Sedat Peker,Ogün Samast,M.Ali Ağca,Abdullah Çatlı Ve Diğerleri
-
Elbette devlet işini herkesin anlıyacağı şekilde yapmaz..BOLDPİLOT sölemiş yazmakla bitmicek bi konu..
Reisin ruhu şad,mekanı cennet olsun.Yaptıklarını unutup inkar edene yazıklar olsun..
-
rektaltuse bunu yazdı:
-----------------------------
memleket yıllarca bu adamların mantığıyla yönetildi ancak şimdi irtica ve bölünmenin eşiğindeyiz. Demem o ki ayı yavrusunu severken öldürürmüş...
orda yazılan isimlerin memleketin yönetilmesine olan katkıları sıfır dır. hiçbiri bakan, milletvekili v.s. olmadı. hatta milletvekili adayı bile olmamıştır. siyasetçi değillerdir. Eğer onların mantığı ile yönetilseydik şuan tüm Türk'ler tek bayrak altında toplanmış olurlardı. -
Kamuoyu bu tip fikirlere basın aracılığıyla sahip oluyor ve vben bu basına zerre güvenmiyorum..
Adam yarım saat konuşur cümlesini yarıda kesip koyarlar adamı dinsiz yaparlar.. vs.. bunun gibi daha bir çoğu ve ben eminim eğer bu işleri idare eden adamlar varsa,yani birilerini maşa edecek kadar arkası güçlü adamlar bu medyayıda iyi kullanırlar işte o zamn maşa olan biz oluruz
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Pat pat, güm pat, dışin dışin. Holywood filmlerinin sempatizanları.
Bunu demek adamlara küfürdür bence.
-
bu adamlar sadece birer masa bunlarda vatan sevgisi olamaz birileri bunlari kullanir ve isleri bitince sifonu cekip ..... olay bu kadar basit bu dünyada her cikar üzerine kurulmustur.!!!!
-
Sag-Sol vakti zamaninda herkes kendince daha guzel bir Turkiye , daha yasanabilir bir ortam hazirlamak icin eylemlerde bulunmustur.Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok bence.Birbirimizi kirmakten oteye gecemeyiz.
-
Her kez alışmış maşa sözüne :) herkez akıllıydı mu yazılan isimlermi salaktı.
Abdullah Catlı Devletin var olmasında büyük katkıları olduğunu düşünüyorum devletin dış düşmanlarına karşı verdiği kahramanca mücadelelerle.
Basit birisi olsaydı hala çözülmeyen sükaste kurban gitmezdi.
-
Can dündar-Celal Kazdağlı'nın yazdığı "Ergenekon" isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim.Tartışılan konu hakkında doyurucu bilgiye ulaşabilirsiniz :)
-
nuggets54 bunu yazdı:
Sedat pekerin bu adamların yanında olmasının işi ne :| Sedat peker napmışki :S
-----------------------------Aynen katılıyorum Abdullah çatlının tırnağı bile olamaz.Bazıları maşa diolar ama o olmasaydı şimdi pkk nın yanı sıra birde ermeniler ile uğraşıyorduk.Mafya alemine girmiştir uyuşturucu işine girmiştir doğrudur parasızlıktan dolayı ama devletinin verdiği görevide layıkı ile yerine getirmiştir.MEkanın Cennet olsun REİS...
-
kaş yaparken göz e dikkat edilmeli.