folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

Köpek bulamadinsa yavru kangal çıkıcak yollarım;) 

Hocam ciddili söylüyorsun diye düşünerek PM atıyorum :))

@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an.. 

@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://

@Capter81 hoca ne anlatıyorsun hoca..

Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin. 

lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya

Salak sensin sen ucuz yolu anlatmisim. Terbiyesiz adam 

Ulan deve.. terbiyeyi sen mi öğreticen o imzayla...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

Köpek bulamadinsa yavru kangal çıkıcak yollarım;) 

Hocam ciddili söylüyorsun diye düşünerek PM atıyorum :))

@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an.. 

@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://

@Capter81 hoca ne anlatıyorsun hoca..

Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin. 

lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya

Salak sensin sen ucuz yolu anlatmisim. Terbiyesiz adam 

Ulan deve.. terbiyeyi sen mi öğreticen o imzayla...

Deve babanfir. Küfürbaz haydar

Atini siken kovboy 🤠
Toplam Hit: 7253 Toplam Mesaj: 83
tekirdağ müstakil ruhsat i̇mar köy sultanköy