Şehidimizi Uğurladık...
-
GNDZYRYN bunu yazdıdead_march bunu yazdıseboist bunu yazdı
siyaset yapmiyim diyorum ama sadece sırtımızı terör örgütüne yasladık diyenlere,
pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen sözde milletvekillerinin olduğu partiye oy atanlar şu görüntü karşısında üzülmeye hakkınız yok sizin zaten vicdanınıza böyle bi muhasebeye de girmiyordur eminim.
ulan asıl ben siyaset yapmayayım diyorum ama sen akpli değilmisin teröre en büyük desteği sen vermedinmi senin bu lafın iyi biliyorumki hdplilere değil akp iktidar olmasın diye strateji olarak geçen seçimde hdpye oy atanlara
ulan hdp terör örgütünün kendisidir zaten aslen meşru bir siyasi partidedeğil ama bu heriflerin elinden bişey gelirmi hayır bu herifleri meclise kim soktu akp terörü kim destekledi akp açılım denen şeyi kim başlattı akp üzülmeye hakkı olmıyan sensin çünkü bu senin şehidin değil herşeyden önce bu ulusal zihniyetle kurulmuş bir ülke ve oda bu ülkenin polisiydi sen ulusalcı değilsin
ya kardeşim şu akpyi savunmayım diyorum da öyle konuşuyorsun ki refleks olarak savunmaya geçiyorum. Ulan seçim yapılıyor ne demek meclise akp soktu. Madem adamlar kimin meclisine gireceğine karar veriyor mal mı hükümet kuramadılar. Ne saçmalıksınız ya.
Şehit böyle olunur barış adı altında terörist desteyerek değil. Gerçek şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin.
az mantıklı konuş hocam nedemek seçim seçimle seçilme hakkının olması için önce meşrubir siyasi parti olman gerekir bir suç örgütünün bağlantısıysan hukukun işlediği hiçbir ülkede kim seni desteklerse desteklesin meşru seçimlere giremessin ülkede hukukmu bıraktı akp bu adamlar ilk aday olduklarında pkk ile ilişkili bir yapı oldukları bilinmiyomuydu düzgün bir ülkede hukuk herkesten çoğunlukta dahil üstündür parti kapatmaları zorlaştıran akp değilmiydi amk
edit:neyse yeri değil bu konuya daha fazla yazmıcam ama hepinizde haklı olanın ben olduğumu gayet iyi biliyorsunuz
dead_march tarafından 15/Eki/15 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
JOE bunu yazdı
çözüm sürecinde pkk nın silah stoklamasına izizn verenler pkk nın önünü açanların verecek cevabı var mı onlar ne cevap verecekler asıl soru bu bence
verebiliyorlarsa onlar versinler cevabı
benim şimdi bu yavruya verecek cevabım yok o kıza ancak büyüdğünde babasını aslında pkk nın şehit etmediğini söyleyebilirim...
Türk Halkının Başı sağolsun. -
Allh rahmet etsin. Bu olayların sorumluları bu dünyada cezalandırılır umarım.
-
Allah makamını yüksek eylesin ailesininde sabırını...
-
JOE bunu yazdı
pravakasyon yapma şerefsiz
-
siyasi bir tartışma olması için açmadım konuyu, lütfen. sadece acımı paylaşmak istedim.
lütfen.
-
Babamı neden götürüyorlar diye soran bu küçük kız babasız büyüyecek.
Hayat ne kadar acımasız değil mi?
Annesi çalışacak ama yeteri kadarını kazanamayacak. O hepimizin kızı diyenler günden güne olay soğudukça elini çekecek yardımını azaltacak.
Bu küçük kız babasız kaldığı için daha kalitesiz bir yaşam sürecek. Babasızlık, arkadaşlarına babam yok demek, kaçınız babasız büyüdü? Nasıl bir ezginlik yaratır o çocukta düşündünüz mü?
Yüzüne tükürsem yağmur sanacak insan kılıklılar var: Çözüm süreciymiş, ezilen halkların mücadelesiymiş, gerillaymış, açılımmış, ümmetmiş, himmetmiş...
Bu ülkenin tek çıkar yolu ulus devlettir, başka türlü huzur sağlanamaz, başarabilseydi Tito'nun Yugoslavyası başarırdı.
-
la herseyi gectim bu akp tabani "teror" uzerinden edebiyat yapmasin arkadas. Herkes yapsin siz yapmayin :)
-
edit: ha öcalan katılmış şehidin cenazesine ha beşir atalay....
allah rahmet eylesin şehidimize.
-
lan şehit üzerinden siyaset yapmayın.
ben batman siirt sınırında bir tepenin zirvesine çıkarken beynimden vurulduğum an ı düşünürüm
ben dicle nehrine tepeden izlerken soğuktan uyuya kalıp karnımdan vurulduğum an ı düşünürüm.
o an da tek aklıma gelen öldüm ve hayat bitti. kim suçlu bu lanet durumun sorumluları kim ? hesap verecek olanlar kim ?
cevap : sonra dedim ki öldükten sonra hiçbirinin umrunda değilim onların koltukları için ölüyorum sonra dedim ki lanet olsun siyasetçilere...
siyaset ve politikanın alayına koyim. canlar geri gelmeyecek geri. yürekler ebede kadar yanacak. çaresi yok. hayat verecek güce sahip değilsiniz.
LANET OLSUN SİYASETİNİZ.