Sen Kız Olsaydın Erkeklerı Tavlamak İçin Başvuracagın En Süper Yontem Ne Olurdu?_?_?_?
-
dünya kadar paran olacagina .................devamini anladiniz siz :))
-
-
kabus bunu yazdı:
dünya kadar paran olacagina .................devamini anladiniz siz :))
-
meLek bunu yazdı:
sen kız oLsaydın erkeklerı tavlamak için başvuracagın en süper yontem ne oLurdu?_?_?_?
ewet baylar forumdakı ılk konuma hepınızın yazılarını beklıyorum.....ılgınc bır konu olsa gerek....şimdiden tesekkur ederım bakalım yontemlerınız nasılmıs hoşçakaLın mUcK mUck
Birine aşık oldun açılamıyon taktik istiyon demi? ah siz kızlar yok musunuz
-
ben hatun kişi olsam kesin orospu olacağım için sözlükteki şu cümle geçerli olurdu :
hiç dert etme... direk verecem... harbi diyorum, direkman veriyorum... ne dersin?
ciddiyim bu konuda ztn etrafımdaki arkadaşlarımda lan sen iyiki kız olmamışın erkeğin orspususun kız olsan genele düşerdin diolar:D
-
Alışmayan g.tte don durmazmış.Bişey giymezdim sanırım.Kız olsam hayırlı olmazdım
-
MitNickKevin bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/pmsend.asp?toid=14219 bu sayfayı açıp teklif mesajı atardım :)Zuahahahhaah ağa GuzeLsin vaLLa :DDDDDD
-
Gider solerdim ben senden hosladim benle suraya buraya yada oraya gelirmisin diye
Bu kadar kasmaya gerek yok, yok lolipopi gebertene kadar yalamakmis yok firikikmis zaten ole isler bos isler :)
-
Dürüst Olmak Lazım...
Haydiri Hop Olmamak Lazım...
-
Benim bildiğim tüm erkekler kadın olduğunda orospu olacağını iddia eder.
Benim bildiğim tüm kadınlar da erkek olduğunda p*ç kabilinden biri olacaklarını hergün bi kızla yatacaklarını iddia eder.
Hiçbiri olmayacağını bildiğinden...
Ben bu konuda yorum yapmıyorum.
Ama bir an melek'in kız nicki kullanan bir erkek olduğunu düşündüm... paris hilton'u lezbiyen olmayan bir kız ne yapar ki?