Sen Bana Sen Diyemezsin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

adam iyice sapıttı akm...

iyi bari tay-yeap demeden salavat getirelim ?

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm bismillahirrahmanirrahim hazreti tay-yeap :E

haha ha yaw bırakın şu adamı o da ne yaptığını bilmiyo dünü unutup bu gün dünkü ayıbına laf ediyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

@elevator

onca derdi olan bir vatandaş yanına yaklaşamazken bu şahıs nasıl yanına yaklaşabildi??

biliyormuş gibi söyledin, ben sana sorayım madem; nasıl yaklaştı yanına???

en basitinden örnek vereceksem; ne babalar gördüm çocuğu aç kalmasın diye kaçak şekillerde sınırlardan geçiyor, sen daha araba camı kıramayan bir iki tane korumayı ilah yaptın...

doğrudur askerlik yan gelip yatma yeri değildir... gerekirse kelleni vereceksn gerekirse kolunu bacağını ve gözünü...

"askerlik yan gelip yatmöa yeri değildir." sözüne gelirsek...

hadi senin baktığın gibi bakalım, gerekirse canını vereceksin; burada da bir itrazımız yok...

peki "şehit cenazesi görmek istemiyoruz" diyen birine bu tarz bir cevap ne kadar doğru, art niyet aramaz mısın, ben ararım arkadaşım...

başbakan dediğin nerede ne diyeceğini bilmeli ve bu laf burada hiç gitmedi...

almadığın önlemler yüzünden ölen askerlerin arkasından böyle konuşan bir adam hangi saygıyı hak ediyor...

ki sadece bu söz yüzünden sana milyon tane şey çıkartırım ama senin baktığın gibi bakıyorum olaya; yatma yeri değil, evet...peki bu cümle doğru yerde mi söylenmiş (?)

o söz söylendiği zaman şehit olanları hatırlamıyorum ama bilgisayar mühendisiydi biri... (bu cümleden neler çıkıyor ama sen çıkartmaz, belki görmemezlikten gelirsin cümle de dahil bütün yazıyı)

" git pusuda yat sonrada annen oğlum şehit oldu deyip ağlasın ne ulen bu?"

evet oğlu şehit oldu, ÖLDÜRÜLDÜ diye ağlayacak evet, bir itirazın mı var yoksa burada bir terslik mi var !

veya buradaki yanlışlığı bana gösterir misin?

bize haksızlık değilmiydi bu?

bir zahmette haksızlığı göster...

çürük raporu alıp gemisinde keyif sürerken biri, diğeri vatanı uğruna çarpışırken ki haksızlıklardan olsun mümkünse...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl hediye halının ipini cebinden çıkardığı çakıyla kesmesi çok konuşulmuştu. Erdoğan o meşhur çakısını bir kez daha çıkardı. 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları ödül törenine katılan Başbakan Erdoğan, önündeki masada duran gazozları cebinden çıkardığı çakı ile açtı."

Sen benim başbakanım olamazsın.Sen beni temsil edemezsin.Nerede görülmüş,halkı temsil eden birinin cebinde çakı taşıyıp heryere götürmesi,protokolde önüne koyulan meşrubatın kapağını,çakı,balta,sustalı,kasatura ile açması.Hayvan herif,yaptığını yiyecek yardımında bulunulan ülkelerin temsilcileri bile yapmıyor.Lanlı lunlu konuşmalar,terbiyesizce tartışmalar,çakı ile dolaşmalar sanki başbakan değil mahalle kabadayısı.Gerçi sen,seni seçen halkın tam istediği tipte bir adamsın.Kahveden çıkıp gelmiş gibi bir havan var.O,üzerinde ki ceketten mahalle kraatanesinde içilen sigaranın dumanı tütüyor.O eller,önemli antlaşmaların altına imza atmaktan çok,okeyde taş dönmeye yakışıyor.Yakında sayın dememizden bile gocunur kendine,abi diyerek hitap etmemzi ister bir yaklaşımın var.Nede olsa,kasımpaşalısın alırsın aklımızı,dayarsın kafan attımı bıcağı böğrümüze.Kes dedin mi keseriz sesimizi haşa,sen kasımpaşalı,fenerbahçeli bir koç yiğit.Halkın desteğini aldım ben diyerek TBMM kürsüsünede s.çarsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl hediye halının ipini cebinden çıkardığı çakıyla kesmesi çok konuşulmuştu. Erdoğan o meşhur çakısını bir kez daha çıkardı. 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları ödül törenine katılan Başbakan Erdoğan, önündeki masada duran gazozları cebinden çıkardığı çakı ile açtı."

Sen benim başbakanım olamazsın.Sen beni temsil edemezsin.Nerede görülmüş,halkı temsil eden birinin cebinde çakı taşıyıp heryere götürmesi,protokolde önüne koyulan meşrubatın kapağını,çakı,balta,sustalı,kasatura ile açması.Hayvan herif,yaptığını yiyecek yardımında bulunulan ülkelerin temsilcileri bile yapmıyor.Lanlı lunlu konuşmalar,terbiyesizce tartışmalar,çakı ile dolaşmalar sanki başbakan değil mahalle kabadayısı.Gerçi sen,seni seçen halkın tam istediği tipte bir adamsın.Kahveden çıkıp gelmiş gibi bir havan var.O,üzerinde ki ceketten mahalle kraatanesinde içilen sigaranın dumanı tütüyor.O eller,önemli antlaşmaların altına imza atmaktan çok,okeyde taş dönmeye yakışıyor.Yakında sayın dememizden bile gocunur kendine,abi diyerek hitap etmemzi ister bir yaklaşımın var.Nede olsa,kasımpaşalısın alırsın aklımızı,dayarsın kafan attımı bıcağı böğrümüze.Kes dedin mi keseriz sesimizi haşa,sen kasımpaşalı,fenerbahçeli bir koç yiğit.Halkın desteğini aldım ben diyerek TBMM kürsüsünede s.çarsın.

Sicmadilar mi sanki hoca ? Turkiye buram buram ok kokuyor. Ama ne yazik ki bazilarina bu koku misk-i amber gibi geliyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    amerika - israil den talebimiz : bari bundan sonra aklı başında birini başbakan yapsınlar başımıza , böyle milletin herkesimi her yanı ile kavgalı , ne dediğini bilmeyen,  memleketin anasını satıp gemicikler alma peşinde kasımpaşa serserisi o koltuğa yakışmıyor. Anladık sömürge ettiniz istila ettiniz memleketimizi ama bu kadar da hakaret etmeyin, insaf yahu bu millet binlerce yıl yaşında , tarihe hatta sizin tarihinizde bile yeri olmuş. Birazıcık olsun , düşman bile görseniz saygı ...

bu dşüncen çok mantıklı :) yurt çapında bir kampanyaya dönüştürelim bunu... afiş falan bastıralım...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Abi adam kayışı kopardı koparacak..

@baal, tebrikler hocam, yazın müthiş olmuş 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Bu adam kadar boş bir insan görmedim yahu.. Harbi boşbakan..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Başbakan ben "sana" sayın diyorum derken,kendi de zaten ikinci tekil şahısı kullanıyor...

Baykal'a da bayılmıyorum ama başbakan,partisininin kusurlarını kapatmak için laf cambazlığı yapıyor sanki...

Kendisi "AKP diyenler edepsizdir" diyene kadar,aklımıza edepsiz hiçbir şey gelmemişti...

Bunu söylemekle herkese kendisi hatırlattı...

Bir ülkenin başbakanı,böyle sığ konular ile uğraşacağına,anadolumuzdan toprak istiyorlar ona çare bulsun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Abi SEN in bile canına tak edip suskunluğunu bozmana neden olduysa,işin harbiden cılkı çıkıyor derim :D
    Şaka bir yana bu defa manevra şansı zor gibi tayyip amcanın,düz gösterip tepeden gömdüler[israiliydi şusuydu busuydu] şeklinde amcamızın takıntısı misali sığ bir yorum yapıp konuya seyirci kalmayı tercih ediyorum :)
    Organize işler bunlaar adamı k*çından şişler bunlar :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    Abi SEN in bile canına tak edip suskunluğunu bozmana neden olduysa,işin harbiden cılkı çıkıyor derim :D
    Şaka bir yana bu defa manevra şansı zor gibi tayyip amcanın,düz gösterip tepeden gömdüler[israiliydi şusuydu busuydu] şeklinde amcamızın takıntısı misali sığ bir yorum yapıp konuya seyirci kalmayı tercih ediyorum :)
    Organize işler bunlaar adamı k*çından şişler bunlar :))

way way way sen uğrar mıydın ya :D

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 4889 Toplam Mesaj: 33