Sen İstanbulda Yaşıyorsun Ama Ben Constantinople‘Ye Geliyorum !
-
ne gerek var takmaya_?
isterlerse büyük yunan imparatorluğuna gidiyoruz desinler, onlar istemeselerde s*ke s*keee İSTANBUL'a geliyolar..
o 70bin kişide bunlardr yada milliyetçilik duygusu pek olmayanlar ya da lafta eğlenmek olsun diye gidenlerdir.
tahminim.
-
bende televizyonda gördüm dünyaca meşhur u2 falan dedi ulan bu kim dedim resme baktım birşeyede benzetemedim anlayamadım ve anlamda veremedim neyini dinliyorlar diyecem ama zaten müzik evrensel hele birde zevklerle renklerin tartışılaz bir gerçek olduğunu var sayarsak hiç karışmamam lazım yanlız bu lafı söylemeeleri zor olmuş o contastin bunların götüne girsin bizim istanbulumuza geliyor sümsük Fatihin avatarımda girdiği gibi kimse giremez ama İSTANBULA geliyor okuma yazma bilmeyen sümsük.
-
Sorma Bence Türklerde şöle Bir Düşünce tarzı var ben Farklı Olmalıyım o zaman Farklı şeyler yapmalıyım Adam Türk'e Söver hiç türk gitmez o zaman ben Gitmeliyimki Farklı olduğumu Anlasınlar. kendini Bilmez Saf İnsanlar İşte. Ayrıca o nekadar Constantinople gelsede uçakdan inerken Nereye İndiiğini onlara Hostesler ve hostlar Söyler.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Gecement bunu yazdı:
Niye zoruna gidiyor ki? Kültürel şeyler bunla biz onların şehirlerine gümülcine, iskeçe, kavala derken onların zoruna gidiyor mu?
-----------------------------Fatih Dedem burayı aldığından beri burası İSTANBUL'DUR!
Biz Türk evladıyız zorumuza gider..
-----------------------------al benden de o kadar hacı benim yazıcağımı yazmışsın
herkes istanbul derken onun dediği Constantinople bariz ithamdır
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Niye zoruna gidiyor ki? Kültürel şeyler bunla biz onların şehirlerine gümülcine, iskeçe, kavala derken onların zoruna gidiyor mu?
-----------------------------Fatih Dedem burayı aldığından beri burası İSTANBUL'DUR!
Biz Türk evladıyız zorumuza gider..
-----------------------------al benden de o kadar hacı benim yazıcağımı yazmışsın
http://www.youtube.com/watch?v=JeQ-wjDH4F4 -
Kaynak nerde bu arada?
-
irwa bunu yazdı:
Belli oluyor canım.İstanbul'un baş harfini küçük yazıp da Constantinople'unkini bilinçaltınıza işleyenlerden ötürü büyük yazmandan,imla kurallarına bu kadar dikkat etmenden,Türkçeyi bu denli düzgün kullanmanızdan belli oluyor. -
1) o bizim ayağımıza geliyor, ekmeğini elimizden yiyor.
2) isterse hristiyan krallığına geliyorum desin, ayak bastığı anda bizim kanunlarımıza göre nefes alıp vermeye başlayacak.
-
Sencer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Belli oluyor canım.İstanbul'un baş harfini küçük yazıp da Constantinople'unkini bilinçaltınıza işleyenlerden ötürü büyük yazmandan,imla kurallarına bu kadar dikkat etmenden,Türkçeyi bu denli düzgün kullanmanızdan belli oluyor.
-----------------------------bak bu senin yaptığında itham ,) insanların yazılarına dikkat etmekle olmuo bazı şeyler burda sataşman gereken ben deilim o cümleyi kuran adam dikkatsizliğe gelmiş olması büyük ihtimalken we beyninin düşünme metabolizması bunu düşünüoken içindei dayanılmaz laf koyma arzusu yüzünden onu es geçip bana burda çemkirme ok
-
Bir şey soracağım, "itham" ne demek?