Sen Bana Sen Diyemezsin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

@elevator

onca derdi olan bir vatandaş yanına yaklaşamazken bu şahıs nasıl yanına yaklaşabildi??

biliyormuş gibi söyledin, ben sana sorayım madem; nasıl yaklaştı yanına???

en basitinden örnek vereceksem; ne babalar gördüm çocuğu aç kalmasın diye kaçak şekillerde sınırlardan geçiyor, sen daha araba camı kıramayan bir iki tane korumayı ilah yaptın...

doğrudur askerlik yan gelip yatma yeri değildir... gerekirse kelleni vereceksn gerekirse kolunu bacağını ve gözünü...

"askerlik yan gelip yatmöa yeri değildir." sözüne gelirsek...

hadi senin baktığın gibi bakalım, gerekirse canını vereceksin; burada da bir itrazımız yok...

peki "şehit cenazesi görmek istemiyoruz" diyen birine bu tarz bir cevap ne kadar doğru, art niyet aramaz mısın, ben ararım arkadaşım...

başbakan dediğin nerede ne diyeceğini bilmeli ve bu laf burada hiç gitmedi...

almadığın önlemler yüzünden ölen askerlerin arkasından böyle konuşan bir adam hangi saygıyı hak ediyor...

ki sadece bu söz yüzünden sana milyon tane şey çıkartırım ama senin baktığın gibi bakıyorum olaya; yatma yeri değil, evet...peki bu cümle doğru yerde mi söylenmiş (?)

o söz söylendiği zaman şehit olanları hatırlamıyorum ama bilgisayar mühendisiydi biri... (bu cümleden neler çıkıyor ama sen çıkartmaz, belki görmemezlikten gelirsin cümle de dahil bütün yazıyı)

" git pusuda yat sonrada annen oğlum şehit oldu deyip ağlasın ne ulen bu?"

evet oğlu şehit oldu, ÖLDÜRÜLDÜ diye ağlayacak evet, bir itirazın mı var yoksa burada bir terslik mi var !

veya buradaki yanlışlığı bana gösterir misin?

bize haksızlık değilmiydi bu?

bir zahmette haksızlığı göster...

çürük raporu alıp gemisinde keyif sürerken biri, diğeri vatanı uğruna çarpışırken ki haksızlıklardan olsun mümkünse...

-----------------------------
    sınır olayındaki örneğin alakasız olmuş sınır etten duvarlarla korunmuyor..

Şehit cenazesi görmek istemiyoruz  tabiki .ama askere gönderdiysen sağda gelebilir taputtada gelebilir annede olsan babada olsan kardeşte olsan buna hazırlıklı olacaksın hesap soramazsın. hesap soracak merciiler makamlar bellidir. o halde vatan sağolsun diyenler kerizmi? salakmı? aptalmı?...

ben olasılıkları ve gerçekleri söyledim..sense ben art niyet ararım dedin.

bu cümleden neler çıkıyor ama belki sen görmemezlikten gelirsin demişsin.5 jarjör yelekte bir jarjör tüfekte bir mermiyide cebinde taşıyan arkadaşları gördüm buna rağman bunları söylüyorum zoruna gitmesin. (tek mermi esir düşmemek için kendi kafana sakladığın mermidir)

"git pusuda yat sonrada öl annen ağlasın" dememe şaşırma burda sitemim anneye değil aslında askeredir .. sen pusuya niye gidiyorsun uyumayamı? yazık değilmi senin bir mermi sıkmana ihtiyacı olan diğer askerlere? pusuda uyuma yüzünden kaç kişi şehit olmuş bunu hesaplayabilirmiyiz ?

ben onlara şehit bile demem dersem silahsız şehit edilmiş 33 ere pusuya düşürülenlere mayına basanlara kalleşçe saldırıya uğrayanlara -35 40 larda operasyona gidip soğuk ısırmasından dolayı ayağını kolunu kaybedenlere haksızlık etmiş olurum bu düşünceme saygı beklerim ..ne erdoğan umrumda nede bir başkası gördüğümü söylerim ..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    amerika - israil den talebimiz : bari bundan sonra aklı başında birini başbakan yapsınlar başımıza , böyle milletin herkesimi her yanı ile kavgalı , ne dediğini bilmeyen,  memleketin anasını satıp gemicikler alma peşinde kasımpaşa serserisi o koltuğa yakışmıyor. Anladık sömürge ettiniz istila ettiniz memleketimizi ama bu kadar da hakaret etmeyin, insaf yahu bu millet binlerce yıl yaşında , tarihe hatta sizin tarihinizde bile yeri olmuş. Birazıcık olsun , düşman bile görseniz saygı ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4884 Toplam Mesaj: 33