folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Selçuk Üniversitesi Bitirememe Sorunu

Selçuk Üniversitesi Bitirememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Senin durumunda birisi varmış abim anlatmıştı.En son hocayı bıçakla kampüste kovalamış geçirmişler çocuğu :)

Eğer dediğin gibiyse durumun çok üzücü hocam.Neden adam tipine gıcık kaptı peki adam kel senin saçlar mı uzun?Adam çok tutucu tiplerden de küpe falan mı takıyosun?İlk dersten tipime gıcık oldu dersten attı demişsin adam çok çirkin sen mi çok yakışıklısın nedir olay onu anlamadım.İlk dersten atılmak nedir ya :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bu sebeplerden benm de 2 sene uzadıydı okul. kardeşim mutlaka bişey yapmış adamın gözüne batmışsındır. haksızsız demiyorum ama ne bileyim oturuşun kalkışın konuşman bişeyin batmış adama sonuçta. git adamla konuş ama alttan alarak hesap sorar gibi değil.

hiçbi çözüm olmazsa da mahkemeyse mahkeme uğraşcaksın. illaki hiç geçirmez diyosan adres ver ne diyim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Birader git hocayla konuş düzgünce. Sayın hocam 2 sene uzattım. Böyle sıkıntılarım var. Böyle böyle bitirmem lazım yoksa böyle böyle olacak de. Bahanelerini insani sebeplere bağlıyarak konuş. Saygısızlık etme. Doğru düzgün hocanın suyundan giderek yaparsan sınav sorularını bile verir eminim.

Hocayla konuşmaya gittiğinde tek başına git kimseyle gitme. Ve isteğini açık açık ilet. Dersi geçemiyorum hocam ne yapabilirim de.

DrKill tarafından 03/Ara/12 13:45 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Ereğli'de misin?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

yani hocanın ikametgahını ögrenmek 5 seneni mi aldı demek istiyorsun :S 

bu ne saçma hayat bu ne dingil hayat ya, bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya, bu ne bok emi ya.

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

boşver be dostum , gene gel gene takılalım trenle yarışalım , takılalım balık yemeye gidip yiyemeden gelelim falan :) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu tür durumlar için en sağlıklı bilgi üniversitelerin kendi iç işlerini düzenlediği yönetmeliklerinden ve YÖK'ün yönetmeliklerinden alınabilir.

Ben senin için selçuk üniversitesinin Selçuk Üniversitesi eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliğini ve YÖK'ün yönetmeliğini inceledim;

senin sorununla ilgili herhangi bir hüküm mevcut değil.

Aynı şekilde Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin yönetmeliğinin Yükseköğretim kurumundan çıkarma cezasını gerektiren disiplin suçlarını düzenleyen

9. maddesinde de senin okuldan çıkarılmanı gerektirecek bir hüküm mevcut değil.

Eğer dersi aldığın öğretim üyesinin haksız olduğunu düşünüyorsan bir maddi hata dilekçesi verip sınav kağıdında maddi bir hata olup olmadığını inceletebilirsin aynı öğretim üyesine.

Sonuç seni tatmin etmezse idare mahkemesine dava açabilirsin bu durumda hakim senin kağıdını bilirkişi tarafından değerlendirilmesini isteyecektir yani başka bir üniversitede aynı dersi veren bir öğretim elemanı kağıdını değerlendirip hakime bilgi verir.

Son karar hakimindir ki genelde öğrenci lehine karar verildiğini hocalarımdan duymuştum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kaynak:

http://www.selcuk.edu.tr/akademik/kanunyonet/disiplin.php/

http://www.selcuk.edu.tr/akademik/kanunyonet/ogretim.php/

http://www.yok.gov.tr/content/view/1261/

afrasiab tarafından 07/Ara/12 03:50 tarihinde düzenlenmiştir

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Tipini beğenmedi diye dersten attı nedir hoca. Sen git adam gibi bir konuş hocayla, işe başlayacağım önümde engel olarak duruyor falan filan sık birşeyler, huyuna git. Sanmıyorum ki kimse o kadar manyak olsun, illa geçirecek öyle ya da böyle. =|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

derslere çalış ve aranı iyi kurmaya bak ödevler falan al Allah yardımcın olsun 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Ülkücülerden tanıdığın varsa yüksek hallederler. He yoksa tehdit et hocam napıcan başka arabanı çizerim paçanı alırım falan :)

yada emekli olmasını yada hocanın değişmesini beklicen 

Toplam Hit: 5787 Toplam Mesaj: 44