şahit oldugum olay beni çok sevindirdi.bildiğiniz gibi partilar bazında il,ilçe encümeni ve belediye başkanı olmak üzere 3 er oykullanıldı ve bu oyların hepsinde aynı partiyi seçen seçmen sayısı çok azdı.adamlar gözü kapalı oy vermedi hangi alanda hangi isme güveniyor bunun hesabını yaptı.

    İstanbul ve ankarayı akp nin almasına gerçekten çok üzüldüm keske ordan başka bir isim çıksaydı da "kriz-teğet" hipotezi resmen bir tokat gibi patlasaydı yüzlerine ne diyelim buna da şükür tokat gibi olmasa da en azından bir mesaj verebildik.

    Aslında tüm olay chp de bitiyor bence.Bizim seçmen kitlemezim belli deyip bu güne kadar göt büyütmeseydi deniz bey,şimdiye kadar istanbulu değil iktidarı alırdı.yerel seçimlere 3-4 ay kala başlayan açılımlar bakın nasıl meyvesini verdi.Bir çok yeri geri aldılar.Deniz baykalın türk demokrasisine yapabileceği mükemmel ötesi bir hizmet var ya bu açılımlara devam edecek,seçmenimiz belli deyip göt büyütmeyecek,ya da siyaseti bırakacak.Bak chp istanbul adayına adam çıktı bi dünya belge açıkladı türkiyenin kalesinde akpyle uzun bir süre kafa kafayagitti.Sadece rejim kaygısı olanlara hitap ediyor bence chp.. ama eğer açılımlarına devam ederse,icraat gösterise hele hele tutup böyle yolsuzluk belgeleri falan açıklasa sadece istanbulda değil her yerde,ilçelerde bile,o zaman milletin neler döndüğünden haberi olacak,millet artık gözü kapalı oy vermeyecek ama.. Son olarak il olarak olmasa da ilçe olarak ampulü söndürebildiğimiz için sevinçliyim,boşuna yanıyordu,israf oluyordu..

    Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek
    Kılıçdaroğlu nasıl alamaz abi ya:S a.k.q ellem etti kullem etti götürdü yine... cidden söylüyorum TÜRK Milleti öpülmeyi hakediyo..ankarada bunun bir örneği... milletimi yoksullaştırarak sonrasında köleleştirerek kendilerine çektiler...sorarım size a.k.q nin bu seçimlerde şereflice namusluca aldığı bir İL veya İLÇE varmı?

    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    ampuller tekirdağda da söndü beyler duyduğuma göre elektriğe büyük indirim varmış.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2007
    Erkek

    DarkFall bunu yazdı:
    -----------------------------
    ampuller tekirdağda da söndü beyler duyduğuma göre elektriğe büyük indirim varmış.
    -----------------------------

    evet ak partinin tekirdağda yapmış olduğu hizmetlerin karşılığını alamadı ne yazık ki :S yavaş yavaş geri gidiyor trakya zaten

    ben de edirneliyim chp nin tekrar edirnede galip gelmesine çok üzüldüm açıkçası zaten gelmeyen hizmetler şimdi hiç gelmeyecek

    tekirdağ ve edirne ne sanki ? türkiyede neredeyse 4. sınıf iller  


    Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Her zaman savunduğum bir düşünce vardı Kürtlerin çoğunluğu DTP li ve bu sebepten benim gözümde Teröristtir diye ikinci savunduğum kürtlere iyilik yapılmaz namkördür die , Görük o kadar kürt açılımı yaptı AKP kürtlere tanımadığı özügrlük kalmadı  kürdistanı tanıdı kanal kurdu hezimete uğradı bir kez daha tarih beni haklı çıkardı şimdi birileri çıkacak hepimiz terörist delizi dicek :) güzel kardeşlerim siz bir avuç türk sizi vaktinde katletti die türklere söverken biz kürt halkının %80 nı DTP - PKK ya oy verdiğinde nasıl bi düşünce oluşur tahmin edin ki istanbulda bile bütün kürtler kendini göztermiş %5 kürlerle ilgili tesbitim böyle benim

    Genele gelirsek  ben AKP yi %42 düşünüyodum MHP de bi artış olur diodum ama olmamış SP tahmin ettiğim %6 seviyesinin altında yani büyük süpriz olmadı benim için hayırlı olsun diyelim


    -----------------------------

    harbiden yav ülkede kaç kürt yaşıyor, dtp kaç oy aldı, bunun bir istatiğini yapacak var mı, yaşları ile falan =))

     


    -----------------------------
    Türkiye de yaklaşık 12 milyon kürt varmış, bunların da yaklaşık 2 milyonu dtp ye oy vermiş. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=170914 http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrtler Bu nasıl bir çoğunluk anlayışı anlayabilmiş değilim :D

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    cahil kesimleri akp kömürüyle sarıya boyamış olabilir ama trakya cahil değildir bunlar para etmez. gene trakyaya giremedi akp gururluyuz..

    Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 19275 Toplam Mesaj: 171