Sedat Peker,Ogün Samast,M.Ali Ağca,Abdullah Çatlı Ve Diğerleri
-
Bu yukarda saydığım bir kac isim vatan millet sevgisiyle iyi ya da kötü işlere el attılar.Sizce peki bu adamlar yasadışı yoldan iş yaparak iyi mi yaptılar kötü mü yaptılar.Ogün samast bunların arasında çerez ama onuda yazmak istedim cünkü medyayı cok süre işgal etti. Bence bu adamlar Türkiye için piyon olan ama piyondan cok daha kıymetli olan insanlar.

Gencler kurtlar vadisiyle zartla zurtla hayalle kafalarını dolduruyorlar ama bu adamlar gerçek.
-
yarım doktor hastayı canından eder.
devletin bekası ve ilerlemesi devletin yasalarına aykırı bi şelikde kesinlikle gerçekleşemez
vatan sevgisinin kuralları vardır yanlış sevgide ihanet kadar zarar verir.
ki yukarda saydığın isimlerinde vatan sevgisiyle alakası oldunu düşünmüyorum
-
Devlet birilerini kullanır işi bitincede tanımaz mendil gibi atar kenara doğruda yapar çünkü devletin adı mafyalıklarla kötü işlerle anılamaz o yüzden zaten tanımaz ileridede bu adamlar devletin onlara destek çıkmasınıda beklemezler ogün samast olayı ap ayrı ben diğerleri içi n konuştum bu bahsettiğin diğer şahısları zamanında velipaşam iyi kullandı devletin hukukla haledemediği sorunları bu adamlar aracılığıyla velipaşamın emrinde halledildii ama o devlet bugün velipaşayıda yargılıyor bu böyle süreeer gider
-
yazdığın isimler vatan sevgisi duygusuyla bu işleri yapmamıştır bu insanlar birer maşadır.
-
olm tarık vatan millet sakarya geçiniyorsun bu aralar :D kesin murat abi veya rene banlicak :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
olm tarık vatan millet sakarya geçiniyorsun bu aralar :D kesin murat abi veya rene banlicak :D
-----------------------------Hayırdır o nie.
Forumda siyaset bölümü boşuna mı var :|
-
hepsi vatana millete yararlı olmayan aksine zararlı olan insanlar
-
zararli imisler bencede zararlilar hem ne demisler deveye diken yararmis
?ikmediler o yüzden ceza evinde bu babayigitler.......
-
sedat abiye saygımız sonsuz
-
Sedat pekerin bu adamların yanında olmasının işi ne :| Sedat peker napmışki :S
-
Çatlı devlet tarafından devlet adına işler yapmıştır. Ermeni teror örgütü asalanın anasını sikip bitirmişlerdir. Pkk destekçisi ve onlara finans sağlayanların amına koymuştur. v.s. Abdullah Çatlı'yı diğerlerin ayrı tutup konuşmak lazımdır.
Her devletin bunlar gibi görevlileri her illegal oluşum içinde bulunur. Çatlı'nın Mit raporlarında bile görevlendirildiği yazmaktadır. Sedat Peker, bence aynı kategoride değildir bir bakıma.
Eğer Ağca'da biri yada birilerine kurşun sıkmışsa Ağca sadece oradaki aktördür ki kendi fadesinde de sanırım böyle bir cümle geçiyordu. İşin komik tarafı Çatlı için eroin kaçakçısı falan deniliyordu yurdışında bi yerde 500 gram eroinle yakanlanmış galiba. :) O devirdeki Çatlı'nın arkadaşı anlatıyor şuan ismini hatırlamıyorum ama Erol evcil olabilir. Şöyle bir laf diyor bu olay hakkında. "Eğer Çatlı eroin kaçakçılığı yapmak istese bırakın kiloyu gramı o zaman tonla kaçırabilecek gücü vardı." :)
Şuanda Devlet ( Mit ) için çalışan yeri geldiğinde eroin kaçıran, pkk nın içinde bulunan, silah kaçakçılığı yapan, v.s türden adamlar vardır. Olmasıda zorundadır. Bu adamların görevlerini hukuka uyarak yürütmelerini beklemek herhalde moronluk olur.
Bu insanlar ailelerini, yaşamlarını, gençliklerini, tüm ömürlerini sadece devletleri için severek feda etmişlerdir.
Sedat Peker içinde iki satır yazmak isterdim abilerimiz tarafından anlatılan ama düşündümde gerek yok.:) Yanlız şunu bilinki Sedat Peker adam gibi adamdır. Gariban babasıdır. Cezaevinde bile durumu olmayanlara karşı yardınları ve desteği sürmektedir diye anlatıyorlar.
Samast için ise söylenecek bişey yok. Yaptığı eylem iyidir yada kötüdür orası tartışılır ama en azından içimizdeki çürük yumurtaları görmüş olduk. hepimiz ermeniyiz v.s. diye. :)
Ve gurur duyuyorumki Ülkücüler ne hepimiz ermeniyiz eylemlerine katılmamışladır nede özür diliyoruz ayıbına. Yanlız işin garibi şöyle bir olay vardırki Burada yazılan adamları sevmeyen güruh'un %80 den fazlası zamanında hepimiz ermeniyiz eylemlerine severek iştirak ettiler. %5-10 gibi bir çoğunluğuda şuan özür diliyoruz kampanyası yapıyor. :) garip amagerçek. :)
//Edit isim Erol Evcil değl Oral Çelik ve TBMM Susurluk komisyonu ifadesinde şöyle diyor:"Uyuşturucu suçlaması aslında bizim asala ya karşı savaşımız Fransız istihbaratı tarafından olumlu karşılanmadığı için bize uyuşturucu senaryosu uygulanmıştır. Eğer biz uyuşturucu işine girseydik öyle az miktarde değil on ton eroin satabilecek gücümüz vardı."
O tarihlerde bile Fransanın ermenileri nekadar savunduğu görülebiliyor. Bugün soykırım kabul etti şerefsizler.