Sen Bana Sen Diyemezsin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Partisine, "AKP" diyeni edepsizlikle suçlayan Başbakan Tayyip Erdoğan, şimdi de kendisine "Sen" ya da "Siz" diye hitap edilmesine kızdı.

Erdoğan, partisinin Kayseri İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın edep dersi vermeye kalkıştığını belirterek, "Ben sana ’Sayın’ diyorum. Sen de bana "Sen" ya da ’Siz’ diyemezsin" dedi. Erdoğan şöyle konuştu: "Bizim temizliğimize leke sürmeye gayret eden Sayın Baykal, bana dün edep dersi vermeye kalkıyorsun. Önce bu ülkede bir partinin genel başkanına sen veya siz ifadelerini kullanmanın ne anlama geldiğini öğren. Bak ben sana ’Sayın’ diyorum, ’sen’ demiyorum." Erdoğan, "Muhafazakár partiler öne çıktıkça, ekonomik büyümeye daha çok vurgu yapılmak suretiyle laikliğin gündemden düşürüldüğü görülmektedir" diyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’ya Kayseri’den yanıt verdi. Erdoğan, "Biz ekonomiyi dert ederken diğer değerleri demokrasiyi, laikliği, sosyal devleti bir tarafa atmıyoruz. Hepsi at başıdır" dedi. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Deniz Feneri’nde rahatız

Bizim öyle Deniz Feneri’yle şunla bunla alıp veremediğimiz yok. Biz o konuda rahatız. Bizim partimizin kasasına giren para da ve çıkan para da defterimizde sürekli yazılıdır. Partimizi kurduğumuz günden itibaren. Buraya leke süremezsiniz.

Necip Fazıl ruhunu biliriz

İşi öyle bir hamasetle anlatıyorlar ki; ’Sultan Abdülhamit kalksa ne der? Necip Fazıl ayağa kalksa ne der’. Sen Sultan Abdülhamit’in ruhuyla ne zaman hareket ettin ki şimdi hareket edesin? Sen Necip Fazıl’ın ruhuyla ne zaman hareket ettin ki şimdi hareket edesin? Onları bize anlatma biz onları senden çok iyi biliriz.

Anladıkları döner bıçağı

Milletimizin hassasiyetlerini istismar ederek, kuru hamasetle, öfkeyle, hırsla, hırçınlıkla hareket ettiler. Hatta meclis kürsüsünün önünü işgal edecek kadar işi ileriye götürdüler. Bunlarda demokrasi falan diye bir şey yok. Demokrasi kültürü diye bir şey yok. Bunların tek anladıkları şey döner bıçağı, yumruk, silah. Başka bir şeyden anlamazlar. Geçmiş de bunun en güzel örneği.

------------------------------------------

"ananı da al git, askerlik yan yatma yeri değildir." söylemleri ile edebini her daim dile getiren başbakanımızın edep dersi verirken bir kesit sundum sizlere...

bir de demokrasiden anlamayanlara (!) laf etmiş, izliyorum; daha doğrusu bu konuyu bile savunan körleri görmek amacı ile açtım bu konuyu...

ortalığı kızıştırma falan filan... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Okan bayülgen ile Mümtaz Türköne'nin Akepe'li eşi arasında geçen tartışmaya dönmüş :)

Sen evet evet sen sana söylüyorum,

Ben sen değilim, ben sayınım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    Harbi ona bende baya gülmüştüm... Şu "Hem Laik Hem Müslüman Olunmaz! Ters Mıknatıslanma Yapar!"diyen bi vatandaşı da başbakan yaptıkya daha bişey demiyorum.. :D

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    tayyip önceden çok relaxtı. hiç böyle şeylere takılmazdı. alayına gider yapıyodu. koltuğu sağlamda görüyordu. şimdi anlaşılan korktuğu bişiler var etrafına sataşıyo. yakında kokusu çıkar

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    sanal gündem yaratıyorlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

düğün değil bayram değil dedem beni niye öptü :)

amerikan uşağı olmuşlar. abileri israil...halkı azarlar korkutur olmuşlar..karşılığında çıkar vardır mutlaka..

Milletimizin hassasiyetlerini istismar ederek derken sen değilmisin milletin dinini istismar edip bir zamanlar dini kullandık diyen...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sen bana sen diyemezsin diyo. bensana sayın diyorum diyo. aynı konuşmada sonra : siz , sen gibi hitapları kendi kullanıyo. ??? ne ayak tayip

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    bu başbakanda kendini iyice bi bok sanmaya başladı. Kimsin lan sen, dün simit satardın,mahallelerin topraklı sahalarında top koştururdun,greve çıkardın - şimdi abd'nin alıp başa koyduğu kukla oldunda ' sayın ' mı oldun ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    adamin sinirlerini bozdular ya :) kendini kaybetti artik konusurken kopukler cikcak yakinda agzindan az kaldi.sabah oglen aksam tok karnina atarax oneriyorum

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ertesi günün gazeteleri;

" Başbakan SAYIN, SAYGIDEĞER, PEK HÜRMETE DEĞER, SEVGİLİ ( BAKIN SAYIN DİYORUZ AMAN HA YANLIŞ ANLAŞILMASIN ) Erdoğan Ekonomik Tedbir Paket'ini açıkladı "

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    e ben o.cocugu diyorum ama duymuyo :) sen diyene böleyse bunu dü$ünemiyorum :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 4886 Toplam Mesaj: 33