Selenadaki Kızıl Saçlı Hatun
-
ladybey002 bunu yazdı:
-----------------------------bende şakiraya hastayım :) cok pis kıvırıo, canım sıkılıonca youtube dan butun videolarını tektek izliom
bide pars filmindeki beril taş gibi
-----------------------------
hangisi la şu tecavüz ettikleri kız mı? -
pars filmindeki berilin sahneler harbiden süper.bu arada real senden utanıyorum sübyancı herif ! :)
-
abü o beril sahnesi manyaktı zaten şerefsizce bi olaydı ama malafat coştu yani :D en kral adultlarda bile böle sahne bulaman. bu arada sübyancı felan değilim amk hatun film icabı orta okulmuş araştırdım ahaliden. yoksa liselidir lan o :D canım ya
-
18 e girmeyen her kız sübyandır olm bırak bu işleri !
-
siktir lan ancuk yaş farkı çoksa sübyancı muamelesi yapılır. ben 18e giriyom bir iki aya. ee oda sksen 16dan aşağı değildir. ama tipi en az 18 gösteriyo onun söliim. ipne koko konuyu geyiq ettin taşı geyiqe amk
-
taam olm manitanda gözümüz yok al senin olsun.ayrıca paylaşım olmuş baya paylaşım konusu bu demekki.koyim sana bişe olmasın olm :D
-
muriiiiiid cıldırtma bni özgüme bnm gözümle bakan gözler kör olsun amk.... o bnm aşkım herşeyim ulannnnn
-
sübyan demeyin la, ondan çocuk bile çıkar :) laf icabı yani yoksa yengemiz:P
-
cok hos herkes zikmek istedigi hatunun resmini koymus : ))))))))) muahaha...
-

elishacı çokmuş baya bende sulanmıyayım barikin ama bende buna ahstayım :D adriana lima YENGENİZ...lan kürt seni yengeye sölücem sözde sözlü bu herif bide geçen gece sewiom ediom ayaklarına yatıodu bide :P
Toplam Hit: 24856 Toplam Mesaj: 105