folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Sen Kız Olsaydın Erkeklerı Tavlamak İçin Başvuracagın En Süper Yontem Ne Olurdu?_?_?_?

Sen Kız Olsaydın Erkeklerı Tavlamak İçin Başvuracagın En Süper Yontem Ne Olurdu?_?_?_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    forumdakı mesalarımı yanlıos anlamayın arkadaslar okey...

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    melek hanım dedikya kız olsaydım doğal olurdum diye bölece erkekleri tavlardım.. yanlış anlayan sizsiniz çünkü siz düşünün erkek olsaydınız?

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    osmansan tesekkur ederım yorumun ıcın ama erkek olmayı hıc dusunmedım

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    arkadaslar parıs hıltonun resım yada vıdeolarını bulan olursa bana gonderırse cok memenun oLurum tesekkurler beklıyorum (bebis_melek@hotmail.com)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    duyarlılıgınız ıcın cok saolun ıyıkı bısı ıstedık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    arkadaslar ben gıdıyorum kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusmek uzere  yorumlarınızı forumdn eksık etmemenız dılegı ıle       MeLeK sizleri çok sewıyor başşşş başşşşşşş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ramses
    ramses's avatar
    Erkek
    kız olsam işim kolay 2 kere tip tip bak tamam ....size ne yapsak ta tavlasak sen onu söyle??????????

Bugun cok farkli olacak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    meLek bunu yazdı:

arkadaslar ben parıs hılton hastasıyım...resım yada fılmlerını bulan olursa bana gonderebılırmı beklıyorum bebis_melek@hotmail.com(msn mı eklemeyın sanırım konusma fırsatım oLmaz=)

walla bende varda senın mıden kaldırırmı bılmem :D

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Beni en çok etkileyen mini etekli ve cizme giyen hatunlar deli oluyorum varyaaa :))

bide üstüne yere kadar paldüso giyince çıldırtıyo beni yani beni bi kız böyle baştan çıkarta bilir.

Ama genelde ben kızları baştan çıkardığım için kızlarda bana deli oluyo ;)

neyse bu kadar geyik yeter :)

Fuck this world if they cant understand me!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bence en iisi bizim kantindeki kızların tekniği:D:D  bacak bacak üstüne at hafiften frikik sal haa sonra bide topitop hadisesi varki bi insan bi topitopu nasıl ole yer yaf :? :D:D insan erio valla bu kızlar bi acaip yaratıklar..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 9727 Toplam Mesaj: 68