Sen Kız Olsaydın Erkeklerı Tavlamak İçin Başvuracagın En Süper Yontem Ne Olurdu?_?_?_?
-
Criminal bunu yazdı:
Benim bildiğim tüm erkekler kadın olduğunda orospu olacağını iddia eder.
Benim bildiğim tüm kadınlar da erkek olduğunda p*ç kabilinden biri olacaklarını hergün bi kızla yatacaklarını iddia eder.
Hiçbiri olmayacağını bildiğinden...
Ben bu konuda yorum yapmıyorum.
Ama bir an melek'in kız nicki kullanan bir erkek olduğunu düşündüm... paris hilton'u lezbiyen olmayan bir kız ne yapar ki?
başka söz yok...
-
kız güzel ve birazda konuşkan olmadıktan sonra bişi yapamaz bizim okuldan bilirim (tecrübe...)
-
Criminal bunu yazdı:
Benim bildiğim tüm erkekler kadın olduğunda orospu olacağını iddia eder.
Benim bildiğim tüm kadınlar da erkek olduğunda p*ç kabilinden biri olacaklarını hergün bi kızla yatacaklarını iddia eder.
Hiçbiri olmayacağını bildiğinden...
Ben bu konuda yorum yapmıyorum.
Ama bir an melek'in kız nicki kullanan bir erkek olduğunu düşündüm... paris hilton'u lezbiyen olmayan bir kız ne yapar ki?
Hocam ne alakası var yaa ben ki kız seviyodur işte paris hiltonun tarzını falan. ne alakası var lezbiyenlikle olabilir böyle şeyler. Belki idol olarak görüyodur onu. :)
-
Paris Hiltonun neresi idol gorunur gozunu sevim
-
Ya belki kız öyle görüyordur. şimdiki kızların ne yaptığı belli değil artık devir değişti normal olan şeylere anormal gözüyle bakıyo insanlar anormal olan şeylerede normal bakıyolar (tabi sözüm meclisten dışarı)şimdiki gençlerden herşey beklenir vallah
-
ha kız ha erkek ne fark eder ki her türlü asosyal olucaktım :D bişi fark etmicekti:D
-
Hayır istemem ama şöylede bi şey var ona bakılırsa ibrahim tatlıseste bi sanatçı ve türkiyede o kadar çok erkek hayranı varki evinde her yeri ibrahim tatlısesin fotosu kaplı veya ne bileyim mahsun kırmızıgülün falan biliyorum bunlar biraz uç örnekler ama sonuçta isteyen olur. belki adam brad pitt'i kendine örnek alıyodur yani adam brad pitt'i kendine modellemek istemiştir adam vucüt çalışıyodur onun gibi bir vucüt yapmak istiyecektir ve doğal olarak fotolarını araştırıcaktır.
-
hacılar bu konu hakkında biri döküman yazabilirmi ????
Tabi bir kızın erkeği tavlaması deil ama bir erkeğin kız tawlaması dökümanı olsa süper olur -
criminal e katılıyorum , melek nikli kullanıcının bir erkek oldugu kanısındayım....
-
İyide erkekse neden cinsiyetini değiştirdiki bunu erkek olarakta sorabilir yani ?