Sen Kız Olsaydın Erkeklerı Tavlamak İçin Başvuracagın En Süper Yontem Ne Olurdu?_?_?_?
-
forumdakı mesalarımı yanlıos anlamayın arkadaslar okey...
-
melek hanım dedikya kız olsaydım doğal olurdum diye bölece erkekleri tavlardım.. yanlış anlayan sizsiniz çünkü siz düşünün erkek olsaydınız?
-
osmansan tesekkur ederım yorumun ıcın ama erkek olmayı hıc dusunmedım
-
arkadaslar parıs hıltonun resım yada vıdeolarını bulan olursa bana gonderırse cok memenun oLurum tesekkurler beklıyorum (bebis_melek@hotmail.com)
-
duyarlılıgınız ıcın cok saolun ıyıkı bısı ıstedık
-
arkadaslar ben gıdıyorum kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusmek uzere yorumlarınızı forumdn eksık etmemenız dılegı ıle MeLeK sizleri çok sewıyor başşşş başşşşşşş
-
kız olsam işim kolay 2 kere tip tip bak tamam ....size ne yapsak ta tavlasak sen onu söyle??????????
-
meLek bunu yazdı:
arkadaslar ben parıs hılton hastasıyım...resım yada fılmlerını bulan olursa bana gonderebılırmı beklıyorum bebis_melek@hotmail.com(msn mı eklemeyın sanırım konusma fırsatım oLmaz=)
walla bende varda senın mıden kaldırırmı bılmem :D -
Beni en çok etkileyen mini etekli ve cizme giyen hatunlar deli oluyorum varyaaa :))
bide üstüne yere kadar paldüso giyince çıldırtıyo beni yani beni bi kız böyle baştan çıkarta bilir.
Ama genelde ben kızları baştan çıkardığım için kızlarda bana deli oluyo ;)
neyse bu kadar geyik yeter :)
-
bence en iisi bizim kantindeki kızların tekniği:D:D bacak bacak üstüne at hafiften frikik sal haa sonra bide topitop hadisesi varki bi insan bi topitopu nasıl ole yer yaf :? :D:D insan erio valla bu kızlar bi acaip yaratıklar..
Toplam Hit: 9727 Toplam Mesaj: 68