folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Seçim Sonuçları Hakkındaki Görüşleriniz

Seçim Sonuçları Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

dogudaki dtp yükselişi hepinizin dikkatini çekmiştir...

Benim aklıma şöyle bir senaryo geliyor bilmiyorum ben mi çok evhamlıyım yorum yaparsanız sevinirim...

Bunlar belirli kısımları aldıkları için 1-2 seneye kalmadan azmaya başlayacaklar... ' Kürdistan ' 'Kürt halkına özgürlük' vb laflar havada uçuşmaya başlayacak... diyeceklerki her halk kendi kaderini tayin etme özgürlügüne sahiptir ve halk kararını verdi...Akp nin boşveren tavırları ve verilen tavizlerden dolayı işin içine askerde girecek çünkü mesele vatan meselesi halini alacak... sonuç : ortada bir kaos , böyle bir ortam ülkemizi mahveder zaten ...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kadıköyde elektirkleri kesmişler oyları engellemek için bu adamlar harbi çamurcu ya :) çöplerden yine akp dışndaki partlerin oyları çıkarsa şaşırmam :/

adana fena kızıştı bu arada...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    evet o şekilde olması kaosa neden olur ama asker mecbur kalırsa toparlar durumu işte bazıları ülkeyi rant sağlamak için kasosa sürüklüyor bu milletde bunu hala göremiyo.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

dogudaki dtp yükselişi hepinizin dikkatini çekmiştir...

Benim aklıma şöyle bir senaryo geliyor bilmiyorum ben mi çok evhamlıyım yorum yaparsanız sevinirim...

Bunlar belirli kısımları aldıkları için 1-2 seneye kalmadan azmaya başlayacaklar... ' Kürdistan ' 'Kürt halkına özgürlük' vb laflar havada uçuşmaya başlayacak... diyeceklerki her halk kendi kaderini tayin etme özgürlügüne sahiptir ve halk kararını verdi...Akp nin boşveren tavırları ve verilen tavizlerden dolayı işin içine askerde girecek çünkü mesele vatan meselesi halini alacak... sonuç : ortada bir kaos , böyle bir ortam ülkemizi mahveder zaten ...

kaos'e meyilli bir toplumuz. kaosa son derece açıgızda bizde ölmek için çok insan var, en azından ugrunda ölecegimiz al bayragimiz var el alemin neyi var. gerekli tedbirleri siyasetciler degil biz almaliyiz nasil mi ?

okuyarak devletin belirli yerlerine gelerek engelleriz anca bunu . ama şöyle bir etrafına bak öyle gençde kalmadi

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    PyramiD bunu yazdı:

FaTHeR bunu yazdı:
    Bende Akp Alsın İstiyorum İstyi İnş. Olur

adamlar az siqti biraz daha siqsin die akp diosun herhalde :l

Hocam sen harbi malsın.

Sanane adamın görü$ünden a.q ?

Ne diye adama laf atarsınki , sen kimsinki onu yargılıyorsun !?

Valla adamların beni sktiğini hiç görmedim , demekki seni skmi$ki bas bas bağırıyorsun burda.

edit :
    TBT felsefini kavramı$ herkesi karde$im gibi görüyorum , TBT'de dola$anlarıda ayrı bi seviyorum ama  $u görü$ ayrılıklarını hazmedemeyenlere acayip uyuz oluyorum.

İŞte Şöyle Ya Kardeşim İllaki Senin Düşüncene Tabi Olmak Mı Zorundayım Sen Siktiğini Düşünüyosun Yahu Bende Başki Bir Düşüncedeyim Senle Bir Olamam O ZAman Demokrasi Ne İşe Yarıyor Hür Ve Özgür Düşünceye Karşımısın ?

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    persian bunu yazdı:

kadıköyde elektirkleri kesmişler oyları engellemek için bu adamlar harbi çamurcu ya :) çöplerden yine akp dışndaki partlerin oyları çıkarsa şaşırmam :/

adana fena kızıştı bu arada...

çankayada da elektirkleri kesmişler yazık ya ne rezil herif bunlar....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    aydın kuşadasında sabahtan beri ugraşıyorum sandıkta görevliydim chp ugruna cok koştuk ve kazandık gazamız mubarek ve herkeze hayırlı olsun ve ben aslında partiye degil adayına verdim :D yerel seçimlerde şahıslara oynanır ama akp dtp gelmesinde kim gelirse gelsin :D benim görüşüm bu kızmayın hepimiz kardeşiz :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    nedense chp nin önde oldugu ilçelerde elektrikler kesildi,bilgisayarlar kilitlendi birden..tamda kılıçdaroğlu öndeyim diye acıklama yaptıktan sonra..bak sen şu aksiliğe!!

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Yazıktır be.Ben artık gerçekten Türkiyede 1 şeyin bile doğru olduğuna inanmıyorum.Kılıçdaroğlu o kadar öne geçiyo.Ama her nedense özelliklede CHP nin oy yüzdesinin fazla olduğu yerlerde elektrikler kesiliyor,bilgisayarlar çöküyor.Bunun dışında Beşiktaştaki huzur evlerinde AKP dışında oy verenler özelliklede CHP liler oy kullandırılmaya götürülmüyor.Ben bu oylama sistemine inanmıyorum.Zaten bu oy sistemini toplayan sistem geçen yıl yunanistan seçimleri içinde kullanılmış fakat yunanistan sistemin kullanıldığını saptayınca bu bilgisayar sistemini kaldırmıştı.Ama bişey olurda Kılıçdaroğlunun oyları güme giderse gerçekten yargısal yoldan peşine düşülmeli ve bu işin sonu bırakılmamalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    açıkça belli birilerinin götü tutuştu her pisliği deniyolar yok elektirik ler kesiliyo vb şeyler ne garip

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 21326 Toplam Mesaj: 171