Sen İstanbulda Yaşıyorsun Ama Ben Constantinople‘Ye Geliyorum !
-
U2 sevmem dinlemem.Gelmiş olması da beni enterese etmedi de.Dünyada bi dikili taşı bulunmayan adamlar constantinople'e geliyorum dedi diye kızıyor.Adamın girdiği yardım kampanyalarının haddi hesabı yok kendi yaptığı yardımların haddi hesabı yok siz kızsanız nolur kızmasanız nolur adamın adamlık kalitesine zarar gelmez.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
U2 sevmem dinlemem.Gelmiş olması da beni enterese etmedi de.Dünyada bi dikili taşı bulunmayan adamlar constantinople'e geliyorum dedi diye kızıyor.Adamın girdiği yardım kampanyalarının haddi hesabı yok kendi yaptığı yardımların haddi hesabı yok siz kızsanız nolur kızmasanız nolur adamın adamlık kalitesine zarar gelmez.
-----------------------------yardım yaptı diye iyi adam oldugu anlamına gelmez saddamda düzce depreminde depremzedelere konutlar yaptırmıştı neyse adamlıgını insanlıgını konuşmuyorum kıl oldum 70 bin bilet alıp konsere giden apaçilere
-
Cia bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------yardım yaptı diye iyi adam oldugu anlamına gelmez saddamda düzce depreminde depremzedelere konutlar yaptırmıştı neyse adamlıgını insanlıgını konuşmuyorum kıl oldum 70 bin bilet alıp konsere giden apaçilere
-----------------------------saddamla bonoyu bir tuttuğun için bravo :D neyse hacı tanımadığın adama çamur atıyosun oturup senle tartışmıcam tanısaydın tartışırdım.
-
@sokoban iyilikten dem vurmuşsunda örnek verelim dedim teşbihte hata olmaz
-
Kolayı var dostum, yola bir kaç kova paslı çivi dökeriz, bir kaç kilo da kırık cam dökeriz gidip seyretsinler konseri.
edit: yapalım mı lan hadi yapalım ben kameraların yerini de biliyorum vallaha yakalanmayız :|
-
dünya müziğine ne katmışlarda bu kadar önemliler anlayamadım gitti
-
osmanlı torunu diyip duruyoruz kendimize oysa osmanlının son dönemindeki osmanlı torunları ülkeyi sattı şimdi kalkmış laf ebeligi yapmasn kimse
-
EntelKoylu bunu yazdı:
osmanlı torunu diyip duruyoruz kendimize oysa osmanlının son dönemindeki osmanlı torunları ülkeyi sattı şimdi kalkmış laf ebeligi yapmasn kimse
-----------------------------son dönemdeki osmanlı torunları ülkeyi sattı diye biz osmanlı torunu olmamızı inkar mı edelim.
-
Anca gücünüze gider başka da bir bok yapamazsınız zaten o yüzden böyle saçma salak şeylere takılmanın lüzumu yok.
-
Müzik harici söylediklerini Kanun Hükmünde Kararname gibi dikkate almanıza gerek yok,
Tarzınız bu müziğe uyuyorsa gidin
ya da gitmeyin bana ne. [ Tarzı uymayan zaten gitmeyecektir :) ]
Müzik Tarzı Olarak bunları Beğenen Ama Söylediklerinden Dolayı Gitmeyecek Olan Varsa Onlara Da Saygı Duyarım.
Edit: Olayın aslı başlıktakine bire bir uymuyormuş. U2'ye iade-i itibar ediyorum. :)