folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Selçuk Üniversitesi Bitirememe Sorunu

Selçuk Üniversitesi Bitirememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

selam beyler .

2 yıllık üniversitede 4. senemdi bu yıl . vizelere girdik . alttan 2 tane dersim var

hocanın birisi bana takmış durumda .

MustyKTE de ynımdayken gittik görüştük filan sıkıntı yok ama çok iyi geçen sınavlarım hep 40 45 geliyor.

şu 5. senede okuldan atılma meslesi fln vardı ne oldu o iş ?

bide sizce nelr yapabilirim ?

hsyn.ackgz > skype
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

2 yıllık okulların atılam vs durumunu bilmiyorumda, eğer hakaten taktığını düşünüyosan hocanın yani hep 80-90 lık kağıt veriyorum 40-45 geliyo diye şikayet et :D ha yok 60 gelicek kağıt 45 geldi diye yaparsan bunu sen zararlı çıkarsın :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

hoca sana niye takmış ki aranızda geçen olayı anlatsan daha verimli tavsiyeler alabilirsin tbt'den.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

atılmak kalktı artık bütün okullar için geçerli

İts My Life. NOW or NEVER
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    masTR bunu yazdı

selam beyler .

2 yıllık üniversitede 4. senemdi bu yıl . vizelere girdik . alttan 2 tane dersim var

hocanın birisi bana takmış durumda .

MustyKTE de ynımdayken gittik görüştük filan sıkıntı yok ama çok iyi geçen sınavlarım hep 40 45 geliyor.

şu 5. senede okuldan atılma meslesi fln vardı ne oldu o iş ?

bide sizce nelr yapabilirim ?

Atılma kalktı. 2 yıllığın 5. senesinde isen sağlık sigortan gerçekleştirilmez yani sağlık kapsamından çıkarsın ama askerlikle problemin olmaz.

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

ben de aynı durumdayım 2 senelikte 5. senem ancak sağlık sigortam da düşmedi hala sorun gözükmüyor. bu sene de bitmeyecek muhtemelen 6. seneye bakıcaz artık :|

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-wGGQnG_oBHk/Tqy9CK2thAI/AAAAAAAAAWQ/-Y7_MkZEm38/s1600/304261_143693285729325_100002659623789_197932_105380147_n.jpg&imgrefurl=http://capsgaleri.blogspot.com/2011/10/adres-ver-gelelim.html&h=540&w=720&sz=89&tbnid=Zw9xhQNal7ODYM:&tbnh=95&tbnw=127&prev=/search%3Fq%3Dadres%2Bver%2Bgelelim%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=adres+ver+gelelim&usg=__b7tYm5zLrgjKgxK89yj9q_9_nUE=&docid=MkS-fnVSYzibUM&sa=X&ei=qXS7UM68OPSQ4gTm34B4&ved=0CC8Q9QEwAQ&dur=424

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam takma kafana o kadar bir bırakır iki bırakır sonra sıkılır geçerli not verir zaten.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bölüm ne ki merak ettim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

hocam 1. sınıfta okulun ılk gunu tıpımı begenmedıgınden dolayı dersten attı benı . sonra 2 sene dersıne almadı . 1-2 defa pis kapıştık derse cıktm dersten şikayet dilekçesi verdm hocalar fln araya girdi çözüldü mesele ama adam yok abi geçirmiyor . kağıdıda göstermiyor . bide bunların kanaat meselesi varya 100 bile alsan bırakabiliyor seni sanırım . hocaya karşı büyük bi saygısızlıgım olmadı bidefa cok sinirlenip dersinden cıkmışlığm var işte . derse giriyorum , derse giriyorum diye -10 veriyor . derse girmiyorum , yolda fln biyuerde görüyo dersime girmiyosun diye -10 veriyor . bilgisayar programcılığı bölümüm Bilgisayar ağ sistemleri adında 3 sene önce eğitimden kalkan bir dersten kalıyorum . sınavına sadece ben giriyorum baska kımse yok . vizeden 45 almısım sımdıde . 40 sayfalık bi modülden ders işletiyor. 4 senedir resmen ezberledim . lanet olsun aq ya . okulu bırakcamda o kadar emek verdik diye bırakasımda gelmiyor . nerde görse senden bi sik olmaz tarzı laflar ediyor . hocam programcılık derslerim AA diyorum . kopya çekmişsindir sen diyor . biçok bölüm seminerinde , tanıtımında , sunumunda okuldaki tek adrestim diyebilirim . ama bu adam böyle ters işte napcamı şaşırdım valla . en son şikayet edicem ama bu seferde kanaat'tan bıraktım derse tam terse düşerim . adam emekli olur ben mezun olurum . ilk emekli maaşını gasp eder sikerek öldürürüm ben bu adamı ..

hsyn.ackgz > skype
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Valla canına tak etmiş gibi senin böyle hocalar çıkıyor arada ama ne fayda ya torpil bulacaksın hocanın suyundan gideceksin başka yolu yok gibi.....

Gidip vuracan en iyisi al lan al diye sen beni geçirmedin ben seni geçiriyorum bunda..

JuMaN tarafından 02/Ara/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 5785 Toplam Mesaj: 44