Selenadaki Kızıl Saçlı Hatun
-
tornavida hocam ismi Burcu Esmersoy bunu diyosun sanırım...
-
napster ne yaptın hacı :( niye söledin evli oldugunu aq :( benim hayallerini kurdugum avrata italyanmı güdeliyo :( neyse her ask güzel bitecek değilya buda benim kaderimmiş....İsmi içinde saol hacı :)
-
hocam napıyım ya:) formula 1 yarışı sırasında tanışmışlar hatta bu hatun oraya görevlendirilmiş yarışı takip etmek için orda adam bunu beğeniyo işte devamını anladın sen tornavida hocam... (:
-
NapsteR a.k ayaklı Özel Hat gibisin be...:) Magizin Senden Sorulur...:)gfhşfgşg:Ppp
-
hadi lan eve pc geldi geleli ne tv izliyom nede baska bişi hayatım pc oldu aq lan
dipnot:en sevmediğim şey magazindir... spor ile ilgilendiğim için biliyom Nurky'cim...
-
ekin olcayto'da güzeldir :)
cine5 de haber sunuyordu sonra kanal1e geçti saçları kızıla boyattı çirkin olmuştu sonra sarı yaptı tekrar :)şimdiki hali: (eskiden daha güzeldi resimleri bulabilirseniz koyunuz :P :)

-
anladım napster anladım hacım içim yanıyo aq :( ama ALLAH var at gibi avrat
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Bak mesela bu da klasik liseli türk kaşarı. deli oluyom bunu kaşları da birleşmek üzere. bide emmolu verme felan ne ayak aşık olduk dioz lan
Edit: geyiq eylemeyin konuyu paylaşım istiyom ben
Edit 2: yok hajı salondayım ahali izliyor. bide çok raslıyom her seferinde yengeniz dikkatimi çekiyor
Edit 3: herseysanal paylaşımın kralısın seni de seviyom :)
-----------------------------Ulan real olum abazanın önde gidenlerindensin her halde sen :) Mardine gelin gelecek selana ulan :p
Sen her kıza olay açıyosun: Kısacası deliği olan herkese merak salıyosun aq. Sen diyarbakıra gelmedin ki gelseydin seni karıya götürecektim aq.
Neyse ne zaman gelirseniz artık :)
-
hatta o italyan adamın soyadını da aldı kuzimano mudur nedir öle bişey
-
Hala oyum şu çok tatlımı tatlı hatundan yana.Dizide seleneda çok hoş ama sarı.Saçları sarı olmadığı halde sarı.Sarıya boyatınca kaşları acayip durmuş insan kendi halinde güzeldir..ahh ahhAlta asuman gacı ile nil karaibrahimgili atıyom.