Şehidimizi Uğurladık...
-
Van'ın İpekyolu ilçesinde yönetici düzeyindeki bir PKK'lının öldürüldüğü çatışmada şehit düşen polis memuru Yusuf Diri törenle memleketine uğurlandı.
İpekyolu ilçesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin takip ettiği terör örgütü PKK üyeleriyle dün saat 14.30 sıralarında polislere ateş açılması sonucu çatışma çıkmıştı. Çatışmada örgütte yönetici düzeyinde olan bir PKK'lı silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirilirken, polismemuru Yusuf Diri ise ağır yaralanmıştı.
<strong style="font-size: 100%;">TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Yusuf Diri için bugün Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene VanValisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, şehidin eşi Ayşe Diri, 3 yaşındaki kızı Nursima Diri, şehit polisin 2 ablası, 2 abisi, kardeşi, askeri erkan ve polisler katıldı.
İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın dua etmesiyle şehit Diri'nin naaşı askeri uçakla memleketiNiğde'nin Bor ilçesine uğurlandı. Şehidin yakınları da aynı uçağa bindi.
<strong style="font-size: 100%;">''BABAMI NEDEN GÖTÜRÜYORLAR''
Şehitler için saygı duruşunun ardından şehit polis memuru Diri’nin özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftüsü dua yaptırdı. Duanın ardından Şehit Diri’nin Türk bayrağına sarılı tabutu polislerin omuzunda Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçağa taşındı.
Biliyorum bir çoğu için bi şey ifade etmiyor belki ama, insanın zoruna gidiyor. Kendi için bir şey istemen insanların uğruna öldükleri bir devletleri var, uğruna öldükleri sevdikleri var.
Bayrak uğruna, vatan uğruna, toprak uğruna şehit oluyorlar.
Rabbim Mekanını Cennet eylesin, geride kalan ailesine sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor...
ehlikeyif tarafından 15/Eki/15 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Diyecek biseyim kalmadi benim artik.. Hele su bi kac gundur hic kalmadi..
-
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Diyecek biseyim kalmadi benim artik.. Hele su bi kac gundur hic kalmadi..
yapılacak belli de neyse...
-
Naaşın ardından ailesinin uçağa binişi vardı, içim dağlandı. Hele en son 2 valiz kondu uçağa, uçak kapağı kapattı uçtu gitti.
Yusuf'un Van günleri bitti. 2 gün sonra da ev eşyaları da gönderilir. Geride hatıralardan başka bir şey kalmaz...
-
Allah rahmet eylesin. Şurada rahat bir şekilde oturup uyuyabiliyorsak işte bu şehitlerimiz sayesindedir. PKK'denen illeti bu derece destekleyen, kişi, hükümet ne varsada Allah bin beter etsin.
-
İnsan şerefiyle ölmeli. o Kız bugün ağlıyor ama yarın babasıyla grur duyacak
tarafımca sıkıntı yok agalar bugün gel deseler askere düşünmeden arkama bakmadan giderim
-
Bu nasıl bi acıdır arkadaş,
-
siyaset yapmiyim diyorum ama sadece sırtımızı terör örgütüne yasladık diyenlere,
pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen sözde milletvekillerinin olduğu partiye oy atanlar şu görüntü karşısında üzülmeye hakkınız yok sizin zaten vicdanınıza böyle bi muhasebeye de girmiyordur eminim.
-
seboist bunu yazdı
siyaset yapmiyim diyorum ama sadece sırtımızı terör örgütüne yasladık diyenlere,
pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen sözde milletvekillerinin olduğu partiye oy atanlar şu görüntü karşısında üzülmeye hakkınız yok sizin zaten vicdanınıza böyle bi muhasebeye de girmiyordur eminim.
ulan asıl ben siyaset yapmayayım diyorum ama sen akpli değilmisin teröre en büyük desteği sen vermedinmi senin bu lafın iyi biliyorumki hdplilere değil akp iktidar olmasın diye strateji olarak geçen seçimde hdpye oy atanlara
ulan hdp terör örgütünün kendisidir zaten aslen meşru bir siyasi partidedeğil ama bu heriflerin elinden bişey gelirmi hayır bu herifleri meclise kim soktu akp terörü kim destekledi akp açılım denen şeyi kim başlattı akp üzülmeye hakkı olmıyan sensin çünkü bu senin şehidin değil herşeyden önce bu ulusal zihniyetle kurulmuş bir ülke ve oda bu ülkenin polisiydi sen ulusalcı değilsin
-
dead_march bunu yazdıseboist bunu yazdı
ulan asıl ben siyaset yapmayayım diyorum ama sen akpli değilmisin teröre en büyük desteği sen vermedinmi senin bu lafın iyi biliyorumki hdplilere değil akp iktidar olmasın diye strateji olarak geçen seçimde hdpye oy atanlara
ulan hdp terör örgütünün kendisidir zaten aslen meşru bir siyasi partidedeğil ama bu heriflerin elinden bişey gelirmi hayır bu herifleri meclise kim soktu akp terörü kim destekledi akp açılım denen şeyi kim başlattı akp üzülmeye hakkı olmıyan sensin çünkü bu senin şehidin değil herşeyden önce bu ulusal zihniyetle kurulmuş bir ülke ve oda bu ülkenin polisiydi sen ulusalcı değilsin
ya kardeşim şu akpyi savunmayım diyorum da öyle konuşuyorsun ki refleks olarak savunmaya geçiyorum. Ulan seçim yapılıyor ne demek meclise akp soktu. Madem adamlar kimin meclisine gireceğine karar veriyor mal mı hükümet kuramadılar. Ne saçmalıksınız ya.
Şehit böyle olunur barış adı altında terörist desteyerek değil. Gerçek şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin.