Selenadaki Kızıl Saçlı Hatun
-
Selena die bi zamazingo var onda oynayak üç küçük ninja hanımlar var onnarın en büyüğü bi dene kızıl saçlı var yengeniz olacak kendisi. neyse uzatmayam ona ait resimler videolar felan sahip olan varsa önce bi paylaşsın sonra da kendi bilgisayarından silsin. bi de gerçek ismini bilen varsa önce buraya yazsın sonra da unutsun :D hadi bakim
-
-
abü bu kızda ayrı bi seksapel var. masumiyet şehvet çekicilik aşk neyim her bi skim görünüyor kızın suratında. böle az önce baktım çok deyşik bi fiziği de deyşik yani. kelimeleri seçemiyorum lan :D aşık oldum anasını satim
-
kürdo o kız sana vermezzzz sen elinle ilgilen yine hayal ederek onu işini hallet
-
http://www.youtube.com/watch?v=5f0MwGvSXII hayrını gör :)
-
şu an tv de yoksa selenaya mı bakıyon tüh sıfatına
-

Bak mesela bu da klasik liseli türk kaşarı. deli oluyom bunu kaşları da birleşmek üzere. bide emmolu verme felan ne ayak aşık olduk dioz lan
Edit: geyiq eylemeyin konuyu paylaşım istiyom ben
Edit 2: yok hajı salondayım ahali izliyor. bide çok raslıyom her seferinde yengeniz dikkatimi çekiyor
Edit 3: herseysanal paylaşımın kralısın seni de seviyom :) -
o zaman bakmaz sana platonik olup sik gibi kalırsn salla bende zamanında aşık olmustum da sonra anladım :) mal bi duygu
-
bende ntv de spor haberlerinin sunana bi avrat var ona pis hastayım aq :(
-
şimdi daha bi dikkatli baktım da hak verdim vallaa.. yengemiz tabi o ayrı :D
-
kürd hewal bu benm arkadaşın reklam ajansından geldi kendisi yanlış hatırlamıyorsam fatih kolejinde okuyor, Asıl ismini bilmiorum ama istersen bula bilirim, ajansda ki arkadaşımın dediğine göre kendisi çok ama çok çok çirkin bir kızmış baya makyaj felan yaparak bu şekilde güzel oluyormuş normalde çok çirkin birisiymiş, oraya gelişide şu şekilde olmuş ; Ajans filmde oynayacak kız ariyormuş ajansda ki kızlar gelmiş oraya hiç birinin rolü iyi değilmiş beğenmemişler sadece bunun kini beğenmişler ve bunu almi$lar. dediğim gibi çirkin kızmış ama sadece duydum görmedim . .